#Turist Ömer ne güzel yalanıyorduk kız

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Elveda Rezalet 00:59

Elveda Rezalet

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Kendi Düğününde Doğuran Gelin 01:15

Kendi Düğününde Doğuran Gelin

İngiltere'de 19 yaşındaki Dannie Mountford isimli kadın düğünde doğurdu. 36 haftalık hamile olan kadın kocası ile düğünde dans ettiği sırada doğum sancıları tuttu. Altı hafta içinde kocası Carl ile düğün planlarını yapan..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarhoş Kızın Kayışı Sıyırması 00:12

Sarhoş Kızın Kayışı Sıyırması

Alkolün şişede durduğu gibi durmadığına en güzel kanıttır bu kız. Kafayı bulan kız çantası ile saçmalamalarda.....

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Ailecek Şaşkınız Full İzle 1:53:49

Ailecek Şaşkınız Full İzle

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Murat Cemcir, Saadet Aksoy İzleyeceğimiz yerli yapım Ailecek Şaşkınız'da, Ferhat ve Gökhan adındaki iki kafadarın komedi dolu serüvenleri anlatılıyor. Babadan kalan holdinge Ceo olarak gelen ..

Aslışah Alkoçlar Yalnızlığa Devam Böyle İyi 00:56

Aslışah Alkoçlar Yalnızlığa Devam Böyle İyi

Aslışah Alkoçlar Dün Akşam Kız Arkadaşıyla Bebek’te Görüntülendi. Kız Kıza Eğlenmeye Çıktığını Söyleyen Alkoçlar, “Çok Güzel Projelerle Geliyorum” Dedi. Aşçılık Üzerine Bir Yer Açacağını Belirten Aslışah Alkoçlar, “Hayat..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K 05:46

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K

Makale adlı şarkısı Hayalperest'in teklisi özel klip yayında...! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bild..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina) 03:52

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina)

Şarkıyı söyleyen Rumeli Orhan Kemal - Klipte oynayan kız Bulgaristan Sofyalı adı Katerina Hırvatistan Zagreb'te yaşıyor şu anda..Kendisi profesyonel bir dansçı ve grubu vardır. Müzikte hafif senkron kayması olabilir mazu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor 04:47

İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor

İbrahim Kutluay'ın Bodrum'da keyfine diyecek yok. Eski basketbolcu, günlük kirası 850 euro (5 bin 500 lira) olan 21 metrelik gulet teknede dün oğlu Ömer, kız kardeşi, babası ve yeğenleriyle eğlenceli anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Damat Takımı - Fragman 02:00

Damat Takımı - Fragman

Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can liseden beri hiç ayrılmamış beş arkadaştır. Yaşları büyüse de kendileri çocuk kalmıştır fakat Yiğit’in evlenme kararı ile grup gençliğin bittiğini farkına varır. Hem geçmişe hem de Yiğit'..

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle 1:30:00

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kız olduğunu babasından saklayan Nermin’in komik hikâyesini anlatır. Feridun Bey, Samsun’un köklü bir ailesinden gelmektedir. Erkek çocuğunun da aile geleneğini devam ettirmesi ister. Ancak Feridun Bey’in ..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Yakma Yarabbi! ( ilahi ) 05:34

Yakma Yarabbi! ( ilahi )

Yakma Yarabbi! ( ilahi ) BU KLİPİ MUTLAKA İZLEYİN TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK Çok çok çok güzel allahım bizi yakma biz sadece bir aciz kuluz yakma yarabbi..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tek Kelimeyle Mükemmel 00:54

Tek Kelimeyle Mükemmel

kendi bahçenizde deneyebilecegimiz ugraş vereceginiz güzel çiçeklik mükemmel..

Profesyonel Kaş Almak, Kaş  Ve Makyaj Yapmak 03:41

Profesyonel Kaş Almak, Kaş Ve Makyaj Yapmak

Profesyonel Kaş almak böyle olur.:))Seyrek kaşlar nasıl gür kaşlara dönüştürülür.Makyaj nasıl olmalı bu videomuzda bulabilirsiniz.iyi seyirler.....

  • Kadınca tarafından
  • 1.669 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben De Bu Kafadan İstiyorum 03:06

Ben De Bu Kafadan İstiyorum

Olay budur. Bu amcalarla takilmak isteyenler kimler Hayat budur desem kendimde inanmam,Helalolsun bu guzel insanlara ki yasamda kìsa bir anda olsa tebessum etmek güzel ettirenlerede bence coook özel...

Gotin û Mûzîk SEFÎN - Ez ji te Ternebum 06:19

Gotin û Mûzîk SEFÎN - Ez ji te Ternebum

Hesreta canê min Hoy hoy ez ji te têrnebûm Wele jiyan bête nexweşe Hoy hoy ez ji te têrnebûm Wele nebûm nebûm nebûm nebûm Hoy hoy ez ji te têrnebûm Wele jiyan bête nexweşe Hoy hoy ez ji te têrnebûm Nexweş ketim rêyate ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

 Serenay Sarıkaya'nın Tahtını Serel Yereli Zorlayacak!! 01:59

Serenay Sarıkaya'nın Tahtını Serel Yereli Zorlayacak!!

Bodrum Masalı dizisinde gösterdiği performansının yanı sıra sosyal medayada paylaştığı müziklerle de adından son günlerde baya söz ettiren güzel oyuncu Serel Yereli son zamanların tartışılmaz başarılı kadın oyuncuları ar..

  • ANKA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce