#Turist Ömer ne güzel yalanıyorduk kız

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Sadri Alışık Mualla Replikleri İzle 02:01

Sadri Alışık Mualla Replikleri İzle

Turist Ömer (1964) filminden unutulmaz, bir kesit...

Bir Filmin Hikayesi 1.Bölüm İzle 25:10

Bir Filmin Hikayesi 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; Turist Ömer karakteri ve filmleri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayıkana İyiyim Ayıkamayana Halüsinasyon Gardaş 00:15

Ayıkana İyiyim Ayıkamayana Halüsinasyon Gardaş

Sadri Alışık turist ömer filmlerinden fırlamış gibi duran ama sanırım allakası bile olmayan iki arkadaş arasında geçen lakırdıyı izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 3.561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gördügünüz Her Şeye İnanmayın 00:33

Gördügünüz Her Şeye İnanmayın

herşey göründügü gibi degildir.sanat adına yapılanlar,çok güzel ama güzel video sanat, adına, yapılanlar,çok güzel, ama güzel video,..

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları  Edis ile Feris 02:24

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Edis ile Feris

Canım Arkadaşım çocuk şarkısı sözleri: Canım arkadaşımcanım arkadaşım nasılsın Haydi oynayalım herşeyi paylaşalım arkadaşım Ver elini al sevgimi herşey paylaştıkça güzel Haydi koşalım el ele arkadaşlık çok güzel Arkadaş..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür 04:15

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür

Yarım kalır tebessüm sevinsem biraz Hüzünlerim tokat gibi yüzümde patlar Kar yerine kan yağarken güzel yurduma Dilim susar sazım susar yüreğim ağlar Bir çocuk ölür bir çocuk ölür sessizce sessizce sahile vurur Bir fidan..

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum 03:50

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum Bu gün aşık oldum bir hoşum bir hoşum Ona ilk bakışta ilk görüşte aşık oldum Ne güzel bir gün ne güzel bir an Aşık oldum aşık oldum aşık Seni seviyorum ah söyle söyle söyle Seni seviyor..

  • Candy tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Belevi  Aç Kollarını 03:25

Cem Belevi Aç Kollarını

Gelsen Ne Güzel Görsen Ne Güzel Bak Yollarına Gül Serdim Güz Bitti Bize Yaz Geldi Desen Aç Kollarını Ben Geldim Yüzüne Gözüne Kaşına Sözüne Kandım Off Sağımı Solumu Evimi Yolumu Şaştım Off Yanına Yaklaşınca Ateşe Yandım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin) 04:31

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin)

Vurdum sazın teline kına yaktım elime, (x2) Kurban olsun güzelim beni sana verene, (x2) -->(x2) Benim güzel anam güzel babam, (x2) Düğünleri yapar paraları atar anaaam! (x2) Herkes bize bakar yürekleri yanar, Kristal..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

1 Numara Programı (1990) 05:33

1 Numara Programı (1990)

Ömer Karacan'ın sunumuyla 25.05.1990 'da yayınlanan ve Los Angeles'ın tanıtıldığı program İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekin Uzunlar - Hediye 04:31

Ekin Uzunlar - Hediye

Söz: Tuncay Taşkın Müzik: Matthaios Tsahouridis Aranje: Ömer Uçar Yönetmen: Soner Karakuş & Celal Canik Mix: Mesut Uçar Mastering: Emre Kiral Kemençe: Ekin Uzunlar Akustik Gitar & Elektro Gitar: Gürkan Karaman & Serhan B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zula Oynuyoruz Ep (75) İyi Seyirler 15:30

Zula Oynuyoruz Ep (75) İyi Seyirler

Arkadaşlar merhaba benim adım ömer koskoca ömer oyunda ailesine 75. bölüm çektim iyi seyirler..

Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı

Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ermeni çeteciler İngilizlerin Osmanlı Devletini parçalama yolundaki piyonları. Sultan Abdülhamid'in hedefinde ise düşmanın başı var... İngiltere Kraliçesi… Ömer'le birlikte umutlar da to..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce