#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:57

İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı - 2 Yayında! Duygu, vicdanının sesini dinliyor ve Serkan'a olan aşkından vazgeçmek zorunda kalıyor. Duygu'ya olan aşkını açıklayan Serkan'ın kafası allak pullak oluyor. Duygu'nun davranışlar..

Myanmar Arakanlı Müslümanları  Terörist  İlan Etti 00:57

Myanmar Arakanlı Müslümanları Terörist İlan Etti

Myanmar'da zulüm ve baskı altında olan Arakanlı Müslümanlar, yayınlanan dua görüntüleri sebebiyle Myanmar hükümeti tarafından 'terörist' olarak adlandırıldı. Arakanlı Müslümanların evleri yakıldı yıkıldı, köylerinden ter..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Kale Filesine Takılan Baykuşu Kurtaran Güzel İnsanlar 04:56

Kale Filesine Takılan Baykuşu Kurtaran Güzel İnsanlar

Kale filesine takılarak kanatları kördüğüm olan baykuşun yarımına yüreği güzel inşaat işçileri yetişmiş. İnsanlığa inancımızı yeniden tazeleyen görüntülerin baş kahramanları olan inşaat işçilerini alkışlıyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 7.Bölüm 2.Fragmanı 00:59

Rüya 7.Bölüm 2.Fragmanı

Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır. Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif 'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hay..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Sertab Erenerin Almanca İle İmtihanı! 01:29

Sertab Erenerin Almanca İle İmtihanı!

Beyaz Show'un 13 Ocak bölümünde konuk olan Sertab Erener, okul zamanında şan dersi için gerekli olan parçayı söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

ABD De Kusursuz Kasırga Paniği 01:51

ABD De Kusursuz Kasırga Paniği

Hızı saatte 295 kilometre olan ve Amerikayı etkisi altına alacak olan kusursuz fırtına etki alanında 37 milyon nüfus var...

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü 01:35

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü

Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan 3932 rakımlı Kaçkar Dağı’na kar yağdı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile Kaçkar Dağı beyaza büründü.Gelen yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara ile şok olurken, K..

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak 00:26

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak

Brezilya'da gerçekleşen olayda; kırmızı ışıkta genelde çoğu sürücünün yaptığı bir hata olan yaya geçidinin üzerinde durma olayını gerçekleştiren sürücüyü bir sürpriz beklemektedir. Bu olaydan oldukça rahatsız olan grup ı..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi 00:26

Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi

ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası etkisini sürdürüyor. 4 milyon evin elektriksiz kalmasına neden olan kasırga nedeniyle timsahlar sokaklara indi. Pazar günü 4. kategoride olan kasırga, Karayipler'de 38 kişin..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Yaptığı Çalışmayla İzleyenlerin Aklını Alan Makyöz 00:48

Yaptığı Çalışmayla İzleyenlerin Aklını Alan Makyöz

Amatör makyaj sanatçısının yaptığı el makyajı, tripofobisi olan insanlarda korkuya yol açtı. Henüz 24 yaşında olan Bridgetto Trevino isimli sanatçı, her yeri kan olmuş, küçük ve derin yaralarla kaplı bir elin videosunu y..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Rüya 9. Bölüm Fragmanı 01:01

Rüya 9. Bölüm Fragmanı

Rüya 9.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. engin bir ailenin veliahtı olan Bulut annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesini istemesine rağmen Elif'le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın zorlukları aşmasın..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Sensiz Olmaz 1.Bölüm Fragmanı 00:54

Sensiz Olmaz 1.Bölüm Fragmanı

Kanal 7 ekranlarında yeni başlayacak olan 18 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak olan Sensiz Olmaz 1.Bölüm Fragmanı..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 3.Bölümden İlk Kareler 03:39

Ver Elini Aşk 3.Bölümden İlk Kareler

Kanal D nin sevilen dizilerinden olan Ver Elini Aşk dizisi gelecek hafta yayınlanacak olan 3.bölümünden kareler sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Türkiye’den Avrupa Basketbol Şampiyonu Slovenya’ya Jest 03:00

Türkiye’den Avrupa Basketbol Şampiyonu Slovenya’ya Jest

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa Basketbol Şampiyonu olan Slovenya’nın bayrak renkleriyle ışıklandırıldı. FİBA tarafından düzenlenen 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonasının kazananı Sırbistan’ı yenen Slovenya oldu. Sinan..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Warcraft  Lothar & Savaş Şefi Dövüşü  03:34

Warcraft Lothar & Savaş Şefi Dövüşü

Warcraft filmi oyun olan World of Warcraft’ın sinemaya uyarlanmış halidir oyunda farklı güçlere sahip olan ve farklı ırkları temsil eden kişiler büyük bir savaş içerisinde buluncaklardır bunun içinde çok öncelerden berid..

  • ANKA tarafından
  • 2.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce