#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Dolunay  - Hazır Baban Buradayken 03:08

Dolunay - Hazır Baban Buradayken

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çe..

  • ANKA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..

Özcan Deniz Baba Oluyor! 03:40

Özcan Deniz Baba Oluyor!

Özcan Deniz kendisinden 20 yaş küçük olan Feyza Aktan ile bir yıldır birlikteydi.Evlilik hazırlığında olan çift Feyza Aktanın hamile olması üzerine nikah tarihlerini de öne alacağı gelen haberler arasında...

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5000TL Araba vs. 3.500.000TL Araba 11:56

5000TL Araba vs. 3.500.000TL Araba

Ben Orkun Işıtmak , çok sevilen serimiz #SonradanGörme 'nin yeni bölümünde ucuz, orta ve pahalı arabaları karşılaştırıyorum. Ucuz arabamız Anadol , orta fiyatlı BMW 320i , pahalı olan araç ise Türkiye'de sadece 1 tane ol..

  • Origami tarafından
  • 2.391 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikrofona Saldıran Gülben Ergen Organ Bağışı İçin Canlı Yayına Çıktı 06:19

Mikrofona Saldıran Gülben Ergen Organ Bağışı İçin Canlı Yayına Çıktı

Hatırlanacağı üzere Hakkında çıkan haberlerle Magazin gündeminin bir numarasına oturmuş olan Gülben Ergen bir gün önce magazin muhabirin mikrofonuna saldırmıştı. Aldatma ve yuva yıkma haberlerinin ardına sessizliğini kor..

  • ANKA tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu 01:41

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu

enerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezalı olması, derbi öncesinde en büyük problem oldu. Advocaat, tecrübeli futbolcunun yerine Ozan Tufan'ı düşünüyor.Fenerbahçe'de 11. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi tek pro..

Aldatılan Eş, Yasemin Duğles'ten İmalı Mesaj! 19:49

Aldatılan Eş, Yasemin Duğles'ten İmalı Mesaj!

Gülben Ergenle ilgili son günlerde medyada sürekli gündem olan Tolga Duğles'le olan yasak aşk haberlerinden sonra Gülben Ergenin psikolojisi bozuldu...

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Gökçe Bahadır Nasıl Keşfedildi? 02:48

Gökçe Bahadır Nasıl Keşfedildi?

Şule ile Vitrindekiler 2.Bölüme konuk olan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, oyunculuğa nasıl başladığını ve nasıl keşfedildiğini anlattı... Şule ile Vitrindekiler' konuk olan Gökçe Bahadır, hayatına dair bilinmeyenlerini a..

  • ANKA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Yetimhane Film İzle 37:51

Yetimhane Film İzle

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura'nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir y..

  • mathilda tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar! 02:37

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar!

Ayperi'nin, Kaan ile olan duygusal yakınlıkları, Lalin ve Oğuz'un eğlenceli karşılaşmaları, Mesut'un ilk görüşte aşık olduğu Kiraz ile olan anları, Emin Ağa'nın yumuşak kalbi ile baktığı anlar... İşte, Ver Elini Aşk kara..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor 04:57

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

Bu yıl ilk defa dünya sinemasının kalbi olan Los Angeles’ta düzenlenecek olan “Hollywood Türk Film Festivali” için geri sayım başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, 20-22 E..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma 01:45

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün oğlu Asım için bir konuşma yapan Cem Öğretir, ekran başındakiler..

Ahmet Çakar; Tosiç'in Karısı Jelena Karleusa'yı  Bombalıyor 07:30

Ahmet Çakar; Tosiç'in Karısı Jelena Karleusa'yı Bombalıyor

Futbol programı olan Derin Futbol ve Beyaz Futbol yorumcusu olan Hakem ESKİSİ Ahmet ÇAKAR futbol hariç her şeyi yorumlamaya devam ediyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Böyle Evlilik Teklifi Görülmedi 04:48

Böyle Evlilik Teklifi Görülmedi

Her genç kızı olan hayali olan evlilik teklifi..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Iphone 8 Reklamı Çok Tepki Çekti 04:04

Yeni Iphone 8 Reklamı Çok Tepki Çekti

Son günlerde özellikle sızıntılarla birlikte iyice gündeme oturan ve yılın en çok beklenen telefonu olan iPhone 8 , yani 10.yıl iPhone’u için Apple bütün hazırlıklarını sürdürüyor. Tabii şuanda satışta olan en güncel tel..

  • PengoTV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce