#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Demet Şener Şimdiye Kadar Hiç öyle Sert Konuşmamıştı 02:43

Demet Şener Şimdiye Kadar Hiç öyle Sert Konuşmamıştı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile olan boşanma süreci, son dönem yaşadıkları ve ünlü bekar bayanların evli adamlarla olan ilişkileri üzerine yorum ve değerlendirmelerde bulunuyor..

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Giresun Toz Bulutu Altında 00:20

Giresun Toz Bulutu Altında

Suriye'den gelerek Türkiye'nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer alan Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, gör..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle 1:15:42

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle

Filmin Konusu: Meşhur bir şarkıcı olan Tatlıses, hayranı olan genç kız Hülya'ya bir görüşte aşık olur ve derhal evlenme teklif eder. Teklifi ciddiye almayan kız, devamlı yapılan bu teklifler karşısında sinirlenmekte ve e..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Adana Hürriyet Mahallesini Anlatan Genç 05:15

Adana Hürriyet Mahallesini Anlatan Genç

Adanalı olan genç meşhur olan adana hürriyet caddesini anlatıyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Brezilya'lı Adamın Eşeğe Arıcı Tulumu Giydirmesi 02:25

Brezilya'lı Adamın Eşeğe Arıcı Tulumu Giydirmesi

Brezilya'da çiftlik yapan aynı zamanda arıcılık işiylede uğraşan Manuel Juraci Vieira adlı adam kendisine kovan taşımada yardımcı olan Boneco adlı eşeğine arıcılık tulumu hazırlamış. Çiftçi adamın tek isteği, kendisine y..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evsiz Adama Para Karşılığında Acı Biber Yedirmek 00:59

Evsiz Adama Para Karşılığında Acı Biber Yedirmek

İki zorba adam Carolina Reaper biberi olan ve Guinness rekorlar kitabına göre dünyanın en acı biberi seçilen türü biberi paraya ihtiyacı olan adam yediriyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimya Dersini Sevdiren Deneyler 01:30

Kimya Dersini Sevdiren Deneyler

deneylerle kimya Laboratuvarlarına olan ilgiyi artırıyor Herkesin sahip olmak isteyeceği tarzda bir öğretmen olan Kate ortalığı bir anda savaş alanına çevirebiliyormuş..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Urus Lamborghini Kalitesi Sunuyor 01:19

Urus Lamborghini Kalitesi Sunuyor

Bir Lamborghini ne yapar, Lamborghini? Lamborghini'nin Baş Kalite Sorumlusu Thomas Kolthoff, dünyanın ilk Süper SUV olan yaklaşmakta olan Urus için geliştirilen kalite kontrol prosedürlerini tartışıyor..

  • BETA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 1. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yaşar ve kızlarının hikayesi Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Baba bir çınar gibidir... Meyvesi olmasa bile gölgesi yeter... 5 kız babası olan Yaşar'ın kızlarıy..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Bir Depoyu Dev Bir Kovana Çeviren Binlerce Arı 04:14

Bir Depoyu Dev Bir Kovana Çeviren Binlerce Arı

Arılarla yıllardır haşır neşir olan profesyonel bir isim olan Jude Verret'in hayatında gördüğü en büyük kovanmış burası..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sincapgillerden Marmot , Yeter Dedim Mi ? 00:17

Sincapgillerden Marmot , Yeter Dedim Mi ?

Marmot, sincapgiller familyasının yer sincapları oymağından kemirgen memeli cinsi. Yakın akrabaları olan gelengilerden çok daha tombul olan marmotlar, en büyük yer sincaplarıdır. Kuzey Amerika'daki çayır köpeği marmotlar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Tamamen El Yapımı 5 Müthiş Araba 05:09

Tamamen El Yapımı 5 Müthiş Araba

İşte el emeği göz nuru olan birbirinden havalı ve çok güzel olan 5 araba..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017'nin En İyi 314 Videosu 08:13

2017'nin En İyi 314 Videosu

İnternetin en iyi videolarını derleyen Luc Bergeron, bu yıl onuncusu olan Zapatou serisini yayınladı. 2017'nin en iyi videolarının yer aldığı ve yaklaşık 8 dakikalık bir derleme olan Zapatou, 314 videodan oluşuyor...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..