#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Itaewon Class 1.Sezon 16.Bölüm 1:27:10

Itaewon Class 1.Sezon 16.Bölüm

Yi-seo, her şeye bir son vermenin peşinde olan Geun-won'dan kaçar. Paramparça olan mirasını kurtarmak için çırpınan Dae-hee, DanBam'a gider...

Şile'de kum zambağını koparana 48 bin lira ceza kesiliyor 01:34

Şile'de kum zambağını koparana 48 bin lira ceza kesiliyor

Türkiye’de bazı bölgelerde olduğu gibi Şile’de de sahil kesimini süsleyen kum zambağı, yok oma tehlikesiyle karşı karşıya. Endemik bitki türü olan ve ülke dışına çıkarılması yasak olan kum zambağı, koruma altına alınarak..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Ayasofya Kararından Rahatsız Oldular 02:53

Ayasofya Kararından Rahatsız Oldular

İstanbul’un fethinin sembolü olan Ayasofya Camii ibadete açıldı. Ancak bu tarihi karar dünyada bazı ülkelerin hoşuna gitmedi. Ayasofya'nın ibadete açılmasından rahatsız olan da vardı, kararın provokasyona yol açabileceği..

Faruk Sabancı &  Sagopa Kajmer - Bu Sen Degilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Degilsin

Söz Müziği Sagopaya Ait Olan Şarkının Yönetmenliğini Murat Joker Düzenlemesi Aranjesi Faruk Sabancıya Ait Olan Bu Sen Degilsin Sizlerle Keyifli Dinlemeler Olsun..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gişeden Ücretsiz Geçmeye Çalışan Motosikletlinin Çimentoya Saplanması 00:49

Gişeden Ücretsiz Geçmeye Çalışan Motosikletlinin Çimentoya Saplanması

Uyanıklık yapıp yeni çimento döküldüğü için kapalı olan gişeden geçmek isteyen motosikletli. Daha kurumamış olan çimentonun mağduru olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadının Şortuna Kafayı Takan Maymun 00:15

Kadının Şortuna Kafayı Takan Maymun

Maymunlarla dolu olan yeri ziyarete giden turistlerden biri olan kadının şortuna , bir maymun kafayı takmış...

  • PengoTV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Obezite Hastaları Koronayı Daha Ağır Geçiriyor 01:54

Obezite Hastaları Koronayı Daha Ağır Geçiriyor

Koronavirüs kilo problemi olan insanlar için daha tehlikeli olabiliyor. Uzmanlar obezite hastalarının koronavirüsü daha ağır geçirdiğine dikkat çekiyor.. Peki bu kategoride olan kişiler ne yapmalı? cevabı haberimizde....

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü 07:01

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül’de İstiklal İçin Kararlılık yürüyüşü düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla yapılan yürüyüşte ..

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm Fragmanı 00:49

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Meryem  - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor! 05:46

Meryem - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor!

Burcu ile Güçlü delillerin peşine düşüyor; kazaya dair buldukları kanıt sis perdesini aralıyor! Oktay'ın vurulmasının ardında başka gerçeklerin olduğunu düşünen Burcu, bu olayın peşini bırakmamaya kararlıdır. Sevinç ve b..

  • ANKA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı 01:20

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu’nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı. Değeri 500 bin TL’den fazla olan Porsche Cayman çekilişini kazanan üniversite mezun..

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu 04:12

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu

Türkiye'nin en güzel kızının seçildiği yarışma olan Miss Turkey'de heyecan sona erdi. Birçok adayın katıldığı Miss Turkey 2017'de Türkiye'nin en güzel kızı belli oldu. İşte Türkiye'nin en güzel kızı ve Miss Turkey 2017'y..

  • ANKA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O tam bir sabır ve vefa örneği 05:28

O tam bir sabır ve vefa örneği

Afyonkarahisar’da 17 yaşındayken eşinin hastalığını bilmeden evlenen 41 yaşındaki kadın, 22 yıldan bu yana şizofreni hastası kocası ile spastik engelli oğluna ve çene kanseri olan kayınvalidesine bakıyor. Vefakar kadın ö..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi 04:25

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi

İstanbul'da korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında başlayacak olan kısıtlama öncesi, son mesai saatinde trafik ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu. Metrobüse binecek olan vatandaşların sosyal mesafe kulları..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Kayınpeder damat kavgası! 02:12

Kayınpeder damat kavgası!

'KOCAM BENİ DÖVDÜ, REHİN ALDI' DEYİP BABASINDAN YARDIM İSTEMİŞ, ÇIKAN KAVGADA KAYINPEDER DAMADI HASTANELİK ETMİŞTİ.. TABURCU OLAN DAMAT İDDİALARI YALANLADI, OLAN BANA OLDU DEDİ...

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2021 Heycan Filmleri 720P HD İZLE_2 1:43:18

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2021

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM...

Domaniç'te Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 01:14

Domaniç'te Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, Kocayayla geçidinde trafiği olumsuz etkiledi. Domaniç’te etkili olan kar yağışı yolu beyaza bürüdü. Domaniç-İnegöl karayolu Kocayayla geçidinde ulaş..