#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik! 02:40

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik!

Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm Özet: Ece ve Hazım’ın şok evliliği Hazan ve tüm Egemen’ler için yıkıcı olur. Akıl almaz nikaha tanık olan Hazan, Yağız ve Sinan şaşkınlık ve öfkelerini farklı hedeflerden çıkarırken, ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:04

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selin verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışla birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa’nın ba..

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm 2.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Tutsak  - Bahadır Duygularını Elife Söyleyebilecek Mi 05:19

Tutsak - Bahadır Duygularını Elife Söyleyebilecek Mi

İçten içe Elif'e karşı duygu besleyen Bahadır, ona hissettiklerini söylemek istiyor fakat Elif buna engel oluyor! Elif'i ilk gördüğü andan beri ona karşı duyguları olan Bahadır, son zamanlarda Kenan'ı onun etrafında görm..

  • ANKA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Herkese kapımızı açık tutmalıyız'' 02:03

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız''

ASIL OLAN KOPMALARA, KÜSKÜNLÜKLERE SEBEBİYET VERMEMEKTİR DEDİ, DEĞİŞİM SÜREÇLERİNİN BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEDİ. ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ'Nİ KABUL EDEN ERDOĞAN, MESELESİ MİLLET VE MEMLEKET OLAN HE..

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin 04:09

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin

Eyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorlukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle 1:51:09

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle

Hazreti Süleyman'ın Krallığı HD FUll Türkçe Dublaj Film İzle Kral ve Peygamber olan Hz. Süleyman ’a daha önce hiç kimseye verilmemiş ideal bir krallık vaat edilir: Yeryüzünde bir cennet krallığı. Ancak o esnada binlerce ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar 00:52

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar

Büyükçekmece'de bir minibüs şoförü, hızlı gitmesinden dolayı kendisinden şikayetçi olan hamile yolcuyu ve diğer yolcuları azarladı. Rahatsız olan hamile yolcu minibüsten inerken sürücüye, ‘bedduamı alırsın' diyerek tepki..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

Mansur Ark   Maalesef 04:10

Mansur Ark Maalesef

İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş Kapattım penceremi kapılarımı Sürgülerini bir bir çektim Sana ..

Ramazan Ayının Vazgeçilmezi Şerbetlere Yoğun İlgi 05:19

Ramazan Ayının Vazgeçilmezi Şerbetlere Yoğun İlgi

Ramazan ayının vazgeçilmezi olan şerbetler, susuzluğu gidermesi ve sindirimi kolaylaştırması nedeniyle yoğun ilgi görüyor. Süleymaniye'de şerbetleri ile meşhur olan bir kafede Brounissa, Osmanlı ve gül şerbeti en çok ter..

Bu güzelliğin koparmanın cezası 109 bin TL 01:23

Bu güzelliğin koparmanın cezası 109 bin TL

Türkiye'nin en değerli endemik bitki türlerinden birisi olan ve Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Eber Gölü kıyısında yetişen ‘Eber Sarısı' bu yıl da çiçek açtı. Eşsiz bir güzelliğe sahip olan Eber Sarısı'nı koparmanı..

Bayrampaşa’da 4 katlı binanın çatı katı alev alev yandı 03:25

Bayrampaşa’da 4 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılmış olan 4 katlı binanın çatısı bir anda tutuşarak alev alev yandı. Mahallede paniğe neden olan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü...

Konya'da korkunç trafik kazası- 5 ölü, 4 yaralı 00:52

Konya'da korkunç trafik kazası- 5 ölü, 4 yaralı

Konya Beyşehir Karayolu üzerinde 2 aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Kaza, 17.40 sıralarında Konya-Beyşehir karayolunun 55'inci kilometresinde meyd..

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Fragmanı 00:54

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA! 02:15

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA!

Antalya'da kızının düğününün ertelenmemesi şartıyla ameliyat olan ve kalpte tıkalı 3 ana damarı değişen babayı kızı hastanede gelinlikle ziyaret ederek sürpriz yaptı. Ziyaretle mutlu olan baba, kızının gelinlik kuşağını ..

Ne Var Ne Yok 1:23:34

Ne Var Ne Yok

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından olan son gelişmeler ve bugünlerde olan depremler..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!) 03:00

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!)

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen ba..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce