#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Lise Devriyesi 5.Bölüm Fragmanı 00:35

Lise Devriyesi 5.Bölüm Fragmanı

Birlikten kuvvet doğar, demiş atalarımız. Peki, gizli görevle liseye gönderilmiş çevresine karşı aşırı derecede duyarlı ama bir takım “güven sorunları” yaşayan genç bir polisle, kendisine güveni tam ama çevresindekileri ..

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Beyaz'ın Reyting Sürprizi Çok Güldürdü 01:00

Beyaz'ın Reyting Sürprizi Çok Güldürdü

Beyaz Reyting Butonu na bastı, Reytingleri yükseltmek için bakın kim geldi? Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017 Cuma'da yayınlanan bölümünde konuk olan Hakan Altun, Atiye ve Azra Akın'a uyguladığı Reyting Butonu nu 26 Mayıs y..

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyete Köftesi Tarifi  Bulgur Köftesi 02:53

Sosyete Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere doyurucu, besleyici, misafirlerinizin iştahla yiyeceği sosyete köftesinin tarifini vereceğiz. Bulgurla yapılan bu köfte, mercimek ve nohutla zenginleştirilmiştir. Üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edildikten ..

Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Kara Düzen Film İzle 2:02:36

Kara Düzen Film İzle

Güney Boston bölgesinde çocukluklarını birlikte geçiren iki arkadaş Whitey Bulger ve John Connolly uzun zamandır görüşmemektedirler. Aradan yıllar geçmiştir ve kader onları tekrar bir araya getirir fakat bu sefer birbirl..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Toyga Çorbası Tarifi 01:22

Toyga Çorbası Tarifi

Sıcacık, mis gibi bir çorba tarifi olsa diyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız toyga çorba tarifini denemenizi öneririm. Süzme yoğurt dan yapılan ağza gelen dövme yarmayla lezzetlendirdiğimiz üzerine yağda yakılmış..

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 01:07

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Hem doyurucu hemde geleneksel bir lezzet aynı zamanda içinizi ısıtacak olan enfes şehriyeli yoğurt çorba tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ve leziz yoğurt çorba tarifini bizler denedik ve çok beğendik. Özel..

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı 00:59

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ..

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..

TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

 Survivor 2017 -Adem'den Sabriye'ye Uyarı! 01:47

Survivor 2017 -Adem'den Sabriye'ye Uyarı!

Adem'den Sabriye'ye gözdağı! Sana yapılan son jestti... Geçtiğimiz günlerde Sabriye'nin potaya girmesine engel olan Ünlüler'de bu hafta farklı hesaplar yapılıyor. Yakın arkadaşı Sabriye ile sohbet eden Adem, Bu sana y..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 103. Bölüm ödül Oyunu ilk Raundu (TV'den Önce) 02:03

Survivor 2017 103. Bölüm ödül Oyunu ilk Raundu (TV'den Önce)

Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan ödül oyununun ilk raundunda Adem Kılıççı ve Ogeday karşı karşıya geliyor..

  • ANKA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Kim Bunlar 03:01

Beyaz Show- Kim Bunlar

Beyaz Show ekibi 26 Mayıs konuklarını sokaktakilere sordu... Peki, tanıyabildiler mi? Beyaz Show'un 26 Mayıs yayınının konukları olan Sarper Semiz, Jehan Barbur, Yol Project (Zeki Açabey ve Orçun Açabey) ve Evrencan Günd..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İBS 7.Sezon Simayın Şampiyonluğu Kamera Arkası 02:58

İBS 7.Sezon Simayın Şampiyonluğu Kamera Arkası

İşte Benim Stilim 7.sezon birincisi olan Simayın şampiyonluğu sonrası yaşananlar....

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanguru Tarafından Trollenen Adam 01:12

Kanguru Tarafından Trollenen Adam

İrlanda'da gerçekleşen olay sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yerini aldı. Hayvanlara olan ilgisini her fırsatta sosyal medya hesabından paylaşan Dixon, son videosu ile bu sefer Kanguru tarafından trolle..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle 04:24

Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle

Mesut Bakkal'la ilk maçına çıkan Kayserispor, altı maçlık galibiyet hasretine son verdi. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 kazandı. Sergen..

TNK - Vazgeçtim 03:33

TNK - Vazgeçtim

Gerçeği bilmek istersen Sana aşık olan ben Her gün seni düşünürken Vazgeçtim kendimden Vazgeçtim kendimden Yalnızca sen bilinmezdin İçimdeki aşkı bilmezdin Böyle olsun istemezdim Aşkı nefrete çeviremezdim Gerçeğ..

Acacemi Gladyatör İzle 1:34:03

Acacemi Gladyatör İzle

Filmin zamanı Roma İmparatorluğu döneminde geçmektedir, Pompeii’yi de ki patlama ve felaketten sonra tek başına kalan küçük Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo Roma’nın en başarılı gladyatör okulunda ..

Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragman

Birlikten kuvvet doğar, demiş atalarımız. Peki, gizli görevle liseye gönderilmiş çevresine karşı aşırı derecede duyarlı ama bir takım “güven sorunları” yaşayan genç bir polisle, kendisine güveni tam ama çevresindekileri ..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Dünyanın En Hızlı Parkur Köpeği 01:11

Dünyanın En Hızlı Parkur Köpeği

Birazdan izleyeceğiniz Tex isimli köpek 2015 Masters Agility şampiyonası birincisi. Bir parkur içinde sahibinin komutları ile hız, çeviklik ve engellerin aşılması gibi bir çok etmeni bir arada kullanarak şampiyon olan Te..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter Sevenlerinin Hoşuna Gidecek Stres Çarkı 00:32

Harry Potter Sevenlerinin Hoşuna Gidecek Stres Çarkı

Harry Potter'da Quidditch futbolunun en önemli objelerinden olan Snitch, stres çarkı oldu. Yerinde durmayan ve yakalanmadığı sürece sonsuza kadar gidecek bir karşılaşmayı işaret etmesiyle tanıdığımız Snitch'in günümüze u..

  • JET TV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Beyazın Reyting Sürprizi Çok Güldürdü! 01:09

Beyaz Show- Beyazın Reyting Sürprizi Çok Güldürdü!

Beyaz Reyting Butonu na bastı, Reytingleri yükseltmek için bakın kim geldi? Beyaz, 19 Mayıs yayınında konuk olan Hakan Altun, Atiye ve Azra Akın'a uyguladığı Reyting Butonu nu 26 Mayıs yayınında da kullandı! Reytingler..

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim 7. Sezonun Birincisi Kim? 27:23

İşte Benim Stilim 7. Sezonun Birincisi Kim?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 155. bölümünde Büyük Finalinde 8 finalist Aleyna Eroğlu, Burcu Yakasız, Dilara Taşkın, Duygu Çevik, Merve Sevin, Neslihan Doğrusöz, Simay Tokatlı ve Tuğçe Eki..

  • ANKA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce