#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Kayıp Prenses Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 01:58

Kayıp Prenses Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Kelebekler Orijinal Fragmanı 02:09

Kelebekler Orijinal Fragmanı

Üç kardeşin yolları yıllar önce ayrılmıştır. Aradan geçen 30 yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır. Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve ..

Tim Teaser 00:36

Tim Teaser

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Şehit Piyade Teğmen Muhammed Kır Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:20

Şehit Piyade Teğmen Muhammed Kır Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Teğmen Muhammed Kır, memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı...

Hassas Bağırsak Sendromunun Belirtileri Nelerdir 00:49

Hassas Bağırsak Sendromunun Belirtileri Nelerdir

Tahire Demircan'ın sunduğu Işıltılar'ın konuğu Yaşam Koçu M. Barış Muslu, çoğu hastasının şikayeti olan hassas bağırsak sendromu hakkında bilgi verdi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genetik Tarama Testindeki Yeni Yöntem Nedir 05:30

Genetik Tarama Testindeki Yeni Yöntem Nedir

Check-Up'ı hazırlayıp sunan Leyla Ataman Dr. Hakan Özörnek'i programında konuk ederek, genetik tarama testlerinde yeni bir yöntem olan ''24 Sure'' hakkında bilgi aldı..

  • NABIZ tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Animatrak - Taksi Vs Uber 02:18

Animatrak - Taksi Vs Uber

Çağımızın çilesi, her gün onlarca vaka ile haberlere konu olan toplu taşıma terörüne farklı bir boyuttan bakmaya çalıştık. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Keyifle izleyiniz efendim. Bir sonraki çalışmamızda tekrar görüşmek..

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 9. Bölüm Fragmanı 00:58

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı yayında! Murat ve Gülizar aşkı gün yüzüne çıkıyor, ortalık karışıyor! Gülizar ve Murat arasındaki yakınlaşmaya şahit olan Hayriye Hanım, olanlar karşısında çok sert bir tavır alıyor. Gülizar'a ..

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Hindistan Cevizli Tatlı Tarifi 06:09

Hindistan Cevizli Tatlı Tarifi

200 gr. Hindistancevizi(2 su bardagi) 200 gr. Un (2 su bardagi) 150 gr yumusak margarin yada tereyagi 1 tane kabartmatozu 3 tane yumurta Serbeti icin 4 su bardagi seker 4 su bardagi su Ince bir dilim limon Serbetimiz ..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası) 01:43

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası)

Kahveli Parfe Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1,5 su bardağı soğuk süt 1,5 tatlı kaşığı granül kahve 2 paket krem şanti 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı fındık 200 gram petibör bisküvi Üzeri için; Çikolata Ha..

Ödülü Duyan Nagihan Gözyaşlarını Tutamadı 25. Bölüm Survivor 2018 02:33

Ödülü Duyan Nagihan Gözyaşlarını Tutamadı 25. Bölüm Survivor 2018

Ailelerinden gelen resimli mesajlar için yarışacak olan yarışmacılar, seremonide duygusal anlar yaşadı. Kızını çok özlediğini dile getiren Nagihan Karadere gözyaşlarına hakim olamadı...

  • BETA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumali'den O İsme Sert Sözler 25. Bölüm Survivor 2018 01:56

Cumali'den O İsme Sert Sözler 25. Bölüm Survivor 2018

Cumali Akgül, Hakan Hatipoğlu ile takım arkdaşları hakkında adeta dertleşti. Hakan'ın yokluğunda adada yalnız kaldığını ve Anıl'la olan arkadaşlığının sadece bench'te olduğunu dile getirdi..

  • BETA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefon Bağımlısı Adamın Sürekli Olarak Arkadaşlarının Gazabına Uğradığı Muhteşem Anlar 01:07

Telefon Bağımlısı Adamın Sürekli Olarak Arkadaşlarının Gazabına Uğradı

Kafasını telefondan kaldırmayan adam çok yanlış bir arkadaş seçerek Michael Fallon ile arkadaş olmuş. Çektiği videolarla fenomen olan Michael Fallon sürekli olarak gazabını üzerine yıktığı telefon bağımlısı arkadaşına en..

  • JET TV tarafından
  • 1.888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Örümceğe Yardım Etmek 03:21

Bir Örümceğe Yardım Etmek

Herhalde Teksas'ın örümcek reisi olan abimiz örümceğin ayaklarına dolanmış toz yüzünden yürüyemediğini fark ediyor ve yardım ediyor. Örümcek yardımcı olmak isteyen adama önce direniyor, sonra ne yaptığını anlayıp ayaklar..

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıplak Elle Balık Nasıl Yakalanır 06:57

Çıplak Elle Balık Nasıl Yakalanır

Kamboçya'nın ikinci büyük şehri olan Battambang'te kargıdan yapılan bir kafes yardımıyla köylü kızın nasıl elle balık yakaladığını izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klasik Güllaç Tarifi 08:33

Klasik Güllaç Tarifi

3 litre süt 750 gr toz şeker- 3+3/4 bardak 5-6 çorba kaşığı gül suyu 7 çorba kaşığı toz boziç 12 yaprak güllaç Süsleme için; 2-3 gülün yaprakları 3 litre süte, 750 gr toz şeker ekleyin ve iyice karıştırın. Serçe parm..

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, rehin alınan Tunç'u kurtarma peşine düşüyor! Arka Sokaklar 474. Bölüm 23 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Uyuşturucu şebekesine yapılan operasyon sonrasınde deş..

Çukur 21. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Çukur 21. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Eleme Adayları Konseyde Neler Söyledi 27.Bölüm Survivor 2018 03:50

Eleme Adayları Konseyde Neler Söyledi 27.Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı olan isimler ada konseyinde söz aldı..

  • BETA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Tarihinde Bir İlk Acun Ilıcalı Açıkladı 27. Bölüm Survivor 2018 00:43

Survivor Tarihinde Bir İlk Acun Ilıcalı Açıkladı 27. Bölüm Survivor 20

Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu öncesi seramonide yarışmacılara Survivor tarihinde bir ilk olan en uzun havuz parkurunu tanıttı..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 40. Bölüm Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 40. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Ankara'da 70 Milyon Dolarlık Nükleer Madde Operasyonu 00:39

Ankara'da 70 Milyon Dolarlık Nükleer Madde Operasyonu

Ankara'da bir otomobilde yapılan aramada, piyasa değeri 70 milyon dolar olan 1 kilo 441 gram nükleer kaliforniyum maddesi ele geçirildi...

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip 00:54

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e moral için klip çekti. Reyhanlı Ortaokulu öğrencileri, okullarının bahçesinde bir araya gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'nda şe..

TOLGSHOW 11. Bölüm 1. Fragamanı 00:47

TOLGSHOW 11. Bölüm 1. Fragamanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

TOLGSHOW 11. Bölüm 2. Fragmanı 00:30

TOLGSHOW 11. Bölüm 2. Fragmanı

Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilme..