#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Çukur 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Çukur 21. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet 00:59

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi. Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, İşgalin katliamın lokumu olmaz Kürdistan faşizme mezar..

Amerika'da 'Lamborghini'siyle UBER Yapan Türk 02:36

Amerika'da 'Lamborghini'siyle UBER Yapan Türk

Amerika'da yaşayan gurbetçi bir vatandaş, Lamborghini marka otomobiliyle UBER sürücüsü oldu. Yolcuların şaşkınlıkla karşılaştığı durum, araç içi kamerasıyla böyle görüntülendi. Keyifli anlara sahne olan video sosyal medy..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedinin Yapılmayan Hamleye Tepkisi 00:20

Kedinin Yapılmayan Hamleye Tepkisi

Kedinin köpekle satranç oyununda hamle yapmamasına ayar olan seyirci kedi dersini bildiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:51

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura annesini kaybeden genç bir kadındır. Uyku apnesi ve gece teröründen muzdarip olan Laura, korkunç kabuslar görmeye başlar. Laura, bir süre sonra bu gördüğü kabusların annesinin ruhu olduğuna inanır. Hayatı kabusa dö..

Büyük Ameliyatlardan Sonra Kişilik Değişikliği Yaşanıyor Mu 02:34

Büyük Ameliyatlardan Sonra Kişilik Değişikliği Yaşanıyor Mu

Cüneyt Özdemir ile Soru-Yorum programına konuk olan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, büyük ameliyatlar geçiren hastalarda kişilik değişikliği yaşanıp yaşanmadığı konusuna açıklık getirdi...

  • NABIZ tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik Yeleği Şirket CEO'su Böyle Test Etti 00:37

Çelik Yeleği Şirket CEO'su Böyle Test Etti

Çelik yelek şirketin CEO'su firmanın ürettiği yeleği inanılmaz bir şekilde test etti. İşte savunma teknolojileri üreten bir şirket olan Ukrainian Armor'un iddialı çelik yeleğini deneyen Vyacheslav Nalyvaiko isimli CEO'nu..

Düşük Bütçeli Avengers Infinity War Çalışması 02:20

Düşük Bütçeli Avengers Infinity War Çalışması

Nisan'da vizyona girecek olan Marvel'ın efsane serisi Avengers'ın yeni filmi Infinity War'u (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) düşük bütçeli bir şekilde uyarlayan gençlerin muhteşem çalışmasını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
G-Max'e Binen Kızın Korkudan Kendinden Geçmesi 01:46

G-Max'e Binen Kızın Korkudan Kendinden Geçmesi

Megan Connolly isimli profesyonel futbol oyuncusu olan İrlanda'lı kadın ilk defa denediği G-Max ile hayatının en büyük adrenalini yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Sınırları Boyunca Terörist Tehdidi Ortadan Kalkana Kadar Durmayacak 01:56

Türkiye Sınırları Boyunca Terörist Tehdidi Ortadan Kalkana Kadar Durma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Münbiç başta olmak üzere sınırları boyunca kendisine saldırmak üzere hazır bekleyen terörist tehdidi tamamen ortadan kalkana kadar durmayacaktır. Varsa cesareti olan buyursun, hodri meyda..

İstanbullu Gelin 42. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 42. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle

1995 yılında yapılmı olan jumanji filminin günümüze uyarlaması ile bir arkadaş grubunun karşılaştığı daha önce hiç görmemiş olduğu bir oyun konsolundaki oyunun aslında gerçek olduğunu farketmeleri çok da uzun bir zaman a..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Türk Komandosu Afrin'de Destan Yazıyor 00:46

Türk Komandosu Afrin'de Destan Yazıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından Afrin bölgesine sevk edilen ve terör örgütlerinin korkulu rüyası olan komandolar, bölgedeki savaş mağdurlar..

Terörden Temizlenen Güneydoğu’dan Renkli Görüntüler 00:55

Terörden Temizlenen Güneydoğu’dan Renkli Görüntüler

Terörden tamamen temizlenen Güneydoğu'da sokaklarda eğlenen halk, renkli görüntüler oluşturdu.TRT'de Görüntü Yönetmeni olan Okay Albayrak'ın çektiği görüntülerde halk, yıllardır süren terör işgalinden kurtulmanın sevinci..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Türkiye'de Kansere Yakalanan Çocuklara Devlet Yardımı Yapılıyor Mu 00:54

Türkiye'de Kansere Yakalanan Çocuklara Devlet Yardımı Yapılıyor Mu

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Prof. Dr. Rejin Kebudi Türkiye'de kansere yakalanan çocuklara olan devlet desteğinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cuma Hutbesine Reklam Alan İmam 01:16

Cuma Hutbesine Reklam Alan İmam

Türk Telekom'un yıllar önce özelleştirildiğinden habersiz olan imam, Özel olsa yapmayız da devletin kurumu olduğu için diyerek cuma hutbesi sırasında Türk Telekom'un internet paketinin reklamını yapmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Hayatta Araba Parçalayan Ryu Hoshi 03:33

Gerçek Hayatta Araba Parçalayan Ryu Hoshi

1987'den itibaren Street Fighter'in baş karakteri olan Ryu'nun hatırlanıcağı üzere araba parçalamayla bilinir. Eleman bundan yola çıkarak bunu gerçek hayata yansıtmış. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terminal Orijinal Teaser 00:47

Terminal Orijinal Teaser

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de Terör Örgütünün Imha Edilen Eğitim Kampı Ve Muhabere Merkezi 01:21

Afrin'de Terör Örgütünün Imha Edilen Eğitim Kampı Ve Muhabere Merkezi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin/Hacıhasanlı bölgesinde, hava harekâtı ile imha edilmiş olan terör örgütünün eğitim kampı ve muhabere merkezinin görüntülerini paylaştı...

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Oylamayı Engellemek İçin Meclis'e Göz Yaşartıcı Gaz Attılar 00:50

Oylamayı Engellemek İçin Meclis'e Göz Yaşartıcı Gaz Attılar

Kosova meclisinde yapılacak olan Kosova ile Karadağ arasındaki sınır anlaşması oylaması muhalif vekillerin engeline takıldı. 9 saat süren tartışmaların ardından oylamaya geçilen mecliste muhalefet partisi Vetvendosje mil..

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Akciğer Kanserinin Tehlikeli İlerleyen Farklı Tipleri Mevcut Mudur 01:07

Akciğer Kanserinin Tehlikeli İlerleyen Farklı Tipleri Mevcut Mudur

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'a konuk olan Prof. Dr. Levent Tabak, akciğer kanserinin tehlikeli ilerleyen farklı tiplerinin mevcut olup olmadığından bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce