#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

 Kedi Ailesinin Gerçek Olamayacak Kadar Güzel İlişkisi 01:24

Kedi Ailesinin Gerçek Olamayacak Kadar Güzel İlişkisi

Bu sevimli minnoşların arasındaki gerçek olamayacak kadar güzel olan ilişki, içinizi ısıtmakla kalmayacak aynı zamanda da gözlerinizi kalp kalp yapacak!..

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10 Gün İçerisinde İmar Barışını Çıkarıyoruz 01:04

10 Gün İçerisinde İmar Barışını Çıkarıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin genelinde imar sorunu bulunduğunu belirterek Türkiye'nin genelinde var olan bir sorun var. Mülkiyetle, imarla, ruhsatla ilgili bir sorun, bu bütün vatandaşlarımızın kanayan yarası. ..

Hipnoz Eğitim Alanında Nasıl Uygulanır 00:22

Hipnoz Eğitim Alanında Nasıl Uygulanır

Işıltılar programında Tahire Demircan'ın konuğu olan Psikolojik Danışman Pınar Arkan, hipnozun eğitim alanında nasıl uygulandığına dair bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 507 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meyve Suyu Kilo Aldırır Mı 00:47

Meyve Suyu Kilo Aldırır Mı

Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, meyve suyu içmenin kilo aldırıp aldırmadığı konusunda açıklama yaptı...

  • NABIZ tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seven Kadın Unutmaz 1965 Türk Filmi İzle 1:25:02

Seven Kadın Unutmaz 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Türkan ile Kemal arasındaki aşk ve ayrılığın hikâyesi anlatılır. Türkan bir bankada müdürün sekreteri olarak çalışmaktadır. Bir gün tesadüfen Kemal ile tanışır. Kemal de zengin olan amcasının yanında ça..

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle 1:29:32

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirlerini seven Ayhan ile Selma'nın aşkı konu edinir. Ayhan, küçük yaşta yetim kalır. Babasının hizmetkârlığını yaptığı Hulusi Paşa'nın yardımlarıyla tahsiline devam eder. Eğitimini tamamlayıp mühendis..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

4 MAYIS'TA SİNEMALARDA Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillia..

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle 1:15:00

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir polisin banka soygunu yapan bir suçlu ile yer değiştirmesi konu edilir. Yılmaz Ali bankadan yüklü bir miktar altın çalmıştır. Altınları karısı Türkan’a bırakıp yurtdışına çıkmıştır. Altınların peşin..

Ferhat Güzel'in Fena Halde Detone Olması 00:56

Ferhat Güzel'in Fena Halde Detone Olması

Sahne aldığı mekanda ben insan değilmiyim şarkısını seslendirirken fena halde detone olan şekilden şekile giren Ferhat Güzel'i izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.287 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendini GTA'da Zanneden Motorcuya Aşırı Sakin Bir Şekilde Tepki Veren Arkadaşı 00:21

Kendini GTA'da Zanneden Motorcuya Aşırı Sakin Bir Şekilde Tepki Veren

YES! Kendini GTA'da zanneden motorcu yol kenarındaki TIR rampasından atlıyor. Arkadaşı ise o anlara sadece bir yes demekle yetiniyor. Reddit'te de başlığı açılan video için sayfalarda 'yes' yazıldı. Oldukça ilginç anlara..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Narkozun Etkisinde Kalan Gençten Güldüren Sözler 00:47

Narkozun Etkisinde Kalan Gençten Güldüren Sözler

Ameliyat sonrası narkozun etkisinde olan gencin güldüren sözleri kameraya böyle yansımış efendim. Sesin var sen yoksun neredesin baba..

  • JET TV tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sema'nın Sembol Üzüntüsü Bir Annenin Yapması Gereken Bir Şey Değil 61.Bölüm Survivor 2018 01:20

Sema'nın Sembol Üzüntüsü Bir Annenin Yapması Gereken Bir Şey Değil 61.

Sembol oyununda kaybeden Sema, oğluna olan özlemini dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Vakte Kadar Fragman 01:00

Üç Vakte Kadar Fragman

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle 1:37:40

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Birinci Dünya Savaşı'nda birbirine âşık olan iki düşmanın hikâyesi konu edilir. Yüzbaşı Faruk, Birinci Dünya Savaşı’nda kuzey cephesinde görevlendirilir. Sığındığı bir evde kendisine karşı koyan yaşlı R..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman 01:29

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü 01:57

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü

Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Cemil Erkek'in Balıkesir'deki baba ocağında gözyaşları sel oldu. Şehidin küçük çocukları 4 buçuk yaşındaki Melike Ceren ve 4 aylık Salih Enes babalarının t..

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman 02:28

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Kadın Ve Erkek Beyni Farklı Mı Çalışır 03:59

Kadın Ve Erkek Beyni Farklı Mı Çalışır

Pınar Esen'in sunduğu Hafta Sonu Keyfi'ne konuk olan Psikiyatri Uzmanı Muzaffer Kaşer, kadın ve erkek beyni arasındaki işlevsel farklılıklara dair kısaca bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mevsimler Depresyon Üzerinde Etkili Midir 01:42

Mevsimler Depresyon Üzerinde Etkili Midir

Hafta Sonu Keyfi'nde Pınar Esen'in konuğu olan Psikiyatri Uzmanı Muzaffer Kaşer, mevsimlerin depresyon üzerinde çok fazla etkisinin olmadığını açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaygı Düzeyini Sıfıra İndirmek Sağlıklı Bir Durum Mudur 01:57

Kaygı Düzeyini Sıfıra İndirmek Sağlıklı Bir Durum Mudur

Pınar Esen'in sunduğu Hafta Sonu Keyfi'ne konuk olan Psikiyatri Uzmanı Muzaffer Kaşer, kaygı düzeyini sıfıra indirmenin faydalı bir durum olmadığını açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyni Geliştirmek İçin Neler Yapılmalıdır 02:10

Beyni Geliştirmek İçin Neler Yapılmalıdır

Hafta Sonu Keyfi'nde Pınar Esen'in konuğu olan Psikiyatri Uzmanı Muzaffer Kaşer, beyni geliştirmenin belli başlı yolları hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kişneyerek Dükkana Dalan At 01:09

Kişneyerek Dükkana Dalan At

Akıllı telefonlarda devamlı olan arıza atı kızdırmış olacak ki bu denli bir hırsla girdi. Yoksa sakince girip telefonunu tamire verebilirdi. Niye olmasın?..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce