#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Aslan Beslenilen Eve Misafirliğe Gitmek 00:33

Aslan Beslenilen Eve Misafirliğe Gitmek

Görüntüde vahşi hayvanlardan biri olan aslanı evinde besleyen aileye yabancı bir misafir geldiğinde aslanın tepkisi çok ağır oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çimento Torbalarını Forklift Gibi Taşıyan Adam 00:42

Çimento Torbalarını Forklift Gibi Taşıyan Adam

Rus inşaat işçisi, çimento torbalarını düzenli bir şekilde omzuna yerleştirip taşıyarak iş makinalarını aratmadı. Rusyada ortaya çıkan görüntülerde inşaat işçisi, taşımak istediği çimento torbalarını düzenli bir şekilde..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
McLaren'ı Havuç Sanıp Isıran Eşek 01:03

McLaren'ı Havuç Sanıp Isıran Eşek

Almanya'da turuncu renkteki lüks McLaren otomobili havuç sanarak ısıran ve 5 bin avronun üzerinde hasara neden olan eşeğin sahibine ceza verildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bbp Lideri Destici Erdoğan'a Özel Yapım Kılıç Hediye Etti 00:52

Bbp Lideri Destici Erdoğan'a Özel Yapım Kılıç Hediye Etti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, üzerinde isminin ve Fetih suresinin yazılı bulunduğu özel yapılmış olan kılıç hediye etti...

Atlas Robot'un Sabah Sporu 00:33

Atlas Robot'un Sabah Sporu

Boston Dynamics’in iki ayaklı insansı robotu olan Atlas'ın sabah sporunda biraz hava almak için(!) dışarıda koşturmasını izleyeceğiz. Anlaşılan dövmekten ve takla attırmaktan sıkılan Boston Dynamics çalışanları robotu ba..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Goril Ailesinin Yeni Doğan Sevimli Ferdi 00:32

Goril Ailesinin Yeni Doğan Sevimli Ferdi

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde bulunan Virunga Milli Parkında nesli tükenmekte olan dağ goril ailesinin doğum sonrası dünyaya gelen sevimli bebekleri 35 yaşındaki fotoğrafçı Bobby-Jo tarafından böyle görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise son sınıf öğrencisi Alex Truelove (Daniel Doheny) isteyebileceği her şeye sahiptir: yüksek notlar, kız arkadaşı (Madeline Weinstein) ve birbirinden çok farklı tiplerden oluşan eğlenceli bir arkadaş grubu. Her şey yo..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, intikam hırsı yüzünden Aslı ile büyük bir tartışma içerisine giriyor! Ferhat, babasının ölümüne sebep olan kişinin Namık Emirhan olduğunu öğrenmesiyle intikam peşinde ..

Sebile Ölmez - Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli 06:14

Sebile Ölmez - Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli

EOS, Flormar, Pot O'Miracle ve Nivea'nın lip balmlarını kullandım. Kimi kutuda krem kimi vazelin kıvamında, kimiyse klasik tüpte. Kutu olanları temizlemesi imkansız olduğundan kulak çubuğu ile kullandım. Eğer siz bu vide..

Sebile Ölmez - Aşık Olduğum Şeftali Gül Kurusu Mat Rujlar Uygun Fiyatlı 04:59

Sebile Ölmez - Aşık Olduğum Şeftali Gül Kurusu Mat Rujlar Uygun Fiyatl

En sevdiğimiz bayıldığımız şeylere aşık oldum lafını bir biz kızlar söyler biz anlarız. Emre bunu ilk duyduğunda Alışveriş söz konusu olduğunda illa herşeyi abartacaksınız değil mi demişti. O bilmez ki e anlar ilk gö..

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle 1:36:33

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocasını kaybeden bir kadının yaşadıkları anlatılır. Lale, kendisinden yirmi yaş büyük olan Doktor Adnan’a âşık olur. Evlenirler ve balayı için bir tatil köyüne giderler. Ne var ki Adnan burada kalp kri..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Tüfeğin Nasıl Ateşleneceğini ve Mermi Sürüleceğini Gösteren 4 Yaşındaki Çocuk 00:37

Tüfeğin Nasıl Ateşleneceğini ve Mermi Sürüleceğini Gösteren 4 Yaşındak

ABD'de tartışma konusu olan görüntülerde 4 yaşındaki bir çocuk bir tüfeğe nasıl mermi sürüleceğini ve ateş edileceğini çok rahat bir şekilde gösterebiliyor. Koca koca insanları dahi şaşırtıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Vakte Kadar Fragman #2 02:55

Üç Vakte Kadar Fragman #2

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser 00:20

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisi ile prense aşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üste..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Kabına Sığmayacak 01:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Kabına Sığmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnşallah bu sene de ilk çeyrekte gelecek olan, şu andaki görünen o, geçen yılın ortalamasına yakın bir şey bizim tahminimiz, onu bekliyoruz. Seçime gidiyoruz, seçime gittiğimiz halde inşallah kabı..

Rize Yapımı Çılgın Silah 00:32

Rize Yapımı Çılgın Silah

Rizeli vatandaşların kendi tasarımı olan oldukça fazla gürültü çıkaran bir silah...

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
250 Bin TL’lik Motosikleti Böyle Çaldı 02:00

250 Bin TL’lik Motosikleti Böyle Çaldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düz kontak yöntemi ile piyasa değeri yaklaşık 250 bin TL olan 6 yarış motorunu çalan 3 şüphelinin hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat, gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi? Ferhat, babası Nejdet'in ölümünde parmağı olan Namık Emirhan'ı yakalamış ve onu öldürmek üzeredir. Fakat Namık'ın ağzından..

Muğla'da İngiliz Genç Arkadaşını Tek Yumrukta Yere Serdi 00:45

Muğla'da İngiliz Genç Arkadaşını Tek Yumrukta Yere Serdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatilde tanışıp arkadaş olan iki İngiliz genç otel girişinde öldüresiye kavgaya tutuştu. 19 yaşındaki Henry Boswell, 26 yaşındaki Benjamin Vai'yi tek yumrukta yere serdi. Yoğun bakıma kaldırı..

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti 00:36

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa B..

Çiğ Köfteci Ali Usta'nın Çinli Müşteriyle İmtihanı 00:48

Çiğ Köfteci Ali Usta'nın Çinli Müşteriyle İmtihanı

İstanbul'un ünlü, sosyal medyanın fenomen çiğköftecisi Çiğ Köfteci Ali Usta'nın Çinli müsterisi ile olan muhabbet etme çabasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.414 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle 1:36:34

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir baskın çetesine karşı mücadele veren bir adamın öyküsü anlatılır. Kenan, bağlı olduğu nakliye şirketinin bütün hisselerini satın almak istemektedir. Bunun için adam kiralayarak şirketin garajına bas..

Yasak Elma 9. Bölüm 1. Fragmanı 00:30

Yasak Elma 9. Bölüm 1. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Yasak Elma 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:29

Yasak Elma 9. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..