#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Sağanak bu kez de Yozgat'ı vurdu, ortaya bu görüntüler çıktı 06:03

Sağanak bu kez de Yozgat'ı vurdu, ortaya bu görüntüler çıktı

Yozgat'ta etkili olan sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler ise fındık büyüklüğündeki dolu tanelerinden araçlarını korumak isterken zor anlar yaşadı..

İstanbul’un göbeğinde yaşanan feci kazalara esnaf isyan etti 03:31

İstanbul’un göbeğinde yaşanan feci kazalara esnaf isyan etti

Şişli’de 1 ay arayla yaşanan ve sürücülerin boşluğa uçtuğu feci kazalara işlek bir cadde üzerinde iş yerleri olan esnaflar tepki gösterdi. Herhangi bir yön tabelası bulunmayan sokağa esnaf “kapan” kurulmasını istedi. Fec..

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem 02:43

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesi olan 5.5 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden oldu. Depremin yıkıma neden olup olmadığı araştırılırken vatandaşlar panik halinde sokağa fırladı...

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı 01:36

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi en fazla hisseden Kumkuyucak Mahallesinde vatandaşların panik anları güvenlik kameralarını saniye s..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu 03:34

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu

Esenyurt’ta minibüslere yönelik denetimlerini arttıran Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 25 yolcu fazlası olan minibüs şoförüne idari para cezası uyguladı. Denetimler sırasında ayakta aldıkları yolculuların gözükm..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun 02:18

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kut

Şanlı tarihimizin ayrılmaz parçası, kutlu zaferlerimizin mimarı, her zaman görevinin başında ve asil milletimizin emrinde olan Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!..

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi 01:45

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi

İlk kez kullanıldı. Ulaşılan sonuç memnuniyet vericiydi. Diyarbakır’da Türk ışını tedavisi uygulanan hasta, koronavirüsü yendi. Bir ilke imza atan doktorlar açıklama yapıp tedaviye olan güveni dile getirdi...

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı 02:10

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı

Üniversiteli olma hayali kuran yaklaşık 2,5 milyon aday Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi‘nde ter döktü. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını beli..

Kavga Eden Sarhoşları Sopayla Ayıran Babaanne 00:49

Kavga Eden Sarhoşları Sopayla Ayıran Babaanne

Kafayı beraber çekip sarhoş olan adamlar eve dönüş yolunda kavgaya tutuşmuş. Adamların kavgasını ayırmak mahallenin babaannesine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi 04:01

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile doğal sit alanı olan Buldan Yayla Gölü kesin korunacak hassas koruma alanı ilan edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yayla gölü üzerinde bulunan nilüferler ve gölün çevresindeki at, i..

İşini Severek Yapan Maraş Dondurmacısı 00:03

İşini Severek Yapan Maraş Dondurmacısı

Maraş dondurmacısı ve TikTok kullanıcısı olan Mehmet isimli adam müşterileri ile birlikte karşılıklı dans ediyor. Hemen hemen her müzikte dans eden ve müşterilerine keyif dolu anlar yaşatan adamın o anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bay Yanlış 1. Bölüm 2:00:01

Bay Yanlış 1. Bölüm

Bay Yanlış 1. Bölüm Tek Parçan(26 Haziran 2020)nnEzgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrıl..

Serdar Ortaç - Biz İstemezsek 03:23

Serdar Ortaç - Biz İstemezsek

Biz İstemezsek şarkı sözleri ile Nerede o herkese örnek olan aşk Yeterince dile dolanmadık mı Düşünme yarını, bugünü, dünü Düşüne düşüne zaten çok yorulmadık mı Hadi kal yanımda Helalin söylenmesin Beni de götür yanınd..

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Ayasofya İçin -Cuma- Beklentisi 02:46

Ayasofya İçin -Cuma- Beklentisi

Ayasofya’nın statüsünün belirlenmesinde son karar için gözler Danıştay'da. Kararın açıklanması için 15 Temmuz günü bekleniyordu ancak bu tarih öne çekilmişe benziyor. TGRT Haber’e konuk olan Türkiye Gazetesi Yazarı Prof...

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video) 03:55

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video)

Söz - Müzik : Sancar Yıldırım Düzenleme: Sancar Yıldırım Mix - Mastering: Cenk Eroge Şarkı Sözleri: Savaşlar ve suçlardan önce Var olan her şeyden önce Bir mücevher taşırdı göğsünde Bir cehennem de yoktu kaderinde Sust..

İstanbul'da Deprem Dönüşümü 02:01

İstanbul'da Deprem Dönüşümü

İstanbul'da deprem riski olan binaların dönüşmesiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Zeytinburnu'nda inşa edilecek konutların temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum 39 ilçede 64 riskl..

Yurdum İnsanının Matematik ile İmtihanı 03:11

Yurdum İnsanının Matematik ile İmtihanı

Sokak röportajında yurdum insanına mikrofon uzatılmış ve 7 eksiği 27 olan sayı kaçtır sorusu sorulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kocasının Eşyalarını Balkonda Yaktı 01:45

Kocasının Eşyalarını Balkonda Yaktı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde boşanma sürecinde olan kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmaya kalktı. Ekiplere zor anlar yaşatan kadın, güçlükle ikna edildi...

İngilizce Şarkı Söyleyen Dayı 00:31

İngilizce Şarkı Söyleyen Dayı

Açık olan araba camından kafasını uzatıp İngilizce şarkı söyleyen (söylemeye çalışan) dayı ritim de başarılı ama İngilizce de o kadar değil. Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için ww..

  • PengoTV tarafından
  • 261 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

MHP Lideri Bahçeli'den Ayasofya'ya Özel Yüzük 01:19

MHP Lideri Bahçeli'den Ayasofya'ya Özel Yüzük

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yüzük tutkusunu bilmeyen yoktur. Bahçeli, bu kez de 24 Temmuz'da ibadete açılacak olan Ayasofya Camii siluetinde özel bir yüzük yaptırdı. İşte o dikkat çeken yüzük.....

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Arabada arı soktu öldü 02:32

Arabada arı soktu öldü

Adana’da arkadaşıyla birlikte arabada giderken açık olan pencereden giren arının soktuğu bir kişi hayatını kaybetti...

İstanbul’da motosikletlilerin ölümden döndüğü kazalar kamerada 02:00

İstanbul’da motosikletlilerin ölümden döndüğü kazalar kamerada

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde trafikte seyir halinde olan motosikletlilerin, araçların sıkıştırması, sinyal vermeden dönüş yapması ve yayaların dikkatsizliği sonucu yaşadıkları feci kazalar kask kameralarına yansıdı. M..