#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Masa Tenisi Oynayan Amcanın İnanılmaz Rahatlığı 00:27

Masa Tenisi Oynayan Amcanın İnanılmaz Rahatlığı

Masa tenisi işinde oldukça profesyonel olan bu amca işi yalayıp yutunca rahat tavırlarla oynamaya devam etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam 03:01

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam

Samsun'da ekmeğe yapılan zammın ardından, 60 gramı 1 lira olan simide zam yapılarak, 70 gramı 1,5 TL’den satılmaya başlandı...

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli 01:50

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Nice güzel Cumhuriyetli yıllara! Sizler için hazırladığım, sözü ve müziği bana ait olan Cumhuriyet şarkısıyla Cumhuriyet'imizin 97. yılını birlikte kutlayalım. Söz-Müzik-Düzenlem..

İstanbul'da Sağanak Etkili Oldu! 01:26

İstanbul'da Sağanak Etkili Oldu!

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından sabah saatlerinde İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağış şiddetini artırdı. Özellikle Avrupa yakasında etkili olan yağış su baskınlarına sebep oldu. Beyoğlu, Karaköy, Bayrampaşa ve ..

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var 01:25

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var

İzmir’de saat 14.51'de merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara bölgelerinin birçok kentinden hissedildi. Deprem sırasında yurttaşlar panik içerisinde ev ve iş ye..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..

Ayda'nın Sağlık Durumu İyi 01:23

Ayda'nın Sağlık Durumu İyi

İİzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte müjdeli haber geldi. Sedyeye alınan çocuk, enkazdan kurtarılarak ambulansa taşındı. Çocuğun kurtarılışı sırasında alkış sesleri yükseldi. Enkazdan kurtarılan 107. kişi olan ..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Babası Ayda'ya Köfte Götürdü 02:04

Babası Ayda'ya Köfte Götürdü

91 saat sonra göçük altında bir mucizeye imza atan Ayda'ya babası, ilk isteği olan köfte ve ayran götürdü...

SİHA'lar Jaws Oluyor 00:57

SİHA'lar Jaws Oluyor

Türkiye’nin savunma sanayiindeki gururu olan SİHA’lar farklı tasarımlarla imaj tazeliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait Bayraktar TB2 SİHA’lar ‘Köpek Balığı’ tasarımıyla boyandı. Yeni imaj büyük beğeni topladı...

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Gelin Çiçeğini Yakalayınca Havasını Atan Kadın 00:36

Gelin Çiçeğini Yakalayınca Havasını Atan Kadın

Düğünlerin değişilmez adeti olan gelinin düğün bitiminde attığı çiçeği yakalayan kadın çevresine hemen havasını atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seferihisar'daki kısmi tsunami, kameralara yansıdı 06:29

Seferihisar'daki kısmi tsunami, kameralara yansıdı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde depremin ardından merkez üssüne en yakın sahil olan Sığacık Mahallesi'nde oluşan kısmi tsunami sonrası yaşananlar cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı...

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!! 00:55

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!!

Metro istasyonundaki iki boksörün kavgası sonucunda boksörlerden biri tren raylarına düştü.O sırada gelmekte olan tren boksöre çarptı. Boksör, yüzünde sıyrıklar ve omzundaki çürükler ile hastaneye kaldırıldı...

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor! 01:53

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor!

2 MİLYON ABONESİ OLAN SOSYAL MEDYA FENOMENİ MERVE ÖZKAYNAK, DOLABINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI... KIYAFETLERİNİ BİR MAĞAZADA SATIŞA ÇIKARAN YOUTUBER, GELİRİN TAMAMINI İZMİR'E GÖNDERECEK...

Trump Ailesini de İkiye Böldü 01:28

Trump Ailesini de İkiye Böldü

Donald Trump, ABD başkanlığını Biden’a kaptırdı. Koltuğundan olan Trump’ın sorunu bununla sınırlı kalmadı. Sosyal medya hesapları ve aile ilişkileri de tehlikede…..

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı 00:39

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Konya Adana K..

Bir Annenin Günahı Fragmanı 01:12

Bir Annenin Günahı Fragmanı

Bir Annenin Günahı Fragmanı yayında! Filipinler’de reyting rekorları kıran A Mother's Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas..

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Türkiye'den Çin'e İlk Kez Kanatlı Et İhracatı Başladı 01:10

Türkiye'den Çin'e İlk Kez Kanatlı Et İhracatı Başladı

Kanatlı et üretiminde dünyanın sayılı ülkelerinden biri olan Türkiye bir ilke imza attı. Türkiye ilk kez Çin Halk Cumhuriyeti’ne tavuk ve benzeri ürünlerin ihracatını başlattı. İşte detaylar.....