#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rojda - Ah Huseyin Kürtçe 05:54

Rojda - Ah Huseyin Kürtçe

“ Bugün matem günü geldi Ah Hüseynim vah Hüseynim Senin derdin bağrım deldi Ah Hüseynim vah Hüseynim Şehit düşmüş Şah-ı Merdan Şah Hüseynim can Hüseynim Kerbela'nın önü düzdür Geceler bana gündüzdür Şah Kerbela'da yal..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sertab Erener Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Cinlerin Düğününe Katılan Adam  Müslüman Cinler 01:03

Cinlerin Düğününe Katılan Adam Müslüman Cinler

Yaşlı adam, köyde yaşayan bir insan olduğundan mısır unu yapmak için değirmene gider. Fakat sırayla yapıldığı için en sona kalır ve gece gec saatlerde dönüş yoluna çıkar .Ama yolculuğu sırasında ormanda bir düğüne rastla..

  • ZULMA tarafından
  • 2.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin  07:42

Azeri Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin

Azeri Türkü - Ne Galdi Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin Azerbaycan-Âşık Ali-Plâktan Yazıldı Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin Ellini Aşırdın Yüze Ne Galdı Ayak Getti El Getirdi Diş Yedi Bahmahtan Savayi Göz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Harun Kolçak  Sensiz Olmam 03:37

Harun Kolçak Sensiz Olmam

Aldın götürdün beni başka yerlere O an şaşırdım böyle düştüğüm hallere Her günüm her gecem düşlerim hep seninle Sensiz olmam sensiz olmam Giriverdin günlerime günler değişti Duygular düşünceler birden gelişti Birş..

Sertab Erener   Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Azer Bülbül - Başaramadım 03:42

Azer Bülbül - Başaramadım

Amansiz bir günde ayrildim senden Ne günden memnunum nede bu günden Kalbim sikayetci oluyor benden Sensiz yasamayi basaramadim Ilk firsatta sana gelmek istedim Gelip kollarinda ölmek istedim Özledim birtanem sani ..

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..