#Turistlerin oyununa gelip yem olan hayvan

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Siirt’te Köylüler, 250 Yıllık Hamamın Koruma Altına Alınmasını İstiyor 03:26

Siirt’te Köylüler, 250 Yıllık Hamamın Koruma Altına Alınmasını İstiyor

Siirt’tin Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla köyünde vatandaşlar, 11 köyün banyo ihtiyacını karşılayan ve 250 yıllık olduğu belirtilen hamamın koruma altına alınmasını istiyor. Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla köyünde bu..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Encıl - Beni Bul 02:56

Encıl - Beni Bul

Beni Bul şarkı sözleri ile Kaybolmuş bedenim Beni bul, beni beni bul Sorarlarsa ne derim Beni bul, beni beni bul Peşimi bırakın artık, yorgunum zaten Düşümü düşünüp düştük ya bazen Geride anılar bıraktım, yoksan gidem..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Kendini Müziğin Ritmine Kaptıran Oynak Deve 00:54

Kendini Müziğin Ritmine Kaptıran Oynak Deve

Kapı gıcırtısı duysa oynayacak olan bu oynak deve müziği duyunca kendinden geçiyor ve dans etmeye başlıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takınca Maymuna Dönen Maymun 00:31

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takınca Maymuna Dönen Maymun

Koca koca insanların birer çocuğa dönüştüren, kendilerini kaybedip yerlerde yuvarlanmasına neden olan VR gözlüklerden birisi şimdi de bu maymunun gözünde. Daha önce birçok insanda farklı etkiler yaratan gözlük bakalım ma..

  • Cowboy tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedi Su içen Arkadaşını Gafil Avladı 00:15

Kedi Su içen Arkadaşını Gafil Avladı

Havuzdan su içmeye çalışan arkadaşını küçük bir pati hareketi ile koca havuza balıklama dalmasına sebep olan kedinin yaşadığı korku izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi...

  • Cowboy tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moskova Metrosunda Doğum Yapan Köpek 00:59

Moskova Metrosunda Doğum Yapan Köpek

Moskova Metrosunda Doğum Yapan Köpek Rusya'da hamile olan köpek metroda doğum yaptı. Köpeğe gösterilen ilgi ise izleyenleri şaşırttı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpeğin Hevesi Kursağında Kaldı 00:17

Köpeğin Hevesi Kursağında Kaldı

Küçük bir göletteki karabatak ördeklerini gören köpek onları yakalamak için atağa kalktı. Ancak yeşil renkte olan göletin farkına varamadı :))...

  • PITIRCIK tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karga Çatıyı Oyun Parkına Çevirdi 00:51

Karga Çatıyı Oyun Parkına Çevirdi

Birçok hayvanın kabusu olan soğuk hava, bu kargaya engel olmuyor. Aksine bu akıllı kuş karı eğlenceye çeviriyor. Karla kaplı çatıda bulduğu bir kavanoz kapağıyla kayak keyfi yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 9.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaburgaları Ortaya Çıkmış Aç Ayının Yemek İstemesi 01:13

Kaburgaları Ortaya Çıkmış Aç Ayının Yemek İstemesi

Endonezya, Bandung Hayvanat Bahçesi - Daha önce türlü rezaletlere sahne olan fil skandalı ile gündemde kalan hayvanat bahçesi bu defa ziyaretçilerin filme aldığı kaburgaları ortaya çıkmış ayının ziyaretçilerden atılan ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Traktör Süren Keçi 00:28

Traktör Süren Keçi

Çılgın keçi tarlayı coşturuyor. Yıllardır eti ile, sütü ile, yünü ile çiftçiye destek olan keçilerden biri bu işi daha da abartıp çiftçiye yardımcı olma amacı ile traktörü almış iş yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama 01:09

Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama

Bu sevimli maymun küçük çocukla biraz oynamak istiyor. Hopluyor, zıplıyor. Belirli aralıklarla ona dokunuyor. Ancak küçük çocuk ilk kez maymun görüyor olacak ki biraz korkuyor, ağlıyor. Ancak sevimli maymunu çocuğun ağla..

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur 00:59

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur

Bursa'da, ölen sahibini toprağa verilene kadar terk etmeyen köpek, vefasıyla şaşırtıyor. Vefakâr köpek, unutamadığı sahibinin her gün mezarını ziyaret ediyor. Yıllardır felçli olan 79 yaşındaki Mehmet İlhan, 3 gün önce v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zebraya Elini Kaptırdı! 00:30

Zebraya Elini Kaptırdı!

Çin'de yaşanan dehşet verici olayda, hayvanat bahçesi bakıcısı olan adam, zebranın saldırısına uğradı. Adama saldırmakla yetinmeyen hayvan, kolunu kaptığı zavallı adamı yerlerde sürükledi. Hayvandan zor kurtarılan adamın..

  • PITIRCIK tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Albino Timsah 00:35

Albino Timsah

Albino ya da albinizm, soydan geçen bir metabolizma hastalığıdır. Bu hastalığı taşıyanlara albinizm ya da albino denir. Binlerce insanı ya da hayvanı etkileyen genetik bir bozukluk olan albinoluk renklenmeyi sağlayan mel..

  • PITIRCIK tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muz Yiyen İştahlı İguana! 00:59

Muz Yiyen İştahlı İguana!

Tropikal iklimde yaşayan egzotik bir kertenkele türü olan iguana'nın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 8 yıl önce