#Turızm

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

Ayı Heykeli Bolu'daki Vatandaşları İkiye Böldü 01:33

Ayı Heykeli Bolu'daki Vatandaşları İkiye Böldü

Bolu’da, belediye tarafından yapılması planlanan 10 metrelik bozayı heykeli kentte vatandaşları ikiye böldü. Vatandaşların bir kısmı heykelin hakaret olduğunu söylerken, bir kısmı ise turizm açısından iyi olacağı görüşün..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği 02:25

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği

ETSİZ YEMEK OLMAZ DEMEYİN. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EN İYİ 7 ETSİZ YEMEĞİ AÇIKLADI. HEPSİ DE SOFRALARIMIZDAN EKSİK OLMAYAN YEMEKLER. BAKIN O LEZZETLER NELER?..

200 liraya lahmacun olur mu? 02:08

200 liraya lahmacun olur mu?

TÜRKİYE'NİN TURİZM CENNETLERİNDEN BODRUM'DAKİ LAHMACUN FİYATI, YİNE MEMLEKETİ KARIŞTIRDI. KİMİ YOK ARTIK DERKEN KİMİ DE 200 LİRALIK ETİKETİ NORMAL BULDU. GAZİANTEPLİ LAHMACUN USTALARI İSE İSYANDA...

Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi 04:15

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi

Ünlü türkücü binasını satılığa çıkardı! 15 milyon dolar... İki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses'ten yeni kararlar. Sanatçı, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak istiyor. Tatlıse..

  • BETA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu 01:37

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu

Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu'da yaşayan Sasikumar Vasan, dünya çapındaki sahil tutkunları için önemli bir turizm merkezi olan Goa'daki popüler Sinquerim plajında arkadaşlarıyla beraber gezmeye çıktılar. Akşamüstü s..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek'e geldi 02:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek'e geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere TC-TUR uçağıyla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya geldi. Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanı'nda Bosna Hersek Güvenlik Bakanı Selmo Çikotiç..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..