#Tutuklanan görevlilerden Şikayetçi oldu

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu 02:42

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu

Tüm Türkiye'de üniversite sınavı heyecanı yaşandı. Öğrenciler 1 yıldır bu sınavı bekliyorlardı. Ancak geç kalanlar oldu. Sınav maratonuna başlamadan koşu maratonu başladı. Polisler de öğrenciler mağdur olmasın diye sefer..

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu 04:52

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu

Eğitim öğretimin tatile girdiği dönemlerde Erzincan yaylalarında çobanlık yapan lise öğrencisi Umut Orhan (17), kızılcıktan yola çıkarak hazırladığı projeyle Alzheimer hastalığına umut oldu. Çoban Umut’un TÜBİTAK projesi..

Süleyman Soylu Eşi ve Kızı Korona Oldu 01:56

Süleyman Soylu Eşi ve Kızı Korona Oldu

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, eşi Hamdiye Soylu ve kızlarının koronavirüs testi pozitif çıktı. Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumlarının iyi olduğunu ancak tedavilerinin hastanede deva..

  • GÜL tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Manav alışverişi 23 bine mal oldu! 02:29

Manav alışverişi 23 bine mal oldu!

BİR ANLIK DALGINLIĞI TAM 23 BİN LİRASINA MAL OLDU. ANNESİYLE MARKET ALIŞVERİŞİNE GİDEN ERSİN YÜKSEL, ÇANTASINI MANDALİNANIN ÜSTÜNDE UNUTUNCA OLANLAR OLDU...

Evin temelinde çıkan tarih merak konusu oldu 00:39

Evin temelinde çıkan tarih merak konusu oldu

Bursa'nın İznik ilçesinde bir vatandaş, temel kazarken karşısına çıkan tarihi eseri görünce şok oldu. Görevlilerin üzerini örttüğü yapı, çevredekiler tarafından merak konusu oldu...

Bandırma'Da İki Katlı Tarihi Bina Kül Oldu 03:15

Bandırma'Da İki Katlı Tarihi Bina Kül Oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tarihi bina kül oldu. Bandırma'nın deniz kenarında kalan tek tarihi bina nedeni bilinmeyen bir sebeple kül oldu...

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu 03:38

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu

Oh how beautiful, your smile is lovely Girl you're such a gem, such a beautiful lady Trust me you're beyond compare, noone's above you No one can hypnotize with those eyes like you do The sweet things you say, your smil..

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu 03:43

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu

Oh how beautiful, your smile is lovely Girl you're such a gem, such a beautiful lady Trust me you're beyond compare, noone's above you No one can hypnotize with those eyes like you do The sweet things you say, your smil..

  • PengoTV tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu 03:35

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu

Teksas'da yaşayan trans güreşçi Mack Beggs, erkek olmak için aldığı testosteron tedavisi nedeniyle rakiplerini rahatça yenerek şampion oldu. Kadınlıktan erkekliğe geçmek için testosteron tedavisi gören 17 yaşındaki sporc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu 01:28

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu

Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu. 'Cesur ve Güzel’ dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemaya ağırlık verecek. Yurt içi ve dışında birçok..

  • ANKA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl 04:53

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl

Nebahat Çehre, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi’nden taburcu oldu. Hastane çıkışı UçanKuş TV’ye konuşan Çehre, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması ..

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok Oldu 02:00

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok

Konu: Amerika'nın iç kesimlerinden bulunan ve en yüksek eyaleti olan Colarado'nun vahşi hayatı oldukça meşhur. Özellikle geyikler, eyaletin adeta simgesi durumunda. Geçtiğimiz günlerde bir geyiğin başrolünde olduğu bu o..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu 04:58

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu

İki gün önce İstanbul'da kaybolan küçük kız bulundu. Sokak sokak arandı, kameralar incelendi. 11 yaşındaki küçük kız bulundu, ailesine teslim edildi. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Arzu Aygün'ün arkadaşları konuştu. Ci..

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Böyle Güzel Halay Görmeyeli Uzun Zaman Oldu Kürtçe 05:58

Böyle Güzel Halay Görmeyeli Uzun Zaman Oldu Kürtçe

Şahane :-D haydi seyredelim..

  • PengoTV tarafından
  • 2.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TARKAN - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine 02:56

TARKAN - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine

TARKAN - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine..

Paranın İcadı Nasıl Oldu 29:54

Paranın İcadı Nasıl Oldu

Paranın Neden ve NAsıl icad edildiği haydi seyredelim..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce