#Tutuklu

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi 01:03

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Fethullah Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan gazeteci Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında olduğu altı sanığa anayasayı ihlâl suçundan ağırlaştırılmış müeb..

Orman Hapishanesi Jungle Jail 07:50

Orman Hapishanesi Jungle Jail

Genç tutuklu diğerleri, o hızla tam gün ya da prison.Jusqu'au her şeyi değişiklikleri için günah keçisi oldu gibi her şeyi küçük ve cılız arriver.Plus bir çılgın hapiste geldiğinde, kendisi hiyerarşinin en üstüne yürür b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arap Şükrü Meyhane Şarkıları 1:05:08

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları

01-Sıgarayı Bıraktım 02- Bu Kadın Neden Aglıyor 03- Ayrılacagım 04- Güz Gülleri 05- Sevemez Kimse Seni 06- Berivanım 07- Bu Aksam Ölürüm 08- Daglar Daglar 09- Gönül Sayfam 10- Gülüm 11- Keskin Bıcak 12- Sırıl Sıklam 13-B..

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti! 00:50

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti!

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti! Doğan Medya tarafından düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde Fatih Portakal en iyi haber spiker ödülüne layık görülürken yaptığı skandal konuşmayla gündeme oturdu..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi 00:25

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi

İran'da tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi yapan Arash Sadeghi'nin sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. 'Ulusal güvenliği tehdit etmek' ve 'devlet aleyhine propaganda' yapmak gibi suçlardan 15 yıl hapse mahkum ..

Amerika'da 9 siyahiyi öldüren Dylann Roof ölüm cezasına çarptırıldı 01:10

Amerika'da 9 siyahiyi öldüren Dylann Roof ölüm cezasına çarptırıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kilisede düzenlediği silahlı saldırıda 9 kişiyi öldüren 22 yaşındaki Dylann Roof, ölüm cezasına çarptırıldı. 12 kişiden oluşan yargıçlar heyeti, 3 saat süren mütalaasının ardından, R..

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması 02:23

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 44 kişi hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı. CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin FETÖ'den tutuklu danışmanlık şirketi s..

Berlinli Türkler Deniz Yücel konusunda temkinli 01:53

Berlinli Türkler Deniz Yücel konusunda temkinli

Almanya Başbakanı Angela Merkel, tutuklu bulunan Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel’in serbest bırakılmasını talep etti. Ancak mikrofon uzattığımız Berlinli Türkler, konu hakkında ya susmayı ya da ihtiyatl..

  • Umut Tv tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbeci Generaller Hakim Karşısında 01:34

Darbeci Generaller Hakim Karşısında

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin tutuklu eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Angun'un da aralarında bulunduğu 76 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması, Malatya'da başladı...

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..

Prıson Break Season 5 01:27

Prıson Break Season 5

Prıson Break'ın son bölümünde Tutuklu'nun İkilemi ni yakalayın...

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan  Özkan'Mehteri Verdi 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan Özkan'Mehteri Verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi 00:50

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi

Petrol Ofisi’nde (POAŞ) örgütlü şekilde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı iddiasına ilişkin yargılanan medya patronu Aydın Doğan ilk kez verdiği ifadesinde, “Petrol Ofisi 10 yıl bizim holding bünyesindeydi. Toplasanız 10 k..

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar 01:26

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar

Etkin pişmanlıktan yararlanan Yarbay Bülent S., gezi kalkışmasında FETÖ'nün parmağı olduğunu itiraf etti. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, FETÖ'den tutuklu Yarbay Bülent S., abiler, hükümetin devrilmesi gerektiğini, me..

  • En Yeniler tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi 00:25

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi

Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu, “Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek “suçundan tutuklu yargılandığı davada 2 yıl 1 ay hapse çarptırılarak tahliye edildi...

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı 00:29

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianame kabul edilerek, soruşturma aşamasında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Denizli eski Valisi Abdulka..

Fetö'cü Kadından Kaos Çağrısı 01:12

Fetö'cü Kadından Kaos Çağrısı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde kameralar yeni bir skandalı daha kaydetti. Oğlu FETÖ üyeliğinden tutuklu olan bir kadın, kaos çağrısı yaptı....

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı 01:23

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle, dönemin 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 110'u tutuklu 320 askerin yargılan..

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor 01:10

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor

Fuat Uğur ve Cem Küçük, TGRT Haber’de yayınlanan bugünkü Medya Kritik programında üstü örtülmüş dosyalarla izleyenlerin karşısına çıktı. Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor Fetö'den Tutuklu Avukat Cesim Parlak ile Nasıl Bir..

Kocası Felç Bıraktı Yakınları Böyle Saldırdı 02:24

Kocası Felç Bıraktı Yakınları Böyle Saldırdı

Boşanmak istediği kocası tarafından felç bırakılan genç kadın eşinin tutuklu yargılandığı davada eski akrabaları tarafından sözlü saldırıya uğradı...

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı 01:38

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı

Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adliye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklandı. Operasyonda tutuklu sayısı 18'e yükseldi...

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri 03:09

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, İstanbul Hava Harp Okulu'nda görevli rütbeli subayların da bulunduğu, 34'ü tutuklu 44 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin dosyalarındaki görüntüler ortaya çıktı. Görüntül..

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Rıza Sarraf Davası Siyasi Bir Davadır 00:59

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Rıza Sarraf Davası Siyasi Bir Davadır

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD'de tutuklu yargılanan iş adamı Rıza Sarraf ile ilgili, Buradan çok net bir şekilde söylüyorum; bu dava siyasi bir davadır, hukuksal hiçbir dayanağı yoktur. dedi...

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu 02:30

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan AK Parti eski Yalova Milletvekili ve emekli Emniyet Müdürü Şükrü Önder, tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu...

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

Ebru Gündeş'e Kötü Haber 04:57

Ebru Gündeş'e Kötü Haber

Ebru Gündeş'in, ABD'de tutuklu eşi Reza Zarrab'ın aldığı ve usulsüz tadilat yapıldığı iddia edilen İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararı çıktı..

  • BETA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce