#Tuz gölü

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi 05:48

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi

Lebeniye Çorbası için malzemeler: (4-6 kişilik) Köftesi için: 250gr. kıyma 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı tuz ve karabiber serpmek için un (Bu malzemelerle yaptığınız köftelerin 4-6 kişi için yarısını kullanın gerisini d..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi  Kolay Ekşili Köfte 02:50

Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi Kolay Ekşili Köfte

Köftenin Malzemeleri Yarım kg kıyma 5-6 sap ince doğranmış maydanoz 1 adet rende soğan 2 yemek kaşığı yıkanmış kırık pirinç 2 yemek kaşığı köftelik bulgur 1 yemek kaşığı un Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz ..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Makarna Salatası Tarifi  Ton Balıklı Makarna 01:44

Makarna Salatası Tarifi Ton Balıklı Makarna

Makarna Salatası Malzemeleri 350gr makarna 220gr konserve mısır 1 adet piyaz doğranmış orta boy soğan 160gr ton balığı 5-6 sap ince kıyılmış maydanoz 5-6 adet küp doğranmış kornişon turşu Yarım limonun suyu 3-4 adet çeri..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi 02:08

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet orta boy enginar 250gr iç bakla 250gr bezelye 15-20 adet arpacık soğanı 1 adet küp doğranmış havuç 3-4 sap dereotu 1 adet küp doğranmış patates Yarım limon Yarım su bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1 y..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

 Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır 10:02

Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır

Haşhaşlı çörek Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..