#Tuz gölü

Yumurtalı Ispanak Tarifi  Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Yapımı 02:37

Yumurtalı Ispanak Tarifi Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Ya

YUMURTALI ISPANAK MALZEMELER Yarım kg. ıspanak 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan Yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 3 adet yumurta TARİFİ Ispanaklar ayıklanıp, yıka..

Yumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi 02:19

Yumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi

MALZEMELER Yarım kg. taze fasulye 4 adet yumurta 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Fasulyeler kılçıklarıda temizlenerek ayıklanı..

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek Tarifleri 06:12

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek T

MALZEMELER: -İÇ MALZEMELER: -400 gr yağsız kıyma -1 soğan (Rendelenmiş) -1 yumurta -1 domates (Rendelenmiş) -Yarım demet maydanoz -1 tatlı kaşığı Tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN: -4 ..

Sucuklu Pizza Tarifi 06:53

Sucuklu Pizza Tarifi

Hamuru için: 1 Bardak Tam Buğdat Unu 5 Gram Maya (Yarım Paket) 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çay Kaşığı Tuz Yarım Bardak Ilık Su Üstü için: 100 gram sucuk 1 Orta boy kuru soğan 1 Orta boy domates 10 Halka Jalapeno 200 gram..

10 Dakikada Tavada Pizza 06:02

10 Dakikada Tavada Pizza

Tavada Pizza İçin Malzemeler: (4 kişilik) Hamuru için: 1 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 1 bardak veya biraz daha fazla un (hepsini birden koymayın) yarım paket kabartma tozu yarım çay kaşığ..

Nutella'lı Ekler Tarifi 06:47

Nutella'lı Ekler Tarifi

Ev yapımı enfes bir ekler ve üzerinde Nutella süslemesiyle bu tarifi çok seveceksiniz.. Vanilyalı pasta kreması ile Nutella uyumu gerçekten nefis bir tat oluşturuyor.. Ekler Tarifi İçin Malzemeler: Ekler Şu Hamuru:(bard..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Sahurluk Kaşarlı Sucuklu Tadına Doyum Olmayan Simit Poğaça 05:40

Sahurluk Kaşarlı Sucuklu Tadına Doyum Olmayan Simit Poğaça

Sucuklu kaşarlı simit poğaça Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 1tatlı kaşığı tuz 4yada 4,5 su bardağı kadar un üzeri için Yarım çay bardağı pekmez 1 çay bardağı su ..

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Jamie Vardy Golünü Attı Dondu Kaldı 01:27

Jamie Vardy Golünü Attı Dondu Kaldı

İngiltere ve İspanya arasında oynanan hazırlık maçı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Maçta takımını 2-0 öne geçiren golü atan Jamie Vardy attığı gol sonrasında sosyal medyanın yeni akımı olan Günlük hayatın donması harek..

  • Cowboy tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayserispor 1-0 Bucaspor 00:57

Kayserispor 1-0 Bucaspor

Kayserispor 1-0 Bucaspor maçın geniş özeti..

Google Earth Aral Gölünün 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi 00:12

Google Earth Aral Gölünün 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi

Google Timelapse Google Earth 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi. Google tanıttı yeni bir hizmet Timelapse - bir şirket blog'unda geliştiriciler söyledi. Timelapse size 33 yıldır gezegenimizin farklı bölümlerini de..

  • Cowboy tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Kars 1:17:56

Davetsiz Misafir _ Kars

Davetsiz Misafir'in bu haftaki durağı Anadolu'nun bembeyaz karlarla örtülü şehri Kars oluyor. Turgay Başyayla, Kars'ın eşsiz güzelliklerini ekrana getirirken, aynı zamanda Çıldır Gölü'nde tutulan balıkların lezzetine de ..

Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

Ömer Akbel Attığı Fantastik Gol İle Almanya'yı Salladı 00:42

Ömer Akbel Attığı Fantastik Gol İle Almanya'yı Salladı

Almanya'da forma giyen 18 yaşındaki Ömer Akbel, attığı rövaşata golü ile Alman basınında gündeme oturdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'de Atılan Golün Futbolcuları Bile Şaşırtması 00:32

İngiltere'de Atılan Golün Futbolcuları Bile Şaşırtması

Championship'in 34. haftasında Brighton & Hove Albion ile lider Newcastle United karşılaştı. Newcastle, rakibini 2-1 yenerek liderliğini sürdürürken maça Mohamed Diame'nin golü damgasını vurdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bordeaux vs Lyon 1 1 maç özeti 03-03-2017 05:59

Bordeaux vs Lyon 1 1 maç özeti 03-03-2017

16'ıncı dakikada v.vada 'nın golü ile öne geçen Bordeaux skoru koruyamadı 79 dakikada E.Mammana yedigi golle Lyon'la puanları paylaştı.....

Galatasaray - Gençlerbirliği (3-2) Maç Özeti ve Tüm Goller - 11 Mart 2017 06:11

Galatasaray - Gençlerbirliği (3-2) Maç Özeti ve Tüm Goller - 11 Mart 2

Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşması deyim yerindeyse 'nefesleri kesti.' 5 gol, 3 penaltının olduğu müthiş mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazanarak kritik bir galibiyete imza attı. Maçta 1 dakika içinde 2 kez penaltı kara..

Küçük Oltasıyla Büyük Balık Tutan Çocuk 01:19

Küçük Oltasıyla Büyük Balık Tutan Çocuk

Kanada'da bulunan Simcoe Gölü'nde bir buz kulübesinde boyunun yarısı büyüklükte bir balık tutmayı başaran çocuğun görüntüleri babası tarafından kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017 04:14

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017

TFF 1. Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanıyor. 25. haftada Eskişehirspor evinde Göztepe'yi ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleden Eskişehirspor 4-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Eskişehirspor da..

Haim Revivo'nun Bayern Leverkusen'e Attığı Enfes Gol 00:22

Haim Revivo'nun Bayern Leverkusen'e Attığı Enfes Gol

Fenerbahçelilerin Yakından Tanıdığı,Haim Revivo'nun Şampiyonlar Ligi Maçında Leverkusen Ağlarına Yolladığı Enfes Golü İzleyelim..

Enes Ünal Hollanda'yı Sallamaya Devam Ediyor 00:54

Enes Ünal Hollanda'yı Sallamaya Devam Ediyor

Hollanda Ligi'nde Twente formasını giyen Milli futbolcumuz Enes Ünal, Go Ahead Eagles ile oynanan maçın 45. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü attı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gol İçin Zekasını Sonuna Kadar Kullanmak 00:25

Gol İçin Zekasını Sonuna Kadar Kullanmak

Bazen yetenekten daha önemli olan zeka diyebilir miyiz? Bu harika ve sinsi golü izliyoruz....

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 01:39

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017)

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Swansea City – Tottenham maçında; Ev sahibi maça hızlı baslıyarak golü buldu ilk yarıyı böyle kapatırken son dakikalara k..

Uyanık Forvet Kalecinin Son Dakika Hatasını Affetmedi! 00:56

Uyanık Forvet Kalecinin Son Dakika Hatasını Affetmedi!

Chivas Guadalajara ve Puebla karşılaşmasında uzatma dakikaları oynanırken Puebla'nın kalecisinin yaptığı inanılmaz hata sonucunda topu alan rakip oyuncu golü atıp eşitliği bozuyor ve 3-2'lik skor ile maç sona eriyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce