#Tuz gölü

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle 03:37

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle

Lyon 2-1 Beşiktaş (HD Kalite - Maç Özeti - 13 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaştı. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç ..

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti 03:10

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti

Middlesbrough 1-2 Arsenal (Maç Özeti - 17 Nisan 2017) Sıkıntılı günler geçiren Arsenal, Middlesbrough deplasmanında iki yıldızıyla üç puana uzandı. Premier Lig'de 33. hafta karşılaşmalarında lige tutunma mücadelesi ver..

Monaco 3-1 Borussia Dortmund  Maç Özeti 04:29

Monaco 3-1 Borussia Dortmund Maç Özeti

Monaco 3-1 Borussia Dortmund (Maç Özeti - 19 Nisan 2017) 19.4.2017, Monaco 3 – 1 Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş maçında ilk maçı 3-2 kazanan Monaco ile Dortmund karşılaştı. Maçı ev sahibi avantaj..

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle 03:15

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle

02.05.2017 TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Ümraniyespor, sahasında Denizlispor'u ağırladı. 12. dakikada kakem Mustafa Öğretmenoğlu, kaleci Zeki Ayvaz'a kırmızı kartını gösterdi ve Denizlispor 10 kişi kaldı. 17. dak..

Alex'e Bir Övgü de Ada'dan ! 01:23

Alex'e Bir Övgü de Ada'dan !

Manchester City'nin resmi sosyal medya hesabında yayınlanan bir videoda taraftarlardan gelen soruları cevaplayan orta saha oyuncusu Fernando, Karşılıklı oynaması en zor oyuncu kimdi? sorusunun cevap olarak Alex'in adın..

  • OFSAYT tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Derbisinde Son Gülen Nuri (ÖZET) 01:33

Türk Derbisinde Son Gülen Nuri (ÖZET)

Yaptığı transferlerle adından sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Milan, hazırlık maçında Borussia Dortmund'a 3-1 yenildi. Çin'de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçına iyi başlayan Dortmund radığı golü ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar 06:53

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar

Batman'da PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın'ın, üniversiteden sınıf arkadaşları şehit öğretmen için çektikleri klibi sosyal paylaşım sitesine yükledi. 9 Haziran ..

Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

İşte Fenerbahçe   Medipol Başakşehir Maçının Özeti 05:58

İşte Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçının Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı adeta nefesleri kesti... Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı Medipol Başakşehir 3-2 kazanmayı başardı... Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir Fe..

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü 01:29

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü

Real Madrid'in LaLiga'daki beklenenden uzak performansı devam ediyor. Son şampiyon, çok zorlandığı maçta Getafe'yi son dakikalarda Roanldo'nun golüyle 2-1 yenebildi ve Zidane'ın 100. maçında sahadan 3 puanla ayrıldı. Ma..

Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Evkur Yeni Malatyaspor  Trabzonspor Maçının Özeti 03:51

Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzonspor yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçta Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Malatya'ya galibiyeti getiren golü ilk yarının uzatma dakikalarında Okay Yokuşlu kendi kalesine attı. 31. d..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Siyah Kuğu Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:48:07

Siyah Kuğu Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Siyah Kuğu Black Swan filminin konusunda New York eyaletinde hayatını sürdüren Nina genç ve yetenekli bir balerindir. yaşamının büyük bir çoğunluğunu kapsayan dans en büyük tutkusu, yaşam tarzıdır. Nina, eski bir balerin..

  • PengoTV tarafından
  • 21.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol  2017 - 18 Şampiyonlar Ligi 05:03

Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol 2017 - 18 Şampiyonlar Ligi

2017/18 Şampiyonlar Ligi grup aşamasında atılan en iyi 15 golü derledim. Video içersinde Ronaldo, Neymar, David Luiz, Griezmann gibi yıldız isimlerin muhteşem gollerinin yanı sıra Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Cenk Tosun'u..

  • OFSAYT tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.323 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenge Rose Bertram Nusret Modasına Uydu! 00:05

Yenge Rose Bertram Nusret Modasına Uydu!

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel'in sevgilisi Rose Bertram, Nusret tarzında tuz serperek modaya uydu.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusret'i İlk Defa İzleyen Yabancıların Tepkileri 07:19

Nusret'i İlk Defa İzleyen Yabancıların Tepkileri

Nusret dirsekten döktüğü tuz hareketiyle kısa sürede tüm dünyaya yayıldı. Yabancılar, instagram'da yaptığı son video paylaşımıyla keşfettikleri Nusret'in etleri şapır şupur dövdüğü diğer sayko paylaşımlarını izleyip anla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusret'in Türk Askeri Versiyonu 00:59

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu

Bir askerimiz kırsal alanda patates kızartması için hazırlık yapıyor. Önce patateslerin bulunduğu poşete Nusret'in ete vurması gibi vuruyor. Ardından tavaya attığı patateslerin üzerine Nusret gibi tuz serpiyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yokluktan Gelen Nusret Hakkında Bilinmeyenler 03:11

Yokluktan Gelen Nusret Hakkında Bilinmeyenler

Son günlerde özellikle ete tuz atma şekliye sosyal medyada fırtınalar estiren Nusret gerçekte kimdir,nasıl bir hayatı olmuştur, Nusret'le ilgili hiç bilmediğiniz gerçekler haberimizde.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce