#Tuz gölü

Pratik Nutellalı Kurabiye Tarifi 06:32

Pratik Nutellalı Kurabiye Tarifi

2 su bardağı Un 1 su bardağı Nutella 2 adet Yumurta 1/2 su bardağı Toz Şeker 1/2 su bardağı Esmer Şeker 1/2 su bardağı Tereyağı 1 yemek kaşığı Kakao 1 çay kaşığı Karbonat Tuz..

Beyaz Peynirli Poğaça Tarifi 08:15

Beyaz Peynirli Poğaça Tarifi

250 gram un 1 tatlı kaşığı maya 2 tatlı kaşığı toz şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 75 ml ılık süt 2 dal Maydanozun Yaprakları 150 gram Beyaz Peynir 2 tatlı kaşığı Susam Tuz Sıvıyağ..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 06:56

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

220 gram Tereyağı 150 gram Beyaz Şeker 160 gram Esmer Şeker 2 Yumurta 1 çubuk Vanilya 300 gram Un 1 çay kaşığı Karbonat 1/2 çay kaşığı Tuz 200 gram Damla Çikolata / Çikolata Parçacıkları..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Ispanaklı Enginarlı Dip Sos Tarifi 06:37

Ispanaklı Enginarlı Dip Sos Tarifi

300 gram Mini Ispanak 3 adet Enginar 2 su bardağı Süt 1 yemek kaşığı Un 3 yemek kaşığı Tereyağı 2 yemek kaşığı Labne Peyniri 2 yemek kaşığı Kaşar Peyniri 5 yemek kaşığı Parmesan Peyniri Soğan Tozu Sarımsak Tozu Tuz, Kara..

Burgu Peynir Pane Nasıl Yapılır 01:31

Burgu Peynir Pane Nasıl Yapılır

Burgu pane için gereken malzemeler; 250 gram Muratbey Burgu Peynir 1 su bardağı un 1 buçuk su bardağı galeta unu 2 yumurta Tuz Sıvı yağ Hazırlanışı; 1.Burgu peynirler ilk olarak çırpılmış yumurtaya sonra una ardından d..

Penne Arrabiata Nasıl Yapılır 04:22

Penne Arrabiata Nasıl Yapılır

250 gram Penne Makarna 1 kutu Doğranmış Domates 1 küçük Soğan 2 diş Sarımsak 1 çay kaşığı Acı Kırmızı Biber Zeytinyağı Tuz, Karabiber, Şeker..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Pratik Firik Pilavı Tarifi 05:19

Pratik Firik Pilavı Tarifi

1,5 su bardağı Firik Bulguru 4,5 su bardağı Tavuk Suyu (Et Suyu / Su) 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 yemek kaşığı Biber Salçası 1 adet Soğan 5 diş Sarımsak 1 adet Domates 3 adet Dolmalık Biber S..

Çırpılmış Yumurta (Scrambled Eggs) Nasıl Yapılır 04:12

Çırpılmış Yumurta (Scrambled Eggs) Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 adet Yumurta 2 yemek kaşığı Krema 1/2 yemek kaşığı Tereyağı 5 yaprak Maydanoz Tuz, Karabiber..

Kağıtta Sebzeli Levrek Tarifi 05:34

Kağıtta Sebzeli Levrek Tarifi

Malzemeler: 2 adet Levrek Fileto 1/2 Kabak 1/2 Havuç 1 Limonun Kabuğu 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Tavuklu Burrito Nasıl Yapılır 04:11

Tavuklu Burrito Nasıl Yapılır

Tavuklu Burrito Malzemeleri: 2 tane tavuk göğsü 2 yemek kaşığı süzme yoğurt 2 yemek kaşığı ranch sos 1 tane avakado Mozarella peyniri Kekik, kırmızı biber ve tuz Tortilla ekmeği Kişniş veya maydonoz..

Izgara Bonfile Tarifi 04:57

Izgara Bonfile Tarifi

Malzemeler: 2 adet Bonfile (150 gram'lık) Tuz, Karabiber 2 yemek kaşığı Hollandez Sos Sıvıyağ..

Risotto Nasıl Yapılır 07:58

Risotto Nasıl Yapılır

400 gram Risotto 1 adet Soğan 2 litre Tavuk Suyu 200 ml Beyaz Şarap 150 gram Mantar 60 gram Parmesan Peyniri 80 gram Tereyağı Tuz, Karabiber Zeytinyağı..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifleri (Tel Şehriye Çorbası) 04:13

Tavuk Suyuna Çorba Tarifleri (Tel Şehriye Çorbası)

Tavuk Suyuna Çorba Malzemeleri: 4 yemek kaşığı yoğurt 1 tane tavuk but 1 tane yumurta sarısı 5 yemek kaşığı tel şehriye Tuz, karabiber 1 Litre tavuk suyu..

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!) 04:57

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!)

1 su bardağı Süt 2 su bardağı Lor Peyniri 2 adet Yumurta Sarısı 4 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Yufka Tuz, Karabiber..

Brokoli Çorbası Nasıl Yapılır 05:32

Brokoli Çorbası Nasıl Yapılır

1 paket Brokoli 1 adet Soğan 1 adet Patates 1 yemek kaşığı Krema 2 yemek kaşığı Çedar Peyniri Tuz, Karabiber, Zeytinyağı..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Kinoalı Avokado Salatası 05:52

Kinoalı Avokado Salatası

150 gram Akdeniz Yeşillikleri 1 adet Avokado 1 çay bardağı Kinoa 1,5 Misket Limonu 5 dal Kişniş 1 çay kaşığı Şeker Tuz, Karabiber Zeytinyağı..