#Tuz gölü

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

 Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi 10:01

Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi

Prefiterol için Malzemeler 125 gr tereyağı 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 su bardağı un 3 adet yumurta Prefitorol’un kreması için Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1,5 çay bardağı toz şeker 2 ço..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Fırında Mücver Tarifi  Fırında Kabak Mücveri 02:11

Fırında Mücver Tarifi Fırında Kabak Mücveri

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi 09:53

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı, hamuru patatesten hazırlanan yapımı çok basit, pratik ve ekonomik bir tarif. Öğrenci evi mutfaklarında bile kolayca hazırlanabilecek patates mantısı meşhur Kayseri mantısını bile kıskandıracak lezzette o..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Zeytinyağlı Fasulye Tarifi  Taze Fasulye Yemeği 01:47

Zeytinyağlı Fasulye Tarifi Taze Fasulye Yemeği

Malzemeler 1kg taze fasulye 3 adet kabukları soyulup ince doğranmış domates 1 adet yemeklik doğranmış soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yemeğin Hazırlanışı Geniş bir tencereye ze..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

 Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası 12:51

Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kullandığım tepsi ölçüsü 40 cm 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yum..

Domates Çorbası Tarifi 03:23

Domates Çorbası Tarifi

Malzemeler: 5 adet olgun domates, 2 yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı toz biber, 5 su bardağı su, İsteğe bağlı olarak 1/2 su bardağı süt, Tuz, Üzeri için kaşar rendesi. Sonbaharı yaşayamad..

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç Dilimi Baklava 12:45

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Bu ölçüden 2 yuvarlak borcam Havuç dilimi Baklava çıkıyor isteyen hamur ve şerbet ölçüsünü yarım ölçü yaparak 1 borcam yapabilir. 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Gör..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..