#Tuz Çılgın geceler dinle

Muhteşem Bir Saç Modeli 00:15

Muhteşem Bir Saç Modeli

Çok şık özel geceler ve davetler için kullanabileceğiniz muhteşem bir saç videosuyla karşınızdayız,umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren  Annem 1964 04:08

Zeki Müren Annem 1964

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip e..

  • Dini Mubin tarafından
  • 5.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur KOÇ - Yemin Ederim __ 03:40

Onur KOÇ - Yemin Ederim __

Yüregim en derindne yanıyor alev alev Dinmiyor kaderimde tükenmez gözyaşlarım *2 Kanıyor cigerimden vurulan yalnızlıgım geceler duymuyor sensiz bu feryadımı *2 Bırak beni yalnız kaderim onsuz bu hayatta köleyim s..

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Alişan - Ah Le Yar 05:50

Alişan - Ah Le Yar

Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video) 02:53

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcı: Hayrettin Güneş Söz - Müzik: Mustafa Arapoğlu Aranjör: Mustafa Arapoğlu, Mili B Tonemaster: Engin Ersoy Mix - Mastering: Engin Ersoy Süpervizör: İlhan Özer Keman: İstanbul Strings Guitar:..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 10 ay önce
Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Haberci Türkiye Renkleri 10.Bölüm 40:28

Haberci Türkiye Renkleri 10.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; Tuz gölü, Senegal’deki Lac Rose gölü, Çankırı tuz madeni ve Polonya Wieliczka tuz madenindeki tuzdan yapılmış heykeller konu edilmektedir...

Çoban Salata Nasıl Yapılır 04:18

Çoban Salata Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 adet Kırmızı Soğan 1,5 su bardağı Çeri Domates 5 adet Salatalık 5 adet biber 1/2 Limon suyu Sızma Zeytinyağı Tuz Adımlar: 1- Kırmızı soğanı salatalık doğrayın, tuzla ovun ve yıkayın. 2- Domatesleri üzerine ..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi 09:03

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi

Diyarbakır Usulü Kibe Bumbar Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kibe 5 tane bumbar (sucuk) İçinin malzemesi 250 gr kuzu kıyma Biraz kuyruk yağ Yarım kilo karacadağ pirinç 2 tane büyük kuru soğan rengi kırmızı olana kadar Bib..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Gönül Akkor   Tanıma Beni 05:19

Gönül Akkor Tanıma Beni

Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bu..

Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Tane Tane Pilav Tarifi 03:12

Tane Tane Pilav Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sade yağ 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 3 su bardağı su veya et suyu Hazırlanışı İki su bardağı pirinci yarım saat kadar, kaynar olmayan (ılık/sıcak) suya koyup nişas..

Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi 08:05

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : Yarım paket haşlanmış makarna 350-400 gr. Dana yağsız kıyma 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Kırmızı yeşil varsa sarı biber 3 tane rendelenmiş domates 1 tatlı kaşığı biber salçası B..

Soğan Kebabı Tarifi 05:06

Soğan Kebabı Tarifi

Malzemeler : Yarım kilo orta yağlı kıyma Tuz karabiber toz biber Yeteri kadar çok büyük olmayan kuru soğan 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi Yemeği pişirmek için su Hazırlanışı : Kıymaya tuz karabiber toz biber koyun yoğuru..

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi 00:56

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi

4 adet patlıcan 2 adet soğan Yarım kg kıyma 1 tatlı kaşığı biber salçasi Karabiber Tuz Domates Çarliston biber Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası Sıvıyağ Tuz Su YAPILIŞI: Patlıcanların..