#Tuz Çılgın geceler dinle

Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği 01:54

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği

Kıymalı Patates Dizme Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 soğan 500 gr kıyma 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 domates 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Y..

Rus Amerikan Salatası Tarifi 02:38

Rus Amerikan Salatası Tarifi

Malzemeler: 6-7 adet ufak boy haşlamalık patates 2 adet büyük boy havuç 1 orta boy kase dolusu dondurulmuş bezelye (yoksa bunu konserve alın) 6-7 adet ufak salatalık turşusu 2-3 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı dolusu..

Salçalı Köfte Patates Tarifi 03:24

Salçalı Köfte Patates Tarifi

Malzemeler: Köfte için: 1 adet soğan 3-4 dilim ekmek 1 büyük tutam maydanoz yarım kilo orta yağlı veya az yağlı kıyma 1er silme tatlı kaşığı tuz karabiber (köfteniz yağlı değilse biraz zeytinyağı ekleyebilirsiniz) 4-5 ad..

Pizza Tarifi  Pizza Hamuru Tarifi 04:11

Pizza Tarifi Pizza Hamuru Tarifi

Karışık pizza hamuru için: 4-5 su bardağı un 2 yemek kaşığı instant kuru maya 1 yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığı tuz 2 su bardağı ılık su (470ml) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Pizzanın altına serpmek için 2 yemek kaşığı..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Kayık Kabak Karnıyarığı 05:26

Kayık Kabak Karnıyarığı

MALZEMELER 4 kABAK 2 Havuç 200 gram Dana kıyma 1 Soğan 1 Kırmızı Biber Yarım demet Maydanoz 1 Tatlı kaşığı Pul biber Tuz 2 Domates Sıvıyağ..

Krep Böreği Tarifi 06:45

Krep Böreği Tarifi

MALZEMELER 1.5 Su bardağı Süt 1 Su bardağı Su 1.5 Su bardağı Un 2 Yemek kaşığı Sıvı yağ Yarım demet Dereotu 1 Kase Tulum Peyniri 1 Kase Kaşar Peynir 3 Kırmızı Biber Tuz 1 Çay kaşığı Kabartma tozu 1 Kase Çekirdeksiz Zeyti..

Mantar Çorbası Tarifi 03:11

Mantar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Kase Mantar 2,5 Su bardağı Su 1 Su bardağı Süt Tuz 1 Kaşık Un 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Soğan..

Sebzeli Biber Dolması 04:01

Sebzeli Biber Dolması

MALZEMELER 5 Dolmalık Biber 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Su bardağı Pirinç Yarım Kereviz Yarım kabak Yarım havuç Yarım Kırmızı biber 1 Soğan 1 Yemek kaşığı Kuru Domates Yarım demet Nane Tuz..

Sahur Tarifi  Peynirli Pide 02:55

Sahur Tarifi Peynirli Pide

Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 300 gram beyaz peynir Yarim bag maydonoz Pidelerin üstünü süslemek icin: Sivri biber Ceri domates Üstüne sürmek icin Tereyagi Hamuru icin gerekli malzemeler. Yarim kilo un 1 Paket ..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Sucuklu Kaşarlı Pamuk Poğaça Tarifi I SahurTarifi I Ramazan Tarifleri 02:33

Sucuklu Kaşarlı Pamuk Poğaça Tarifi I SahurTarifi I Ramazan Tarifleri

1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilik su 1 paket yas maya 2 adet yumurta 1 yemek kasigi tozseker 1 yemek kasigi tuz Alabildigi kadar un (Ben 1 Kilo kullandim)..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Patates Köftesi Tarifi 02:28

Patates Köftesi Tarifi

MALZEMELER 3 adet büyük boy patates, 2 adet yumurta, 3 yemek kaşığı galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, Tuz, Dışını bulamak için 1 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ...

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır 04:11

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır

Mübarek Ramazanınızı kutlarız ve Ramazan ayının ilk gününde şanına yaraşır ve Türk Mutfağının simgelerinden bir tarif vermek istedik. Ama bu tarifte öyle ipuçları var ki kaçırmayın sakın. En güzel köfte hangi etten olur...

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Fırında Köfteli Dizme Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Köfteli Dizme Kebabı Tarifi

Gerekli malzemeler: Arzuya göre Köfte 1 Kilo Patates 5-6 adet sivribiber 2-3 adet kapya biberi 1 kilo Domates 3 Dis sarimsak Tuz, karabiber, Pulbiberi..

Kelle Söğüş Tarifi  İzmirin Meşhur Söğüşü 04:52

Kelle Söğüş Tarifi İzmirin Meşhur Söğüşü

MALZEMELER 5-6 tane Lavaş 1 Defne yaprağı Tuz 1 Litre su İsteğe göre, Domates Soğan Maydaboz..

Tarhana Çorbası Tarifi 02:50

Tarhana Çorbası Tarifi

MALZEMELER 4 Su bardağı Su 1 Çay kaşığı Pul biber 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Yemek kaşığı Salça Tuz 3 Diş Sarımsak..

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..

Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Mantarlı ve Tavuklu Makarna 02:08

Mantarlı ve Tavuklu Makarna

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi  Açma  Kete Nasıl Yapılır 05:03

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 su bardagi ilik su 2 su bardagi ilik süt yarim cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tuz 1 paket yas maya Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 1,5 su bardagi un 3-4 yemek kasigi..