#Tuz İmdat Çağrısı dinle

Tuzlu & Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:26

Tuzlu & Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tuzlu Kurabiye için malzemeler: 125gr. tereyağı oda ısısında 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yumurta (sarısıni üzeri için ayırın) 3 yemek kaşığı sirke 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu 2yemek kaşığı to..

Açma Tarifi 04:28

Açma Tarifi

Mayalı Açma Tarifi için malzemeler: 1 su bardağı su 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kuru maya veya 1 paket yaşmaya 4 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı tuz 7-9 su bardağı arası un (kontrollü ekleyi..

Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Etli Yaprak Sarması Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER Yarım kilo Asma yaprağı 3 Yemek kaşığı Zeytinağı 1 Kase Pirinç Yarım demet Maydanoz Yarım demet Nane 1 Soğan 100 gram Dana kıyma 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Tuz 3 Yemek kaşığı Domates rendesi..

Pazılı Börek Tarifi (Hazır Yufka Börek) 06:20

Pazılı Börek Tarifi (Hazır Yufka Börek)

MALZEMELER 1 Demet Pazı Tuz 1 Soğan Yarım kase Beyaz peynir 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Tatlı kaşığı Kırmızı biber 3 Yufka 1 Yumurta 1 Su bardağı Süt..

Sebzeli Biber Dolması 04:01

Sebzeli Biber Dolması

MALZEMELER 5 Dolmalık Biber 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Su bardağı Pirinç Yarım Kereviz Yarım kabak Yarım havuç Yarım Kırmızı biber 1 Soğan 1 Yemek kaşığı Kuru Domates Yarım demet Nane Tuz..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Babagannuş Tarifi 02:43

Babagannuş Tarifi

5 adet büyük boy patlıcan, 1 adet limonun suyu, 1 çay bardağı tahin, 5 diş sarımsak, 3 su bardağı koyu kıvamlı yoğurt, Tuz, Üzeri için zeytinyağ ve maydanoz...

Sütlü Erişte Çorbası 02:46

Sütlü Erişte Çorbası

MALZEMELER Yarım çay kaşığı Kekik 1 atlı kaşığı Tereyağı 1 Su bardağı Erişte Tuz 3.5 Su bardağı Süt..

Pişi Tarifi  Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır 01:56

Pişi Tarifi Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır

Pişi Tarifi İçin Malzemeler Yarım kg un (3 su bardağı) 1 çorba kaşığı kutu maya(ya da yarım paket yaş maya) 1,5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar su (1 su bardağı ılık su) Sıvı yağ..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Ekşili Tavuk Çorbası Tarifi 03:06

Ekşili Tavuk Çorbası Tarifi

Malzemeler: Yarım tavuk göğsü, 1 su bardağı tel şehriye, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 6 su bardağı + 1 çay bardağı oda sıcaklığında..

Ezogelin Çorbası Tarifi 03:25

Ezogelin Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1/2 çay bardağı kırmızı mercimek, 1/2 çay bardağı pirinç, 1/2 çay bardağı pilavlık bulgur, 1 adet orta boy soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığ..

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi 03:55

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi

MALZEMELER 10 adet tavuk baget, 4 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 6-7 adet yeşil biber, 6-7 adet cherry domates, Sos için; 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 2 adet do..

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Islak Hamburger Tarifi 08:07

Islak Hamburger Tarifi

MALZEMEKöftesinin Malzemeleri Hamburger Köftesi Malzemeleri Yarım kilo Dana döş kıyma 200 gram Çekilmiş Ekmek 1 Soğan 1 Yumurta 3 Tatlı kaşığı Karabiber 1 Diş Sarımsak 3 Tatlı kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Tuz 1 Çay kaşığ..

Kereviz Yoğurtlaması Tarifi 01:51

Kereviz Yoğurtlaması Tarifi

MALZEMELER Yarım kafa Kereviz 1 Kase Yoğurt 1 Diş Sarımsak Su Tuz..

Mangal Soslu Tavuk Tarifi 06:03

Mangal Soslu Tavuk Tarifi

MALZEMELER 700 gram Izgaralık Tavuk Yarım çay bardağı Zeytinyağı 1 Yemek kaşığı Sirke Tuz 1 Tatlı kaşığı Soya sosu 1 tatlı kaşığı Salça 1 tatlı kaşığı Yoğurt 1 Çay kaşığı Kimyon 1 Paket kırmızı biber 1 Çay kaşığı Pul bib..

Şehriyeli Arpacık Pilavı 04:02

Şehriyeli Arpacık Pilavı

Şehriyeli Arpacık Pilavı Tarifi Malzemeleri 1 Yemek Kaşığı Tereyağ Yarım Bulyon 1 Su bardağı Arpacık Yarım Su bardağı Şehriye 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı Tuz 2.5 Su bardağı Sıcak Su..

Haşhaşlı Simit Tarifi 08:28

Haşhaşlı Simit Tarifi

MALZEMELER 3 Su bardağı Un 1 Yemek kaşığı Şeker 1 Tatlı kaşığı Kuru maya 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz Yarım Su bardağı Ilık Süt Alabildiği kadar Ilık su 6 yemek kaşığı Su 2 Yemek kaşığı Pekmez Haşhaş Susam..