#Tuz İmdat Çağrısı dinle

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Tavuklu Kol Böreği Hazır Yufka ile Pratik Börek 04:14

Tavuklu Kol Böreği Hazır Yufka ile Pratik Börek

MALZEMELER Yarım kilo Tavuk 2 Soğan 2 Kırmızıbiber 3 Domates 1 Kabak Yarım demet Maydanoz 2 Kaşık Tereyağ 2 Kaşık Tereyağı 1 Tatlı kaşığı Pul biber 1 Yumurta Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Kaşık Tereyağı 1 Bardak Süt Tuz 4..

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça 07:34

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça

Kek Kalıbında Tereyağlı Poğaça Tarifi 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurt..

Armutlu Parça Çikolatalı Topkek Muffin Tarifi 05:14

Armutlu Parça Çikolatalı Topkek Muffin Tarifi

Malzemeler: 120gr. Tereyağı Yarım bardak + 2 yemek kaşığı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (üzüm keçiboynuzu farketmez) 2 yumurta Yarım su bardağı süt 1 bardak un 1 bardak tam buğday unu 1er silme tatlı kaşığı tarçın v..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Kokusuz Kap Kirletmeden Hamsi Tava Tarifi 02:13

Kokusuz Kap Kirletmeden Hamsi Tava Tarifi

Malzemeler: Tavanızın büyüklüğüne göre ayıklanmış hamsi mısır unu, tuz fırın kağıdı sıvıyağ (zeytinyağı kullandım)..

Menemenlik Domates Konservesi Tarifi 03:43

Menemenlik Domates Konservesi Tarifi

Malzemeler: 3 kilo domates Yarım kilo sivribiber 1 yemek kaşığı tuz Yeterince Temiz kavanoz ve yeni kapak..

Kalburabastı Nasıl Yapılır 05:03

Kalburabastı Nasıl Yapılır

Kalburabastı İçin Malzemeler: 2 yemek kaşığı dolusu oda ısısında tereyağı yarım su bardağı zeytinyağı yarım su bardağı yoğurt 2 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz yarım su bardağı irmik 1 silme çay kaşığı karbonat 1 silme ça..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi 05:37

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 2 yemek dolusu kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı sirke 1 silme tatlı kaşığı tuz yarım paket kabartma tozu yaklaşık 3 su bardağına yakın un (hepsini birde..

Makarna Salatası Nasıl Yapılır 01:21

Makarna Salatası Nasıl Yapılır

Makarna Salatası için Malzemeler: (yaklaşık 4-6 kişilik) yarım paket haşlanmış, tercihen ufak boy makarna 6-7 adet küp doğranmış kornişon turşu 1 adet kırmızı kapya biber (isteğe bağlı) 1 kase dolusu haşlanmış bezelye (a..

Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Evim Lokanta - Patatesli Mantı 05:57

Evim Lokanta - Patatesli Mantı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 25. Bölüm'de Patatesli Mantı tarifi verdi! Patatesli Mantı MALZEMELER Hamuru İçin: 2 Adet Yumurta 3/4 Su Bardağı Ayran 3,5 Su Bardağı Un İçi İçin: 1 Adet Soğan 4 Adet Patates 1,5 T..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Puf Pasta (Karpatka) 06:20

Evim Lokanta - Puf Pasta (Karpatka)

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 24. Bölüm'de Puf Pasta (Karpatka) tarifi verdi! Puf Pasta (Karpatka) MALZEMELER 1 Bardak Su 2 Yemek Kaşığı Tereyağı 2 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1,5 Su Bardağı Un 2 Yemek Kaşığı Nişasta ..

  • ANKA tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye 05:22

Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 23. Bölüm'de Pekmezli Yemişli Kurabiye tarifi verdi! Pekmezli Yemişli Kurabiye MALZEMELER 3 Adet Kuru İncir 3 Adet Kuru Kayısı 1 Avuç Üzüm 3 Adet Elma 1 Silme Tatlı Kaşığı Tarçın Yar..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pratik Ekmek Pizzası Tarifi 02:59

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 adet bayat ekmek 1 adet domates 1 adet yeşil biber 1 yumurta 1 kase Mozarella topları veya rendelenmiş kaşar peyniri veya beyaz peynir 2-3 yemek kaşığı taze, dondurulmuş veya konserve mısır tanesi (arzu..

Su Böreği Nasıl Yapılır 05:20

Su Böreği Nasıl Yapılır

Su Böreği için malzemeler: (6 büyük dilim, 20X26cm ebatlarında fırın kabı) 2 yumurta 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı tuz yaklaşık 2 buçuk 3 su bardağı un aralarına sürmek için 2 yemek kaşığı dolusu (yaklaşık 100gr..

Tas Kebabı Nasıl Yapılır 03:41

Tas Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (4-5 kişilik) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. kuşbaşı et 1 büyük boy soğan 3-4 adet çarliston veya sivribiber 1 yemek kaşığı domates salçası 2-3 adet rendelenmiş domates tuz, karabiber..

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi 03:06

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı yeşil mercimek 1 büyük kase dondurulmuş veya ev yapımı mantı 4-5 su bardağı kaynamış sıcak su 1 silme tatlı kaşığı kadar tuz terbiyesi için: yaklaşık 2 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı (çok tepe..

Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel 03:39

Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 29. Bölüm'de Falafel tarifi verdi! Falafel MALZEMELER 500 gr Nohut 3 Diş Sarımsak 1 Adet Soğan 1 Avuç Maydanoz 1 Dolu Çorba Kaşığı Un 1 Tatlı Kaşığı Kimyon 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay K..

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 33.Bölüm- Açma Kete 06:03

Evim Lokanta 33.Bölüm- Açma Kete

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 33. Bölüm'de Açma Kete tarifi verdi! Açma Kete MALZEMELER 3 Adet Yumurta Akı 3 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Sıvı Yağ 1 Yemek Kaşığı Tuz 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1 Paket Yaş Maya 8,5 ..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek 03:49

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Kabaklı Kek tarifi verdi! Kabaklı Kek MALZEMELER 5 Küçük Boy Kabak 2,5-3 Su Bardağı Un Yarım Çay Kaşığı Karbonat 1 Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu 1 Tutam Tuz 3 Yemek Kaşığı ..

  • ANKA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flakka Kurbanları   Dikkatli Olun 03:11

Flakka Kurbanları Dikkatli Olun

Flakka, asıl adı 'sentetik katinon' olan ve toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcıdır. Görünüm olarak tuz tanelerine benziyor ve tıpkı diğer uyuşturucular gibi kullanılıyor. Amfetamin tarzında uyarıcıların o..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce