#Tuz İmdat Çağrısı dinle

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi 01:47

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi

Ayvalık Tostu 1.Az sıvı yağda jülyen doğranmış salamlar hafifçe sotelenir, aynı şekilde sosisler ve suvuklar da ayrı ayrı birkaç dakika sotelenir. 2.2 dilim ekmek tost makinasında ısıtılır. 3.Bulabilirseniz ayvalık tos..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Kabaklı Kolay Börek Tarifi 02:29

Kabaklı Kolay Börek Tarifi

MALZEMELER 3 adet yufka, 2 adet kabak, 3 yumurta, 250 gr lor peyniri, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz. *************************************** Bu Börek tam mutfakta olmaktan nefr..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Peynirli Midye Poğaça Tarifi  Tereyağlı Katmer Poğaça 07:25

Peynirli Midye Poğaça Tarifi Tereyağlı Katmer Poğaça

Midye Poğaça Malzemeleri: 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurta 3 yemek ka..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Cheesecake'li Browni Tarifi 03:54

Cheesecake'li Browni Tarifi

Cheesecake katı için: 200gr. krem peynir (sarı eritme krem değil, beyaz olan) yarım bardaktan bir parmak eksik tozşeker yarım paket vanilya 1 yumurta Browni için: 60gr. kadar bitter çikolata (80 gramlık paketin son sıra..

3 Farklı Açma Çörek Tarifi 05:28

3 Farklı Açma Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su 2 yumurta (sarıları üzerine ayrılacak) 1 paket yaş maya veya 1 paket instant maya 1 silme yemek kaşığı tuz 1 silme yemek kaşığı tozşeker yaklaşık 7-8 su b..

Gül Baklavası Nasıl Yapılır 06:36

Gül Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler: (yaklaşık 25-30 adet için) (İsterseniz hamuru malzemeleri iki katına çıkarıp fazlaca hazırlayabilirsiniz. İlk deneyeceklere ufak ölçüden aşlamalarını tavsiye ederim) 1 yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ yarım..

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi 05:08

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet iri bostan patlıcanı kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet sivri veya çarliston biberi 1 ye..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Beef Stroganoff Tarifi 02:51

Beef Stroganoff Tarifi

MALZEMELER 500 g stroganoffluk doğranmış dana eti, 400 g kültür mantarı, 1 adet soğan, 200 ml süt kreması, 1 yemek kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, Servis için haşlanmış makarna. **************************** Bugün Rus..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi 02:38

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta akı, 1 su bardağı çiğ badem, 1 su bardağı fındık içi, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 tutam tuz. ********************* Uzun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. 19 Mayıs tatiliyle haftasonunu birleşti..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi 04:21

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 paket veya biraz daha az (fırın kabınıza göre) haşlanmış yüksük veya penne makarna (haşlama suyunu atmayın) Kıymalı harç için: 1 adet büyük boy soğan 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 300gr. kadar kıyma 1-2 adet ça..

Granola / Müsli Nasıl Yapılır 03:45

Granola / Müsli Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 bardak yulaf ezmesi yarım bardak çiğ ayçekirdeği ve kabak çekirdeği içi veya ikisinden biri yarım bardak kadar fındık veya ceviz içi (kavrulmuş ise sonradan eklenecek) 1 çay kaşığı kadar tuz 1 silme tatlı..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..