#Tuğba yurt beni benden alırsan seni sana bırakmam müzik dinle

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün 03:19

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün

Bugün Senin Doğum Günün Belma Sera Bugün senin doğum günün Uzaktan kutluyorum canım Artık iki yabancıyız Kalbimde hep olacaksın. Kumsaldaki kumlar kadar Benden sana mutluluklar Her şey senin gönlünce olsun Bugün senin ..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar 03:26

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar (Sözleri) Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Yoluna baka baka kan doldu iki gözüm Yoluna ağlamaktan kan doldu iki gözüm Dağlar iğdeli yarimde Sana ya..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:40

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenler göğü deler mi? Bir menekşe ..

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum 03:40

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kü..

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı) 04:20

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı)

Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Sarı renge kar..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Cengiz Coşkuner  Hırçın Kız 05:40

Cengiz Coşkuner Hırçın Kız

O büyük sevgiyi o büyük aşkı Biliyorum deyip güldürme beni Senin aşk dediğin eski bir şarkı Seviyorum deyip güldürme beni Bu zamanda aşkın adı mı kaldı Sevip sevilmenin tadı mı kaldı Yoksa tüm yalanlar sana mı kal..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burcu Güneş - Sen Kaybı 04:13

Burcu Güneş - Sen Kaybı

Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Bazı aşklar ölümsüzdür Bazıları doğu..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..