#Tuğba yurt beni benden alırsan seni sana bırakmam müzik dinle

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..

Sinan Akçıl - Ayıp Yani 04:11

Sinan Akçıl - Ayıp Yani

Ayıp yani, bende bir şey mi eksik ki? Çevremizden utan bari, Herkes her gün beni övüyor, Kayıp yani seninle sildim son aşk tarihi, Çık önümden çekil bari belki kısmetim kapanıyor, Hayır yani, Anlaşılmaz kaçış hali Ama be..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Gülşah Kömür - Yokluğunda 03:57

Gülşah Kömür - Yokluğunda

Yokluğunda şarkı sözleri ile Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o ..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

Zara - Çemberimde Gül Oya 03:39

Zara - Çemberimde Gül Oya

Zara - Çemberimde Gül Oya Türkülerle Türkiye (17 Çanakkale) Albümünden... Türkü Sözleri Çemberimde gül oya Gülmedim doya doya Dertlere karıyorum Günleri saya saya Al beni kıyamam seni Pembe gül idim soldum Ak güle ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne 02:32

İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne

Dağı duman olanın Halı yaman olanın Gece uykusu gelmez Yari esmer olanın Oy oy oy oy Emine Çekme beni yemine Ben seni çok seviyom İmanıma dinime Dağda harman olurmu Beye ferman olurmu Ben yandım küle döndüm Küle derman..

  • PengoTV tarafından
  • 2.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Ferhat Karalı - Son Sözüm 04:32

Ferhat Karalı - Son Sözüm

Son Sözüm şarkı sözleri ile Son saatlerim belki de şu an ölüyorum nerdesin Tamam çok kızgınsın anladım benim durumum çok vahim Gel uzatma bak konu çok ciddi Olay nereden nerelere geldi Tamam sen kazandın sen büyüksün S..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm 04:14

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm

Ferhat Göçer - Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm Şarkı Sözleri Üflediler söndüm karanlikta gönlüm hic bilmezdim ama derindeymiş pek derdim bak içime gör beni tut elimden yak beni istemezsen bu aşkı otur baştan ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Prangalar 03:42

Ferdi Tayfur - Prangalar

Prangalar vurun ayaklarıma Kelepçeler takın kollarıma Uçurumlar kazın yollarıma Bırakmayın beni bırakmayın beni Duymak istemem sesini Tutmak istemem ellerini Yeniden başlamaktansa Oldürürüm kendimi Sürgüleri sürün kapıla..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri 04:33

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri

Delilik Biliyorum Senle Olmak Delilik Takılıp Kaldım Karşı Koymam İmkansız Yaşanan Yıllarım Senden Çok Daha Fazla Hüzünlerim Alır Gider Sevinçlerimi İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri Sende Daha Yeni Yeni Kavak Yelle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Esra Ceyhan - Program Şok Sabri Bey Uçuyor 01:04

Esra Ceyhan - Program Şok Sabri Bey Uçuyor

Böyle gerizekalıyı programa alırsan e normal bea Esracığım :) Reyting için amuda kalkıp sunun programı..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Şahin Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı 06:28

Selami Şahin Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı

Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Oof hala belalı... Çekmeye razıyı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı (Canlı Performans) 06:11

Ferhat Göçer Ft. Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı (Canlı Performa

Ferhat Göçer - Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Bülent Ersoy - Beddua 05:42

Bülent Ersoy - Beddua

Dilerim tanrıdan, gülmesin yüzün Gönlüne es olsun, dert ile hüzün Huzura ermesin, benligin özün Benden baskasını, seversen eğer [Nakarat] Özleyen arayan, soran olmasın Acılar bitmesin, çilen dolmasın Gönül yarala..

Sema  Fikrimin İnce Gülü 03:09

Sema Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video) 04:37

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video)

Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Yönetmen: Onur Oğuz Yapım: Pdnd Müzik Stüdyo: Pdnd Video ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Bakıyorum uzaklara gözler var İrili, ufaklı, ışıklı... Net hatırla..

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..