#Tuğba yurt beni benden alırsan seni sana bırakmam müzik dinle

Atla Da Gidek Hadi 00:08

Atla Da Gidek Hadi

benden daha hızlı giden yoktur gideceginiz yere benden daha hızlı götüren varmıdır..

İntizar - İstanbul Sokakları 04:52

İntizar - İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerede? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çare..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Berkay Arda Turan Önce Özür Dileyecek 10:44

Berkay Arda Turan Önce Özür Dileyecek

Berkay, Çözmemiz gereken bir durum söz konusuysa erkek erkeğe kalan kısmı çözeriz. Ama önce özür dilemesi gerektiğini biz araya giren herkese söyledik. Biz kimseden bir şey rica etmedik, bize gelenlere biz bunu talep et..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yusuf Güney - Bunalım 04:40

Yusuf Güney - Bunalım

Bir sabah uyanınca anlarız ki aşk için ne çok acı çekmişiz, Yılları feda edip, her şeye veda edip yalnız onu sevmişiz. (x2) Of, of ruh halimiz bunalım, Of, of geçmişi unutalım, Kelebekler uçuşunca aşk sandık, Ömrü ..

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

Gönül Yazar  Neşesi Bilir 03:47

Gönül Yazar Neşesi Bilir

O yansın derdine gittiği için Onu benim kadar kim sevebilir Sanmasın kahrından ölecegimi Dönmezse dönmesin neşesi bilir Benden ayrılmakla kendi kaybetti Onun kaprisini kim çekebilir Eskisinden daha mutluyum şimdi ..

Güllü  Kopamam Senden 03:46

Güllü Kopamam Senden

Sanki dağlar yıkıldı,Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Dağ Gibi hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan k..

Ferdi Tayfur Senin İçin 02:40

Ferdi Tayfur Senin İçin

Açılmadım güller gibi, Unutmadım eller gibi, Boz bulanık seller gibi, Çağladığım senin için. Şimdi bilmem neredesin, Benden uzak kiminlesin, Damla damla gözümdesin, Ağladığım senin için. Sensiz hayat bir işkence, Dil..

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde 04:47

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde

Kaç Kadeh Kırıldı Şarkı Sözleri Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belk..

  • PengoTV tarafından
  • 11.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Ceylan Koynat - Olur mu 03:12

Ceylan Koynat - Olur mu

Söz & Müzik: Sezgi Erciyas Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Görüntü Yönetmeni: Ozan Sökmen Mix-Mastering: Hakan Turhal Yaylılar: Kadir Okyay Ve Gündem Yaylı Grubu Styling: Denizcan Kutlu Saç Makyaj :Ensar Ca..

Furkan Ceran - Bana Göresin 02:43

Furkan Ceran - Bana Göresin

Söz & Müzik : Hakan Altun Aranje & Mix : Onur Aşar Mastering : Onur Aşar Kaval : Vedat Aygıran Müzik yönetmeni : Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Yönetmen : Fatihhan Genç, Sedat Yağız Bedavacı Kurgu & Montaj : Berke Küçük Sty..

Ceylan - Mamudo 03:44

Ceylan - Mamudo

Madem dunyaya dargindin Mamudo kurban niye dogdun Hayat yolunda kuskundun Mamudo kurban niye dogdun Soyle kuzum niye dogdun Kurban gelir payin yoktur Haftan yoktur ayin yoktur Ankara da dayin yoktur Mamudo kurban niye ..

Sabaha Karşı - Kördüğüm 03:56

Sabaha Karşı - Kördüğüm

Sen benim içimdeki kördüğüm Çözemedikçe içimde büyüdün Hayalimdin gerçeğe çok yakın sandım Olamadın hayaldin kördüğüm [x2] Kördüğüm O an seni gördüğüm Rüyamda dolaştın sokaklarımda Sessizce.. [x2] Kolay değil düşlemek..

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show) 09:32

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show)

Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceylan - Zeyno 03:16

Ceylan - Zeyno

Fincanı ters yatırdım Urfa'lı Zeyno Kahve falan baktırdim Antep'li Zeyno Seni alıram diye Urfa'lı Zeyno Nişan yüzüğüm yaptırdım Mardin'li Zeyno Seni alıram diye Antep'li Zeyno Nişan yüzüğüm yaptırdım Mardin'li Zey..

Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türker Otcu - Zaman Zaman 03:56

Türker Otcu - Zaman Zaman

Zaman Zaman şarkı sözleri ile Bir gün olsun unutunca Dışımda kalıyorsun Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Gözlerimi kapatınca Yanımda oluyorsun Seni öpsem,seni okşasam Fa..

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun 05:28

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun

Sen Yoksun şarkı sözleri ile Yıldızlar kayarken solarlar ömür gibi İmkansızca yaşadım ruhumda bu sevgiyi Gözyaşım akar içime, belli etmez hiç kendini Mutluluk masalda kalmış, hayalde ararım seni. Sen yoksun aslında göz..

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret 05:12

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret

Dünya Temiz Aşklara Hasret (Belma Sera) Senden Ona, Ondan şuna, Şundan bana, Benden sana Takılmasak, uğraşmasak, yalanlara inanmasak Kim ne demiş, O ne görmüş, Bu ne giymiş Hiç takmasak Dünya temiz aşklara hasret Yalan..

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Vahdet Vural - Ahirim Sensin 05:21

Vahdet Vural - Ahirim Sensin

Vahdet Vural - Ahirim Sensin Dinle Ahirim Sensin şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..