#Tuğba yurt beni benden alırsan seni sana bırakmam müzik dinle

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya 02:43

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya

Gözleri Var Ya şarkı sözleri ile Kal yanımda buna ihtiyacım var. Son bir kere kokuna sarılsam ya. Devirip gözlerini günleri saymadan. Gözleri var ya Elleri sımsıcak hani ya Derinden vurur o beni ya Ömrümü adarım yol..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik) 03:30

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik)

Söz - Müzik: Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın, hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İster..

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ ) 04:44

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ )

Bu kente bir daha gel Yağmurları da getir Uyandır umudumu Sevişen sözler ile Heybende oyun getir O sıska çocuklara Biraz da gülüş olsun Bahara, kadınlara Sonra ekmek olalım olur mu? Acısı acıkana Ama unutma beni Sarıl..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n 06:41

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n

Hayvaaağ1n şarkı sözleri ile Uyaaaaaan Uyansın içindeki hayvaaaağ1n İnsan dünyaya bir kambur Senden değil ise hemen vur İster tüket ister öldür Üreyen nasıl olsa çoktur Alıp götürsünler beni hiç sevmedim bu alem..

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk 04:04

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk

Delidir gönlüm, laf dinlemez Neler anlattım ona, söz geçmedi Bulamadım hiç aşkı, bulduramadım Nerede akşam, orada sabah, tutturamadım Duydum ki aşk benden düpedüz korkarmış Bu küskün hâlimden, pişmanım çok Kalbimi..

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA

Çift Jandarma Geliyor Loy Kaymakam Konağından Fiske Vursam Kan Damlar Loy Kırmızı Yanağından Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Zeytin Yaprağı Yeşil Loy Dibinde Kahve ..

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı! 1:17:22

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı!

02:13 Toplumun hafızası o kadar önemli ki 08:17 Türk milleti saldırı altında 14:55 Sistemin çoğu onlara hizmet ediyor! 25:52 Senden olanlarla yola çık... 34:25 Bu sistem sana ne yaptırıyor? 44:54 Ekonomiye nasıl etki e..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon ) 04:05

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon )

Değer mi Nasıl geçtin huzurundan gururundan Buna değer mi Seçtiğin yol da bir yol olsa bari Sevgimi aldığın yere koyar mısın Bana biraz renk lazım Beni boyar mısın Yüreğimi çaldığın günü çok özledim Söylüyorum i..

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın 04:19

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın

Titresem de belli etmem anlayamaz kimse beni Yakıp yıksam ortalığı ne divaneyim nede deli Az koşmadım ben hayaller peşinde Küsmedim yinede çılgınlık hep içimde Korkmuyorum yağacak yağmurdan Yağsa da sönmez bendeki ..

One Minute - İsmail YK (Official Video) 04:21

One Minute - İsmail YK (Official Video)

Hey, baby one minute bekle beni ya Sen istersin de gelmem mi bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış aman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam sensiz olamam Hayatımın anlamı gücüm ..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

Ferda Anıl Yarkın   Aşkın Yetmez 04:55

Ferda Anıl Yarkın Aşkın Yetmez

Kırıldımı birkere Tamir yok yüreklere Unutulmaz acılar Hatırlanır kaç kere Gidildimi bir yere Dönüş olmaz eskiye Sıranın en önünden Şimdi düştün geriye Sen hakkını kaybettin Aşkımı yok ettin Sen hakkını kaybet..

Güllü  Oyuncak Gibi 03:19

Güllü Oyuncak Gibi

Nasılda kendine bağladın beni Elindeyim işte oyuncak gibi Artık yerden yere atsanda beni Elindeyim işte oyuncak gibi Bir bakışın yeter kanarım inan Ateşler içinde yanarım her an Sen sevmesem bile severim her an E..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray 01:52

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray

Şarkı Sözleri: Akıp giden sel gibi Esip geçen yel gibi Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Arar gözler hep seni Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Sorar gönlüm hep seni Bir gün gelip de karşıma çıkınca Başk..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı (Official Video) 04:44

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı (Official Video)

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı İki düşman gibi ölümüne kızgın Bir birimize karşı Nasıl bir mücadele verdiğimi Bir sor yokluğunun telaşı Seni unuturda soğursa kalbim Başkası avutabilir Bir gün gelipte kalmazsa Tek bir ..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce