#Tuğba yurt beni benden alırsan seni sana bırakmam müzik dinle

Furkan Keskin - Haydar Haydar 04:22

Furkan Keskin - Haydar Haydar

Haydar Haydar şarkı sözleri ile Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Ar u namus şişesini Taşa çaldım kime ne Kah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Kah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Haydar haydar se..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı 03:53

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı

Evlilik Sandalı şarkı sözleri ile Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yabancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevgilimi bir yalancı gülüşe, bir yabancı gülüşe Yıldızları indir, bu g..

Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı

Sen beni hiç mi sevmedun Açtiğun yara derun İstesem de kapanmaz Sevdi gönul seni uslanmaz Ağlarum ağlayacak Dermanum da kalmadi Sevdaluğun hiç sarmadi Giderum gideceğum Nerelere bak sevduğum Sensizliğumun üstune..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Anıl Durmuş - Gönlüme 04:13

Anıl Durmuş - Gönlüme

Söz & Müzik : Metehan Şahin Görüntü Yönetmeni & Düzenleme & Mix : Batuhan Şahin Klasik Gitar : Metehan Şahin Elektro Bağlama : Halil Şekeroğlu Sözler : Karardın mı ey gönlüm Nedir bu hissizlik Seni yolundan edenleri fa..

Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video) 03:48

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video)

Berkay'ın, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Kırgınım Ona isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında!nnKanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlaynnSöz: Mert Carim, Ece ÖlçernMüzik: Mert CarimnDüzenleme: ..

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Gülden Mutlu - Açık Yara 00:37

Gülden Mutlu - Açık Yara

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video 05:35

Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video

BEN YARLA BİR OLMAZSAM O zalim sevgilim benle de çok yorulmuş Onun bunun lafıyla çıkmış yola koyulmuş Ben hayaller kurarken kalemimiz kırılmış Sensiz ölürüm derdi düğün dernek kurulmuş Ben yarla bir olmazsam,lan yerle b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Özgün - Şeytan 04:40

Özgün - Şeytan

Kırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Seni sahibin sevsin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.491 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP 03:08

CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz Esnaf..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Yav Şu Tipe Bak Ya 00:11

Yav Şu Tipe Bak Ya

Cok tatli ya tipe bak maşallah Oyşş yerim seni minnak..

Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Gönül Akkor  Akşamın Olduğu Yerde 04:05

Gönül Akkor Akşamın Olduğu Yerde

Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun Mevsimler gelip geçiyor, sen gülüyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun..

Güçlü Soydemir   Harabe Gönlüm 05:00

Güçlü Soydemir Harabe Gönlüm

Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Maksatın yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni söküp..

Linet  Yalan 05:13

Linet Yalan

Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni içimden atmak İstemem o günahkar Ellerini bir daha Ellerime alıpta Ne öpmek ne okşamak Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni i..