#Tuğba yurt beni benden alırsan seni sana bırakmam müzik dinle

Mavi - Gidersen 03:50

Mavi - Gidersen

Gidersen bir anda büyürüm ben Dikenlenir cümleler Yokluğunla baş edemem Gidersen bir sis gibi içimden Ayıplanır geceler Teselli nerede bilemem Kim girdiyse kanına Gidiyorsan bırak dokunma yarama Yüreği mühür gözleri kara..

Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim 02:23

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim

Bagislayin beni sevdalarim Kendimi parçalara ayiramadim Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Hiçbir ayrilik yeniden yaratmiyor artik beni Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Ve bütün ayr..

Feride Hilal Akın - Yağmur 02:40

Feride Hilal Akın - Yağmur

Korkmuyorum artık senden gece. Korkmuyorum hiç karanlık. Üzerime gel istersen. Sar beni ben kaçıp gitmem. Korkmuyorum artık senden yalnızlık. Korkmuyorum hiç korkmuyorum. Yüreğime vur vur istersen. Kalmadı hiç kaç..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:23

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reha bulmam Kaderim..

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:21

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam Kaderim..

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır 04:50

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır

sevmekten kim usanır sevmeye doyum olmaz hangi gönül uslanır ah sevenle oyun olmaz sevmekten kim usanır tadına doyum olmaz hangi gönül uslanır sevenle oyun olmaz [x2] kaç kere yemin ettim kaç gönülede girdim sensiz yapa..

TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arap Şükrü Meyhane Şarkıları 1:05:08

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları

01-Sıgarayı Bıraktım 02- Bu Kadın Neden Aglıyor 03- Ayrılacagım 04- Güz Gülleri 05- Sevemez Kimse Seni 06- Berivanım 07- Bu Aksam Ölürüm 08- Daglar Daglar 09- Gönül Sayfam 10- Gülüm 11- Keskin Bıcak 12- Sırıl Sıklam 13-B..

Tarık Mengüç Feat. Yıldız Tilbe - İki yüzlüler 04:37

Tarık Mengüç Feat. Yıldız Tilbe - İki yüzlüler

Çekemiyorsan Beni Çatla Geber Geber Seni Be Fena Yaratık Fesatlığın Yeter Yedin Etlerini Hasetliğin Yeter Eğriyse Eğriyim De Şeker Gibiyim Fenalığa Fenalıkta Zehir Gibiyim..

Demet Akalın - Yeminim Var 04:17

Demet Akalın - Yeminim Var

Sevmek yakışmıyor senin gibilere İhaneti sevindirip aşkı üzenlere Kalk gel cesaretim burda durulmuyor Kurtar bu canı bu azaptan Seninle mutluyduk bugüne kadar Aramızdan biri sözünden dönene kadar Tükendim kalbimde kalıc..

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Merve Öyle Bir Kombin Yaptı Ki Rakipleri Bile Öve Öve Bitiremedi! 08:52

Merve Öyle Bir Kombin Yaptı Ki Rakipleri Bile Öve Öve Bitiremedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Tuğçe Ekim ileride inşallah ben çok ünlü biri olurum ve Merve'de zevkle beni giydirir diyerek Merve'ye methiyeler dizdi. Emine Aydın ise ..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30. Bölüm Fragmanı 01:39

Vatanım Sensin 30. Bölüm Fragmanı

Azize’yi kaçırarak tehdit edecek olan Tevfik, kendisiyle birlikte gelmek istemeyen Azize’te silah doğrultacak. Üzerine doğrultulan silahı görünce ‘Ne olacak, öldürecek misin beni?” diye soran Azize ise hiç beklemediği bi..

Polisin Alkollü Sürücü İle İmtihanı 02:00

Polisin Alkollü Sürücü İle İmtihanı

Antalya'da 2.95 promil alkolle polise yakalanan motosiklet sürücüsü Yıldırıl Arınık, “Ne vardı sanki bıraksaydın? Sen git başkasını yakala beni yakalama. Senin adın ne? Sen görürsün şimdi bu şekilde emniyet müdürünün yan..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadenizli Teyzeden Horon Show 03:17

Karadenizli Teyzeden Horon Show

Seni beni pamuğu tıkayıp toprağa gömen teyzemden muhteşem horon şölenini izliyoruz efenim. Keyifli seyirler dilerim uy haçan da...

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar   Biliyorsun Bir Zamanlar 03:06

Gönül Yazar Biliyorsun Bir Zamanlar

Biliyorsun bir zamanlar Seni ne çok seviyordum Kederinle üzülüyor Sevincinle gülüyordum Göz göze gelmek istemem Yüzünü görmek istemem Seninle gülmek istemem Ellerle aldattın beni Beraberce gezdiğimiz O yerlerd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakkaldan Alışveriş Yaptı 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakkaldan Alışveriş Yaptı

Alışveriş yapmak için girdiği bakkaldan aldığı ürünlerin parasını ödemek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakkal dükkanı sahibi arasında geçen diyalog kameralara böyle yansıdı. Para almak istemeyen bakkal sahibine, 'Beni..

Sevgilimle Eski Vine'larımızı İzledik - Alper Rende 16:25

Sevgilimle Eski Vine'larımızı İzledik - Alper Rende

Vay bee, ne günlerdi. Nerden bilebilirdim ki 6 saniyelik videoların bu denli hayatımı değiştireceğini? İyi ki her zaman hayallerimin peşinden koşmuşum ve bu yolu bırakmamışım. Bu yolda beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı..

  • JET TV tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri 03:13

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri

Kadifeden Kesesi, Kahveden Gelir Sesi. Oturmuş Kumar Oynar, Ah Ciğerimin, Ah Ciğerimin Kösesi. Aman Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Haydi Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Yolla Yolla Yar Yolla. Kadife Yastığım Yok, Odana Bas..

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..