#Tuğba yurt beni benden alırsan seni sana bırakmam müzik dinle

Tu Guli Ez Bulbulı Teme 04:43

Tu Guli Ez Bulbulı Teme

Lê Wusa Tî Lîmîn Çi Dîki - Ne yapıyorsun bana böyle Derda Dilim Zide Diki - Gönlümdeki derdimi çoğaltıyorsun Bîrina Dilimin Ve Diki - Kalbimdeki yarayı açıyorsun Emrê Mayî Talan Diki - Kalan ömrümü talan ediyo..

Ennio Morricone - For A Few Dollars More 02:49

Ennio Morricone - For A Few Dollars More

Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Bir banana iki banana üç banana dört Tüm muzlar bölünmüş oluyorlar, bu nedenle çok daha fazlasını yapın Tepenin ve karayolunun üstünde mu..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuş Gazeli 04:21

Kuş Gazeli

Efendim bir gün bir cânândan şöyle bir nidâ yükseldi: - Bu ülkeye şiir lâzım ağ'biler, şiir!.. Metin Altıok bir Kuş Gazeli yazmış, Mazlum Çimen de almış şiiri şarkı yapmış. Şöyle diyor iki güzel ağabey: ''Koyup zarfı..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziynet Sali - Ömrüm 03:28

Ziynet Sali - Ömrüm

Ömrüm şarkı sözleri ile Beklenendi özlenendi Geldi ruhum tazelendi Bak bezendi gülle bahçelerim Çaresiz dertlerim çarelendi Ömrüm ömrün kadar olsun Sensiz geçen güne sitemkarım Eksik ne varsa koydun yerine Sana ..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı 04:07

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - Sen Diyorum Şarkı Sözü: İşte ben de böyle bir akşamda Saçımda yeni düşmüş aklarla Yüzümde hüzünlü bir gülümseme Sen yine hep sen diyorum İçimde yarı deli bir ukdeyle Sen yine hep sen diyorum Git diyemiyo..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video) 04:07

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kızlar gelse dizilseler sürüylen sürüyle Dönüp bakmam işim olmaz biriylen kardaş (çünkü) Yanıyom bir Sivaslı uğruna Ölüyom ben yarimin yoluna Yaralı ah bu gönlüm yaralı Zaralı zaten yarim Zaralı Ondan ba..

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat 03:01

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat

Mesafelere İnat şarkı sözleri ile İçime sığmıyor Alışmaya çalışıyor gibiydi gözlerim Yaşlara inat, yaşananlara, mesafelere inat Dur dedim durmuyor Uğurluyorum sende kalan hatıraları İstediğim anda geçemiyorum anla İç..

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:56

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Gücüme gidiyor kurduğun cümleler Düştüğüm hallere, inanamıyorum Üstümde kurduğun edepsiz baskıya Dayanamıyorum Bu sabah aynada kendime bi' söz verdim Belki de bu aşka ve sana zarar verdim Yıllarca senin için, özümden ve..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

Eypio - Urgan 02:56

Eypio - Urgan

Urgan şarkı sözleri ile Boynumda urganların ilmekleri var Saplanan göğsüme kirpikleri var Canavar Yazmazsam nağmesine Şu sazın her teline Ellerim kanar Yağınca yağmurlar ıslanmalılar Gökkuşaklarını kıskanmalılar Pisl..

Irmak Arıcı - Söz Yaşları 02:20

Irmak Arıcı - Söz Yaşları

Söz Yaşları şarkı sözleri ile Gel her neredeysen Kimde söndüysen Doldur gömdüysen Yüreğime karlar yağdı Sen bundan sonra Anca oyalan O sevdan yalan Vallah bıktım söz yaşlarından Acıları aldım sen diye sardım Da..

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa 03:54

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa

Peşindeyim Koşa Koşa şarkı sözleri ile Bir adım atsan bana İnan uçardım sana Şaka mı sandın Nasıl yalvardım Allah'a Unutuldum kaç bahar Hayat bildiğin kadar Bir geç bir erken Gönül gözümden Nereye kadar firar Pe..

Kaplan - Kana Kana 02:28

Kaplan - Kana Kana

Kana Kana şarkı sözleri ile Kana kana susamışım yana yana rap ararım. İçim de bastırmışım öfke vede yaraları. Nefretim okyanus görmüyorum karaları. Adım deryaya gemi aşıyorum dalgaları. Ben bi tırım sırtımda hiphop I ..

İrem Güral & Ekin Uzunlar - Firuze 03:55

İrem Güral & Ekin Uzunlar - Firuze

Söz-Beste: Serhat Kurban Düzenleme: Birkan Şener Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Kemençe: Ekin Uzunlar Bass Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Gitar: Doğukan Aydın Klarnet: Osman Kaya Roadie: Bu..

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Nil Nur Aleks  - Blıck 03:24

Nil Nur Aleks - Blıck

B L I C K şarkı sözleri ile ALEKS: Ich lieb dein strahlen im Blick wenn du lachst Und denk an dich von früh bis in die Nacht Moja Ljubavi ich hoff du fühlst wie ich Denn meine Welt dreht sich nur noch um dich ► NIL: S..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Serdar Örnek - Caney 02:43

Serdar Örnek - Caney

Caney şarkı sözleri ile Sen bana gel dediğinde gelmez miyim caney Sen bana öl dedin de ölmez miyim caney Düğünü Mardin’de yapmaz mıyım caney Ellerine kınalar yakmaz mıyım caney Keçe delale çav şinamı caney Cane cane d..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 04:01

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

İbrahim Tatlıses - Bir kulunu cok sevdim o beni hiç sevmiyor..

  • ARABESK tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Vazgeçtim 04:42

Yıldız Tilbe - Vazgeçtim

Beni Zirveye Taşıyan ŞARKI İYİ Dinlemeler..

  • Candy tarafından
  • 2.534 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne 04:00

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne

Karanlık bir gece yol görünmüyor Yürüyorum dikenlerin üstünde Kara çalı bana aman vermiyor Yürüyürom dikenlerin üstünde yaralıyam Yavaş yavaş ilerlerken katlanır Benimle yola çıkanlar hani Ah geri dönsem taşa tuta..

Hakan Altun - Gidemezsin 03:56

Hakan Altun - Gidemezsin

Hakan Altun - Gidemezsin Şarkı Sözleri Gülü dikensiz düşün, hangi biri ağlamaz Her sevende aynıdır, et tırnaktan ayrılmaz Benim için ilk değil, sen bana son nefessin Tek derdimsin, hüznüm, sevincim Sen bu aşkı öldürdün,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - Boş Çerçeve 05:02

Sibel Can - Boş Çerçeve

Sibel Can - Boş çerçeve Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce