#Tuğba yurt beni benden alırsan seni sana bırakmam müzik dinle

Adalio & Moein Amin - Ravany 02:58

Adalio & Moein Amin - Ravany

Ravany şarkı sözleri ile ADALİO VERSE: Dilime takılıp hecenin eseri Kafamın içinde ritimin bedeli Laboratuvarda yeni bi deneyin Geliyorum engelleri devirip Savaşın sonucu beynimde birikir Karşımdaki kötünün iyisi Do..

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin 04:59

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin

Beklediğim Ne Varsa Sensin şarkı sözleri ile Tünemiş kuşlar gibiyim enkaz gemilerde Bırakıp gitmişsin beni bomboş şehirlerde Kış ısırır zorlu geçer ıssız sahillerde Tek parçayken de eksiktim malum nedenlerle Önümde ku..

Emre Erdemli - Kara Bulut 04:08

Emre Erdemli - Kara Bulut

Emre Erdemli - Kara Bulut Şarkı Sözü: Düşünüyorum enine boyuna Ayrılıyoruz bugün galiba Geceler de uykusuz yaşıyorum Uzun yıllar sensizim galiba Kalbim kırıldı, durmaz buralarda Zaten razı değil, ayrılık çığlığına..

Alamatra - Hemşin Potpori 07:07

Alamatra - Hemşin Potpori

Dağlarun dumani aldi yurudi Sevdaluğun yakti beni kül etti Oy sevdaluk ettuk yandi yüreğum Hasretunle yollaruni gözlerum Armut çiçekli armut Yol ustine durursun Ne mutli dallaruna Her geçeni görursun Gürgen yaprağun s..

Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Semih Öksüz - Figüran 03:26

Semih Öksüz - Figüran

Figüran şarkı sözleri ile Son anons yapılmış, ışıklar kapanmış Perde açılmış, yaylılar başlamış Roller dağılmış, bir tirat oynanmış Ben yine figüranı oynuyorum istemesem de... Aslında kendimi jön gibi hissetmiştim Güze..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA '' 1:10:41

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA ''

Şarkı Listesi : 1. Acımıyorsan 2.Değmezmiş sana 3.Kopamam senden 4.Ağlamam ondan 5.Herşeyim oldun 6.Nereden sevdim o zalimi 7.Oyuncak gibi 8.Öğrettin bana 9.Sabah olmadan 10.Sevdiğim 11.Unuttum işte 12.Üzülme 13.Yalan..

Fahriye Evcen'den Harika Şarkılar Geliyor!! 08:05

Fahriye Evcen'den Harika Şarkılar Geliyor!!

Fahriye Evcen'in mükemmel oyunculuğu gibi tescilenen güzelliğinin yanısıra,bildiğimiz o buğulu naif sesiyle söylediği,muhteşem birbirinden özel yorumları ekrana getiriyoruz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajdar  şarkısı 02:41

Ajdar şarkısı

Nane nane nane nan na na nane, Nane nane nane nan na na nane, Nane şekeri, bu ne bahane, Şahaneyim ben bundan sana ne... Yıldız düştü gökten, Yürek yandı birden, Unutmadın sen de, unutmadı alem... Nane nane nane ..

ℂ⋆Tarkan  Kıl Oldum 04:13

ℂ⋆Tarkan Kıl Oldum

Takmış takıştırmış Sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük Kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk Perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım Görsem karanlıkta Başına güneş mi ..

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz 02:39

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz

Ayağunda çorabun biri yün biri pamuk biri yün biri pamuk Oy oy sevduğum oy oy Ben sana gönül vermem sen unutursun çabuk sen unutursun çabuk Oy oy sevduğum oy oy Başundaki çemberi ne güzel bağlamışsun ne güzel bağlamışsun..

Hediye - Nesrin Kopuz 02:33

Hediye - Nesrin Kopuz

x2 Sevdiğum Neredesun Niye Duyulmaz Sesun Kavuştuğumuz Yerde Beklerum Sen Gelmezsun x2 Demek Gonlun Yok Idi Umut Verdin Ne Diye Yureğimun Yarisi Kalsin Sana Hediye..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun 03:09

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin..

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var 03:20

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var

Zehir Gibi Aşkın Var laylalalalalalaaa Bir de içen şaşkın var laylalalalalalaa Aşk der geçerdin Gel de şimdi gör Boş der gülerdin Sev de neymiş gör Tövbe yaradanıma Kul oldum sanki sana Öylesine girdin kanıma ..

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988 02:50

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988

Aglamışım, gülmuşüm, kırılıp dökülmuşüm Aşkın için olmusum, senin umunda mı Deryalara dalmısım, el acıp yalvarmışım Gunlerce ağlamışım, senin umurunda mı Yolunu beklemişim, gonulden özlemişim Sevilmeden sevmisim, senin..

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin

Söz: Sezen Aksu Müzik: Serkan İzzet Özdoğan Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı..

Naz Ölçal  Yoksun 03:23

Naz Ölçal Yoksun

Söz - Müzik : Naz Ölçal Gitar: Selim Barlık Düzenleyen: Selim Barlık İletişim: Twitter - Instagram: @nazolcal Twitter - Instagram: @selimbarlik Yoksun, olmadın da. Hep aklımdaydın da; olmadın, olmadın yanımda. ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:22

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın Şarkı Sözleri Sevdik sevildik alıştık ve ayrıldık Biz aşkı meğer bir oyun sandık Bu yalancı baharda ikimiz de yanıldık Ama en güzel yerinde yarım kaldık Hadi gel bir kibrit çak Şu ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..