#Tuğba yurt duydum ki unutmuşsun müzik dinle

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk 04:04

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk

Delidir gönlüm, laf dinlemez Neler anlattım ona, söz geçmedi Bulamadım hiç aşkı, bulduramadım Nerede akşam, orada sabah, tutturamadım Duydum ki aşk benden düpedüz korkarmış Bu küskün hâlimden, pişmanım çok Kalbimi..

Kızların Bilmesi Gereken 8 Güzellik Hilesi 03:15

Kızların Bilmesi Gereken 8 Güzellik Hilesi

Çok acayip güzellik sırları var, Tv'de calışirken duydum, videoda size de sızdırdım bilgileri hihi:)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Kız İnanılmaz 01:48

Bu Kız İnanılmaz

Çok parlak bebek çok başarılı olacak bir gün Çocuğunu fiziksel ve zihinsel güce sahip olmak harika bir şey! Bu harika! Bundan zevk aldığı sürece, bu onun gelişimi için çok sağlıklı. Kendini disiplin çok önemli, ebeveyn ..

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon ) 04:05

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon )

Değer mi Nasıl geçtin huzurundan gururundan Buna değer mi Seçtiğin yol da bir yol olsa bari Sevgimi aldığın yere koyar mısın Bana biraz renk lazım Beni boyar mısın Yüreğimi çaldığın günü çok özledim Söylüyorum i..

Sigarayı Yutup Havalı Korna Sesi Çıkaran Iraklı Adam 01:00

Sigarayı Yutup Havalı Korna Sesi Çıkaran Iraklı Adam

Iraklı bir vatandaşın cep telefonu ile çekilen bu görüntüsü epey bir garibime gitti...Ve bende sizlerle paylaşma gereği duydum...Iraklı esmer arkadaş askerden aldığı sigarayı önce yutuyor daha sonra tekrar çıkarıp sigara..

  • JET TV tarafından
  • 1.626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirsiz Yılan Isırığı 05:04

Zehirsiz Yılan Isırığı

Kızıl yılan diye geçiyor.Zehirsiz yılan.Fakat oldukça saldırgan.Dün bu türün 2 metre büyüklüğünde olanı bu yavruyu yakaladığım yere yaklaşık 50 metre uzaklıkta evine giden bir kişiye saldırdığını kendi ağzından duydum.Ta..

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuba Büyüküstün Evlilik Ve Kıskançlık Haberlerine Ne Yanıt Verdi 02:30

Tuba Büyüküstün Evlilik Ve Kıskançlık Haberlerine Ne Yanıt Verdi

“Cebimdeki Yabancı” filminin galasına katılan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, “Evlilik ve kıskançlık” haberleriyle ilgili sorulara bakın ne yanıt verdi? “Cebimdeki Yabancı” filmini merak ettiğini söyleyen güzel oyuncu, “Zat..

  • BETA tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ofiste Kahve Komasına Girenler ( Miray Akovalıgil ) 01:00

Ofiste Kahve Komasına Girenler ( Miray Akovalıgil )

Çalışırken ne sıklıkla kahve içmektesiniz? A) Valla çok aram yok, aklıma gelirse ayda yılda bir. B) İçmeden ayılamam. C) İçmeden çalışamam. D) Hiç içmiyorum, selülit yapıyormuş diye duydum...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek 03:10

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek

Artık hayatım paylaşacak kadar iyi değil kelimelerle kavgalıyım yine kendimle konuşmam bile gereksiz hiç durmadan susan yüzüm artık yok gitmiş kalkıp kimseye günaydın demiyorum artık asılsa kasvet arkadaşım tek gözümle..

 Yolanthe Cabau’dan Duygusal Veda 00:41

Yolanthe Cabau’dan Duygusal Veda

Galatasaray’dan ayrılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Türkiye’den ayrılırken duygusal bir mesaj paylaştı. Yolanthe instagram sayfasından Türk bayrağı paylaşıp altına şu notu düştü: “Türkiyem;..

  • ANKA tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını 00:42

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını

Yangın, 01.30 sıralarında Seyrantepe Huzur Mahallesi Kanarya Sokakta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gecekonduda yangın çıktı. Durumu gören vatandaşlar d..

Yeşilçam'ın Çınarı Münir Özkul Hayatını Kaybetti Acı Haberi Kızı Güner Özkul Verdi 00:51

Yeşilçam'ın Çınarı Münir Özkul Hayatını Kaybetti Acı Haberi Kızı Güner

Türk sinemasının usta ismi, 'Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hoca'sı, Yeşilçam'ın 'Yaşar Usta'sı Münir Özkul 93 yaşında İstanbul'daki evinde yaşamını yitirdi. Münir Özkul, uzun yıllardır KOAH ve DEMANS hastalığı ile mücadele e..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Paranormal Kanlı Havuz Vakası 25:13

Paranormal Kanlı Havuz Vakası

Bir zamanlar bu ev dönemin en görkemli ve zengin ailesinin yaşadığı bir konakmış. Bir vakit yaşlı bir adam bu köye gelerek hane hane dolaşmış, insanlardan: kızım açım, ekmek verir misin?, oğlum çok susadım, bir bardak s..

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Sezgin Can - Can Kırığım 02:52

Sezgin Can - Can Kırığım

Söz : Cumhur Çiğci Müzik : Ömer İgan Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix / Mastering: Özer Yener Yaylılar: İstanbul Strings Gitar: Caner Güneysu Vokaller : Seda Taş Yönetmen : H.Mücahit PEHLİVAN Görüntü Yönetmeni: Adem Akçora..