#Tuğba yurt duydum ki unutmuşsun müzik dinle

Nefrin Fragmanı 01:10

Nefrin Fragmanı

Yapımcılığını DSS Yapım‘ın üstlendiği ‘Nefrin’ filminin çekimleri Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapıldı ve yaklaşık 1 ay sürdü. Yönetmen koltuğunda Gülşen Güner’in oturduğu‘’ Nefrin ‘’ korku filminde başrolleri Arda Kur..

Ünlülerin Çocukları ! 02:25

Ünlülerin Çocukları !

Ünlülerin Çocukları!, ünlülerin bebekleri, ünlülerin yeni doğan çocukları, meryem üzerli kızı lara, alp kırşan efe alp, beyonce blue ıvy, gökhan özoğuz kızı , mustafa sandal çocukları, oyuncuların çocukları, necati şaşma..

  • En Yeniler tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu 05:36

Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel olurken, Lokmanheki..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:25

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne getirildi. Camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete 3. Fragmanı 01:19

Jet Sosyete 3. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Jet Sosyete 2. Fragmanı 01:21

Jet Sosyete 2. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yaptığı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluştu. BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata ..

 Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem 01:59

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem

Gelinim Mutfakta 84. Bölümde Özlem, yanında getirdiği melek kanatlarını Şebnem'e taktı ve onu mutfağın meleği ilan etti. Şebnem, Cansu'nun karnındaki bebeğine bir hediye verdi. Gülen suratlı bir yastık. Cansu, bu hediye..

  • BETA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit Olmuş 08:30

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit

Adnan Oktar ve grubu içinde yaklaşık 8 yıl kaldıktan sonra mağdur olarak ayrılarak şikayetçi olduğunu belirten Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında..

  • BETA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 6 yıl önce
MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye Ne Dersiniz? 03:49

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye

Ankaralı bir grup olan Vokalemun yurt dışında benzerlerini sıkça gördüğümüz acapella müzik türünü ülkemizde başarıyla temsil eden sayılı gruplardan birisidir. Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik isimli şarkısını 4 farkl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.305 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Delibal Film İzle 1:52:30

Delibal Film İzle

DELİBAL – (2015) 720P FULL HD İZLE Filmin Konusu Başrol oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Dram türdeki 25 Aralık 2015 gösterim tarihli Delibal..

  • Tv Series tarafından
  • 80.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi 01:33

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi Deniz sistemleri alanında yurt dışı ürünlerle rekabete soyunan ASELSAN, Torpidoya Karşı Torpido (TORK), ASELSAN Intersept Sonar Sistemi (ASIST) ve SONOBOY'u uluslararası paza..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi 01:16

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi Gazze'de iki başlı tek vücutlu dünyaya gelen bir bebeğin en fazla 3-4 hafta içerisinde ameliyata ihtiyacı olduğu, kısıtlı imkanlar nedeniyle yapışık ikizlerin hayatta kalmasını sağlay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..

1 Numara Programı (1990) 05:33

1 Numara Programı (1990)

Ömer Karacan'ın sunumuyla 25.05.1990 'da yayınlanan ve Los Angeles'ın tanıtıldığı program İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Nedir Kime Denir? - Röportaj 03:12

Şehit Nedir Kime Denir? - Röportaj

Kutsal bir ülkü ve inanç, özellikle yurt için savaşırken ölen kimselere şehit denir. Peki vatandaşa göre şehit nedir?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lunaparkta Korku Dolu Anlar 01:47

Lunaparkta Korku Dolu Anlar

Arkadaşıyla birlikte lunaparkta bindiği slingshot isimli oyuncakta korkudan defalarca bayılan gencin yaşadığı dehşet anları kameralara yansıdı.Lunaparkta yaşanan eğlenceli dakikalar herkes için çekicidir. Kimileri çarpış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

Engin Altan Düzyatan'dan Türk Dizileri Hakkında  Çok Özel Açıklamalar! 00:27

Engin Altan Düzyatan'dan Türk Dizileri Hakkında Çok Özel Açıklamalar!

Son dönemlerde Türkiye de reytinglerde 1. olan Diriliş dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la ilgili Türk dizi ve yapımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 1.373 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Kırmızısı 02:54

İstanbul Kırmızısı

“Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a geli..

Kılık Kıyafet izle 16:12

Kılık Kıyafet izle

Programda; Osmanlı’da yaşanan giyim karmaşasından ve kıyafet inkılabından bahsedilmektedir. Programda ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün yurt içi gezileri, harf devrimi, çağdaş giyime ait kıyafetler, giysi tasarımları, defi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle 1:10:24

Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle

Programda; Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamı, Osmanlı’nın son dönemlerinde ülkenin durumu, 1. Dünya Savaşı ve Çanakkale Savaşı, Mustafa Kemal’in Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için verdiği mücadele ve yaptığı devrimler, ..

Patates Başakçıları Polisin Uyarılarına Rağmen Tarladan Çıkmadı 01:28

Patates Başakçıları Polisin Uyarılarına Rağmen Tarladan Çıkmadı

Yurt içi haberleri izle..