#Tuğba yurt duydum ki unutmuşsun müzik dinle

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle..

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle..

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle..

900 TL'lik Maske Takmama Cezası Yarın Başlıyor 01:15

900 TL'lik Maske Takmama Cezası Yarın Başlıyor

Sevgili seyirciler yurt genelinde maske takmak zorunlu. Ancak Pazartesi günü itibariyle maske takmayanlara 900 lira para cezası kesilecek...

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Mağarada saklanırken yok edildi - 01:06

Mağarada saklanırken yok edildi -

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI, KIRMIZI LİSTEDE YER ALAN ELİ KANLI TERÖRİSTLERDEN BİRİ DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. YILMAZ KOD ADLI O TERÖRİST, YURT İÇİNDEKİ PEKÇOK ALÇAK SALDIRININ BİR NUMARALI SORUMLU..

Ailesi için tır'da yatmaya başladı 01:37

Ailesi için tır'da yatmaya başladı

YURT DIŞINDA DİREKSİYON SALLARKEN AİLESİNİN KOVİDE YAKALANDIĞINI ÖĞRENDİ. ROTAYI HEMEN MEMLEKETE ÇEVİRDİ. TIR'INI APARTMANIN ÖNÜNE PARK EDİP ORADA YATMAYA BAŞLADI. .FEDAKAR ŞOFÖRÜN KARANTİNADAKİ AİLESİ İÇİN YAPTIKLARINI ..

Maskesini İndirip Kameralara Öpücük Attı 01:39

Maskesini İndirip Kameralara Öpücük Attı

Yurt genelinde olduğu gibi İstanbul Taksim’de de koronavirüs denetimleri vardı. Ancak denetimler sırasında kameralara birbirinden ilginç manzaralar yansıdı...

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı 02:41

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı

Yurt dışından alınan koronavirüs aşıları 11 Aralık'tan sonra Türkiye'ye getirilecek. Peki, aşılamada kimler öncelikli olacak? Bilim Kurulu bu soruya cevap bulabilmek amacıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bi..

Yine Kural Tanımadılar 02:04

Yine Kural Tanımadılar

Hafta sonu kısıtlamasının başlamasıyla birlikte yurt genelinde ortaya yine bilindik manzaralar çıktı. Tedbirlere aldırış etmeyenler polise zorluk çıkardı...

O bir fenomen... Adı Bahtiyar... 02:19

O bir fenomen... Adı Bahtiyar...

ÖTERKEN NEFESİ TÜKENEN, SONUNDA DAYANAMAYIP BAYILAN DENİZLİ HOROZUNU HATIRLAYACAKSINIZ. SAHİBİNİN, ADINI BAHTİYAR KOYDUĞU O HOROZ, SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU, ŞİMDİ YURT DIŞINDAN BİLE TALİPLERİ VAR...

Bu mantar altından pahalı 07:13

Bu mantar altından pahalı

Uzakdoğuda yaklaşık 2 bin yıldır alternatif tıp tedavisinde kullanılan ve kilosu 3 bin lirayı bulan Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi) mantarı Düzce Üniversitesi tarafından üretilmeyi başardı. Üzerinde özel bir ekibin ça..

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı 02:00

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı

İçişleri Bakanlığı, PKK'lı teröristlere son kışlarını yaşatmayı hedeflediklerini açıkladığından bu yana operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Yurt içindeki PKK'lı teröristlere yönelik Eren operasyonlarına bir yenisi dah..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu 02:36

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu

Beşiktaş’ta 3 gün önce yurt dışından dönen 30 yaşındaki Cibuti uyruklu tıp öğrencisi, evinde ölü bulundu. Arkadaşlarının uzun süre haber alamaması üzerine itfaiye yardımıyla kapısı kırılarak evine giren polis, yaptığı in..

Şehirlerarası seyahat kısıtlaması kontrolleri başladı 02:38

Şehirlerarası seyahat kısıtlaması kontrolleri başladı

Yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında hususi araçlarla şehirlerarası seyahat yasağı kontrolleri Eskişehir’de de yapılmaya başlandı, izin belgesi olmayanlara idari para cezası uygulandı...

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' teslim oldu! 01:10

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' teslim oldu!

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu...

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi 01:40

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi Sahte içki can almaya devam ediyor. Yurt genelinde birçok ilde hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Ekiplerin eş zamanlı başlattığı operasyonda 342 adre..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce