#Tuğba yurt susma veda ederken müzik dinle

Jet Sosyete 2. Fragmanı 01:21

Jet Sosyete 2. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yaptığı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluştu. BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata ..

Otobüsteki Yolcuları Hayran Bırakan Maçka'da Buluşalım Türküsü 00:45

Otobüsteki Yolcuları Hayran Bırakan Maçka'da Buluşalım Türküsü

O ses Türkiye yarışmacılarından Tuğba Gülyeşil, Otobüsteki yolculardan Türkü Söyleyebilir miyim? diye izin alıp Maçka'da Buluşalım türküsünü söylemiş ve yolcuları hayran bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem 01:59

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem

Gelinim Mutfakta 84. Bölümde Özlem, yanında getirdiği melek kanatlarını Şebnem'e taktı ve onu mutfağın meleği ilan etti. Şebnem, Cansu'nun karnındaki bebeğine bir hediye verdi. Gülen suratlı bir yastık. Cansu, bu hediye..

  • BETA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit Olmuş 08:30

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit

Adnan Oktar ve grubu içinde yaklaşık 8 yıl kaldıktan sonra mağdur olarak ayrılarak şikayetçi olduğunu belirten Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında..

  • BETA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuba Ekinci'nin Kendini instagram da Ata Benzetmesi Olay Oldu. 01:35

Tuba Ekinci'nin Kendini instagram da Ata Benzetmesi Olay Oldu.

Askerlere yazdığı şarkılarla tanınan Tuba Ekinci, instagram hesabından bikinisiyle yavaş çekim videosunda kendisini ata benzetmesi olay oldu. Şarkıcının gönderisinde, takipçileri ise kayıtsız kalmadı...

Su El Roman Ve Şevval El Roman'ın Tatil Fotoğrafları Yürekleri Hoplattı 17:40

Su El Roman Ve Şevval El Roman'ın Tatil Fotoğrafları Yürekleri Hoplatt

Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval tatile çıktı. Kızlar, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Rafet El Roman'ın olaylı bir şekilde boşandığı Tuğba Altıntop'tan olan kızları Su El Roman ve Şevval El Roman Bodrum'd..

  • BETA tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pitbull dehşeti! 01:15

Pitbull dehşeti!

11 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU ARKADAŞLARIYLA PARKA GİDERKEN PİTBULL CİNSİ 3 KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI. KANLAR İÇİNDE YERLERDE SÜRÜKLENEN TUĞBA'YI KÖPEKLERİN ELİNDEN ÇEVREDEKİLER KURTARDI...

Down sendromlu genç kıza düğün 01:27

Down sendromlu genç kıza düğün

TUĞBA, DOWN SENDROMLU GENÇ BİR KIZ... EN BÜYÜK HAYALİ TELLİ DUVAKLI GELİN OLMAKTI... ÖĞRETMENLERİ EL ELE VERDİ, ONA ŞAHANE BİR SÜRPRİZ YAPTI... İZLİYORUZ.....

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye Ne Dersiniz? 03:49

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye

Ankaralı bir grup olan Vokalemun yurt dışında benzerlerini sıkça gördüğümüz acapella müzik türünü ülkemizde başarıyla temsil eden sayılı gruplardan birisidir. Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik isimli şarkısını 4 farkl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.305 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Delibal Film İzle 1:52:30

Delibal Film İzle

DELİBAL – (2015) 720P FULL HD İZLE Filmin Konusu Başrol oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Dram türdeki 25 Aralık 2015 gösterim tarihli Delibal..

  • Tv Series tarafından
  • 80.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

George Michael 53 Yaşında Öldü 00:30

George Michael 53 Yaşında Öldü

Ünlü İngiliz müzisyen George Michael 53 yaşında hayata veda etti. Menajeri, sanatçının İngiltere’nin Oxford kentindeki evinde dün gece öldüğünü duyurdu. Polis, pop yıldızının ölümünde ‘şüpheli bir durum bulunmadığını’ b..

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam 03:10

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam

Kelam şarkı sözleri ile... Prangalar koptu zindandan kelebek uçtu Simsiyah dumanlara karıştı hayaller Mızrakla vuruldu her bir anı hücresi Aşıklar şaşkın hüzne boğdu elini yüzünü Sen gittin Soluk bitti Veda etti..

Buray - Kış Bahçeleri 03:11

Buray - Kış Bahçeleri

KIŞ BAHÇELERİ Yok anlamadım Farkına varmam çok zaman aldı Sanki musallat Oldum başını belaya sardım Git diyemedi Sevdi mi sevmedi mi Anlayamadım Hayatının en kıyısına En köşesine sığamadım Can veremedi Kış bahçelerinde..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa 03:54

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa

Peşindeyim Koşa Koşa şarkı sözleri ile Bir adım atsan bana İnan uçardım sana Şaka mı sandın Nasıl yalvardım Allah'a Unutuldum kaç bahar Hayat bildiğin kadar Bir geç bir erken Gönül gözümden Nereye kadar firar Pe..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..