#Tuğba yurt susma veda ederken müzik dinle

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

İnsanlık Dışı Dans Eden Adam 2 02:51

İnsanlık Dışı Dans Eden Adam 2

Dans ederken zamanı durduran muhteşem yetenek Marquese Scott 2 yeni gösterisiyle sizlerle. Abimiz muhteşem dans ediyor. Hep birlikte izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Skypemare Horror  Starring Kısa Korku Filmi 07:11

Skypemare Horror Starring Kısa Korku Filmi

Alison (Cerina Vincent) Cadılar Bayramı gecesinde evde yalnız kalmasına karşın, en iyi arkadaşı Jenna (Annika Marks) ile Skype üzerinden sohbet ederken, Jenna'ya korkunç bir şey oluyor ve Alison'ı bilgisayar ekranının öb..

  • ZULMA tarafından
  • 1.447 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Ayvayı Yemek Bitirimler Sosyetede 01:36

Ayvayı Yemek Bitirimler Sosyetede

Bitirim Sosyetede, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı 1973 yapımı macera ve komedi sinema filmi. Veli (Kartal Tibet) ile Ali (Kadir İnanır) birbirlerinden tümüyle farklı karakterlere sahip iki kardeştir. Fırıldak Ali ç..

Bülent Sertaştan Büyük Gaf - Bu Saça Nolmuş 25:33

Bülent Sertaştan Büyük Gaf - Bu Saça Nolmuş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Bahar Candan, Bülent Serttaş'ın şarkısını daha önce dinlememesine şaşırdı ve bu sefer şarkısını Bülent Bey için söyledi. Bülent Serttaş, Bahar'..

  • ANKA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı 01:59

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı ÖSO birliklerinin El Bab’a ilerleyişi devam ederken, ele geçirilen bölgelerde ise mayınlar tespit edilip işaretleniyor. Geçiş güzergahındaki mayınlar ise tek tek temizlen..

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı 00:52

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı

Tarık ve Bahar kendilerini şanslı hissetmeye başlayabilirler. Tarık yaptığı büyük jestin altında kalmak istemeyen Bahar güzel bir sürpriz hazırlamanın peşindedir.Hakan cephesinde iler biraz karmaşık hale geliyor. Hakan ..

Nemanja Matic'den Efsane Gol! 01:23

Nemanja Matic'den Efsane Gol!

İngiltere FA CUP yarı final karşılaşmasında Chelsea, evinde Tottenham'ı konuk etti. Çekişmeli geçen maç 3-2 Chelsea'nin üstünlüğüyle devam ederken 80. dakikada Matic'in attığı mükemmel gol skoru belirledi. Tecrübeli futb..

Bahar Candan Oturdu Yarışmacılar Oynadı 08:29

Bahar Candan Oturdu Yarışmacılar Oynadı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Simay Tokatlı podyum yürüyüşünü yaparken yarışmacılar çalan şarkıya daha fazla dayanamadı ve dans etmeye başladı. Herkes oynarken Bahar Ca..

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi 01:28

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi National Geographic, Londra'da düzenlediği sergide insanların Mars'ta yaşayacağı evin konseptini sergiledi. İnsanların Mars'ta yaşaması ve koloni kurması gibi planlar son gün..

A Spor Sunucusundan Fantastik Basketbolcu İsimleri 00:45

A Spor Sunucusundan Fantastik Basketbolcu İsimleri

Yeni Türkiyemizin güzide, özverili ve bir o kadar başarılı spor kanalı A Spor'daki sunucu ablamız, Fenerbahçe'nin Final Four'a uzanan galibiyeti sonrası haberi deklare ederken, basketbolcuların, basketbol terimlerinin ..

Erdoğan  Zulme Rıza Zulümdür 01:58

Erdoğan Zulme Rıza Zulümdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlantik Konseyi Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 25 milyar dolar harcanarak 3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye'de barındırıldığını ifade etti. AB'nin ve BM'nin verilen sözleri yerine..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

 Kıyılarımız Milli Sahil Gözetleme Radarımıza Emanet 01:04

Kıyılarımız Milli Sahil Gözetleme Radarımıza Emanet

Düşük çıkış gücü ve uygulanan özel dalga biçimleri sayesinde tespit ederken tespit edilmeme özelliğine sahip Serdar, özellikle kritik kıyı bölgelerine yaklaşan tehditlere karşı etkin şekilde müdahale edebiliyor...

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Araba Kazalarında Hayatta Kalan İnsanlar 06:11

Araba Kazalarında Hayatta Kalan İnsanlar

Tam hayattan şikayet ederken kıl payı kurtulan mı arasınız yoksa aksiyon peşindeyken arabaya komple ağacı yiyenleri mi? Bak bir de yanlışlıkla hayatta kalanlar var...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Çevik Konseptsiz Gelince Olanlar Oldu! 07:17

Duygu Çevik Konseptsiz Gelince Olanlar Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Duygu Çevik konsept konusunda Öykü Serter'den yardım isteyince Kerimcan Durmaz, Öykü Serter'in konseptini beğenmedi. Kemal Doğulu ise Duygu'nun..

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler 01:16

Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler

Çin'de yeni yıl kutlamaları devam ederken, kameralara böyle bir şey takıldı. İki genç Çin Yeni Yılı'nı kutlamak için ünlü büyücü kitap ve film serisi olan Harry Potter'a özendi. Sopalara bağladıkları havai fişeklerle bir..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı 01:45

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin Soçi’deki Devlet Başkanlığı konutunda bir araya geldi. Putin, görüşmenin basına açık bölümünde ilişkilerin planlandığı gibi geliştiğini ifade ederk..