#Tuğba yurt susma veda ederken müzik dinle

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı 00:53

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir tamircinin onardığı tabletin bataryasının elinde patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Patlayan tabletin bataryasının orijinal olmadığını belirten telefonu tamircisi Aziz Caymaz, vata..

İncirlik Hava Üssü'nde Savaş Uçağı Hareketliliği 00:41

İncirlik Hava Üssü'nde Savaş Uçağı Hareketliliği

Afrin'deki terör örgütü hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı devam ederken Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda hava hareketliliği yaşandı...

Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..

Kozalak Mantının Tarifi 08:12

Kozalak Mantının Tarifi

Malzemeler 1 paket ücgen yufka 1 tane pipet Kizartmak icin bolca siviyag Kiymali sos icin gerekenler 300 gr dana kiyma 3 yk siviyag 2 tane yemeklik dogranmis kuru sogan Birer tane minik minik dogranmis yesil ve kirmiz..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

Tansiyon Nasıl Ölçülür 02:04

Tansiyon Nasıl Ölçülür

Tansiyon; koldan, bilekten ve bacaktan ölçülebilir. Tansiyon aleti, ölçüm sırasında oluşturduğu basınçla kanın damar içindeki hareketini engeller. Tansiyon aleti şiştikçe bu basınç artar. Atardamar içindeki basınç ile ta..

  • NABIZ tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Karşı Twerk Yapmak 00:38

Polise Karşı Twerk Yapmak

Honduras'ta Kasım ayında yapılan tartışmalı seçimlerden sonra ülke çapındaki protestolar devam ederken iki kadın polislerin karşısına geçip twerk yaptı..

  • JET TV tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay İmam Sarığı Tarifi 01:49

Kolay İmam Sarığı Tarifi

Gün sofralarınıza,akşam çay saatlerinde çayın ve kahvenin yanında pasta yemek istiyorsunuz ve vaktiniz mi yok? İşte sizler için hem pasta hemde çok kolay.Malzemelerinin azlığı, sürenin kısalığı ile vazgeçemeyeceğiniz, de..

Havuç Çorbası Tarifi 03:58

Havuç Çorbası Tarifi

Malzemeler 5 tane küçük havuç (rendelenmiş) 1 tane patates (rendelenmiş) 1 tane kuru soğan (yemeklik doğrayın) 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı süt Yaklaşık 1 buçuk litre su Tuz karabiber Servis ..

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser 00:30

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi b..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Cilt Kanseri Nasıl Teşhis Edilir 01:20

Cilt Kanseri Nasıl Teşhis Edilir

Cilt kanseri bir dermatoloji uzmanının muayenesiyle teşhis edilir. Dermatologlar çok tipik olan cilt kanserlerini gözleriyle teşhis edebilir. Bunun yanı sıra benleri kontrol ederken dermotoskopi kullanılır ve benin derin..

  • NABIZ tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilt Kanseri Açısından Kişiler Kendilerini Nasıl Kontrol Etmeli 01:17

Cilt Kanseri Açısından Kişiler Kendilerini Nasıl Kontrol Etmeli

Cilt kanseri açısından kişiler kendilerini kontrol ederken iyileşmeyen yaralarına dikkat etmeliler. Uzun süre geçmeyen ve güneş ışınlarına maruz kalan yaralarda mutlaka bir dermatoloji uzmanına başvurulmalı. Bunun yanı s..

  • NABIZ tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem arasındaki gerginliği fırsat bilen Tutku artık daha tehlikeli olmaya başlıyor! Meltem, Tutku'yla nasıl baş edecek? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında H..

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor 04:45

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor

Zeytin Dalı Harekatı harekatı kapsamında operasyonlar devam ederken, Suriye sınırının kritik noktalarına tank ve obüs sevkiyatı yapıldı. Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından hareket eden askeri konvoy akşam saatleri..

BMW 520i Test Sürüşü 08:34

BMW 520i Test Sürüşü

1.6 benzinli motorlu BMW 520i Test Sürüşü videosu yayında... BMW 520i ile ilgili en çok merak edilen konu 1.6 litre motorlu E180'den daha iyi olup olmadığı... Ben de BMW 520i'yi test ederken bu sorunun yanıtı aradım ve ..

  • BETA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Ve Kaygı Arasındaki Farklar Nelerdir 01:01

Korku Ve Kaygı Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku ve kaygı arasındaki en belirgin fark, korkunun belirli bir nesnesi varken kaygının belirli bir nesnesi olmamasıdır. Kaygı nesnesi çok belirgin değildir. Korkunu şiddeti kaygıdan çok daha fazladır. Kaygı belirli bir..

  • NABIZ tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Çekim Görüntülerle Sumo Güreşi 08:02

Ağır Çekim Görüntülerle Sumo Güreşi

The Slow Mo Guys ekibinden Gav ve Dan ağır çekim çalışmalarına devam ederken yeni videolarında sumo güreşçilerini konuk almışlar. Byamba ve Yama isimli iki sumo güreşçisinin karşılaşmasını izleyeceğiz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kış Olimpiyatlarında Minikler Yarışsaydı Nasıl Olurdu 03:00

Kış Olimpiyatlarında Minikler Yarışsaydı Nasıl Olurdu

2018 Kış Olimpiyatları PyeongChang'de tüm hızıyla devam ederken minnoş çocuklar bu olimpiyatlara katılsaydı nasıl olurdu sorusunun cevabı bir video hazırlandı. Bakalım ufaklıklar olimpiyatlarda nasıl yarışırlarmış...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslıhan Doğan'ın Hamilelik İddiaları Büyüyor 02:50

Aslıhan Doğan'ın Hamilelik İddiaları Büyüyor

Başakşehirspor'da forma giyen Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'a yaptığı evlilik teklifiyle konuşulmaya devam ederken, ortaya atılan ''hamilelik'' iddiası magazin gündemini fena çalkaladı... Arda Turan'ın sevgilisi As..

  • BETA tarafından
  • 504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Survivor 2018 - 3. Bölüm- Murat Ceylan'ın Büyük Talihsizliği Sakatlandı 00:29

Survivor 2018 - 3. Bölüm- Murat Ceylan'ın Büyük Talihsizliği Sakatland

Murat Ceylan, Hakan Hatipoğlu ile mücadele ederken parkurun ilk engelinde düşerek sakatlandı.....

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - Tv'de Yok - Merve Aydın'dan Hakan Hatipoğlu İddiası 01:06

Survivor 2018 - Tv'de Yok - Merve Aydın'dan Hakan Hatipoğlu İddiası

All Star takımının kadın yarışmacıları barakalarında sohbet ederken Merve Aydın'ın Gönüllüler yarışmacısı Hakan Hatipoğlu hakkında söyledikleri dikkat çekti...

  • BETA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçekten Var Olan 10 Dev Kadın 10:05

Gerçekten Var Olan 10 Dev Kadın

Çoğu kadın kısa oldukları için şikayet ederken bu kadınlar ise çok uzun oldukları için şikayet ediyorlar izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakın Plan Cihan Harbi 15. Bölüm Fragmanı 00:33

Yakın Plan Cihan Harbi 15. Bölüm Fragmanı

15.BÖLÜM “IRAK -BASRA CEPHESİ – KUTUL AMARE ” İngilizler Basra'ya saldırdıklarında Komutanları Townshed kendine çok güveniyor, tarihe geçmeyi çok istiyordu. Meslektaşlarının Gelibolu’da yaşadıklarını biraz daha önemsese..