#Tuğba yurt susma veda ederken müzik dinle

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Kadir İnanır İle Mustafa Sandal'dan Sürpriz Buluşma 04:43

Kadir İnanır İle Mustafa Sandal'dan Sürpriz Buluşma

Efsane oyuncu Kadir İnanır ile Mustafa Sandal, dün bir araya gelip hasret giderdi. İkili, eski günleri yad etti. Birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Sandal, “Ve nihayet karizma koçumu buldum. Sağ o..

  • BETA tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Her yasal hak helal değildir 03:48

Her yasal hak helal değildir

Her yasal hak helal değildir, olamaz. İflas eden kardeşiniz evini haraç maraç satışa çıkartılan evini almanız yasal olarak uygundur ama helal değildir. İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal ..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına Binerek Sokaklara Kutsal Su Saçtı 00:23

Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına

Yunanistan'da korona ile mücadele Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda. Her ülke kendi başına bu salgın ile mücadele ederken, Yunanistan'da iki papazın kamyonet ile sokaklara 'kutsal su' saçtığı ..

Ödev Yapmamak İçin Mantıklı Sebebi Olan Ufaklık 00:09

Ödev Yapmamak İçin Mantıklı Sebebi Olan Ufaklık

Dünya corona virüs ile mücadele ederken öğrenciler evden eğitime devam ediyor. Ufak bir öğrenci coronadan dünyanın sonu geleceğini ve buna rağmen neden ödev yaptığını sorgulamış...

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle 1:54:04

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle

Bu sefer ünlü kahramanlarımızın yolculuğu, Batı'ya kutsal yazıtları bulmak ve dünyadaki insanları acılardan sonsuza kadar kurtarmak içindir. Ancak Batı'ya doğru yolculuk ederken önlerine bir nehir çıkar ve bu nehrin bir ..

Timelapse, Atın kışlık ceketinin dört saatlik tıraşının arkasındaki tatmin edici süreci ortaya koyuyor 01:23

Timelapse, Atın kışlık ceketinin dört saatlik tıraşının arkasındaki ta

Bu timelapse görüntüleri, bir at sahibinin evcil hayvanlarının kışlık paltolarını tıraş ederken geçirdiği tatmin edici dört saatlik süreci göstermektedir. Maryland Boonsboro'da yaşayan at, Cushing hastalığına sahiptir, b..

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İyileşen Hasta Sayısı Artış İçinde 01:21

İyileşen Hasta Sayısı Artış İçinde

Koronavirüsten can kaybı 4 bin 711'e yükseldi. Son 24 saate 19 hasta vefat ederken, 3 bin 411 kişi iyileşerek taburcu oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 8 Haziran'a ilişkin rakamları sosyal medya hesabında paylaştı...

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir 00:16

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir

Dünya Kupası için Rusya'da röportajlar yapan muhabir, bir taraftarın canlı yayın sırasında kendisini öpmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, bir muhabirin b..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye 19:54

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye

İşte her kızın bilmesi gereken çok faydalı gizli bilgiler! Erkek arkadaşınız varmış gibi gösteren selfie sopası, adet kramplarını azaltma, iç çamaşırınızdan kan lekelerini yıkama, sıcak kutkallı tabancayla çok sevecen s..

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..

Corona Virüse Karşı Şövalye Kaskıyla Alışveriş Yapan Adam 03:23

Corona Virüse Karşı Şövalye Kaskıyla Alışveriş Yapan Adam

Corona virüse karşı dünya çapında önlemler devam ederken , bu adam kendince farklı bir önlem almış. Markete giden adam kafasına şövalye kaskı takmış...

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Beyrut Savaş Alanına Döndü 02:15

Beyrut Savaş Alanına Döndü

Beyrut'un yarısını haritadan silen faciadan, hükümeti sorumlu tutan Lübnanlılar sokağa çıkıp polisle çatıştı. 1 polis hayatını kaybetti. 238 kişi ise yaralandı. Protestolar devam ederken, Başbakan Diab'dan şok eden bir a..

En Mutlu Günleri Kabusa Döndü 02:12

En Mutlu Günleri Kabusa Döndü

Onlar için 4 Ağustos rüya gibi başladı kabusla noktalandı. Patlama Beyrut'u yerle bir ederken Lübnanlı çift düğün çekimindeydi. O dehşet anlarında yaşananlar kameraya bakın nasıl yansıdı...

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın- 01:40

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın-

Artık Türkiye'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağı müjde haberine çevrildi. Herkes müjdenin ne olacağını merak ederken spekülasyonlar da beraberinde geldi. Ancak İletişim Başkanı Fahre..

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi 05:57

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi

Manisa’da 9 yıl önce antrenman sırasında üç arkadaşının birden üzerine düşmesi sonucu boynu kırılarak, omurilik felci geçiren milli judocu Cansu Buzyürük, çocukluk hayali olan hakim ya da milletvekilliği için eğitimine d..

Jose Sosa- “Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok gururluyum” 10:03

Jose Sosa- “Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok gururluyum”

Fenerbahçe’nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, sarı-lacivertli takımda olmaktan dolayı çok gururlu olduğunu ifade ederken, Fenerbahçe için hedeflerin her zaman en yüksekte olması gerektiğini belirtti...

Yunanistan Cumhurbaşkanı Kıbrıs'taki Niyetini İfşa Etti 01:16

Yunanistan Cumhurbaşkanı Kıbrıs'taki Niyetini İfşa Etti

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu, yine çizgiyi aştı. Kıbrıs niyetini ifşa ederken, Yunanistan'dan da Türkiye ile deniz yetki alanı üzerine açıklama geldi...

Sokak Müzisyenine Dansıyla Eşlik Eden Temizlik Görevlisi 00:53

Sokak Müzisyenine Dansıyla Eşlik Eden Temizlik Görevlisi

Brezilya'nın en büyük ikinci kenti olan Rio de Janeiro'da bir sokak müzisyeni sanatını icra ederken onun çaldığı müziğe dansıyla eşlik eden temizlik görevlisini izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi 00:14

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi

Gaziantep'te kendileri şapka ile kamufle eden kapkaççıları şapkanın markası yakalattı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde meydana gelen k..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Bu Ne Cahillik 09:57

Jet Sosyete 15. Bölüm - Bu Ne Cahillik

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Doğur Ver Unut 09:41

Jet Sosyete 15. Bölüm - Doğur Ver Unut

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Dükkanını Yakarım 09:16

Jet Sosyete 15. Bölüm - Dükkanını Yakarım

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Güzelliğin Bedeli 08:28

Jet Sosyete 15. Bölüm - Güzelliğin Bedeli

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı 02:17

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı

Sayın seyirciler bir yandan yerli aşı çalışmaları devam ederken diğer yandan da Çin'den gelen koronavirüs aşısının gönüllüler üzerindeki denemeleri devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Şehir Hastanesi de sürece dahil oldu. A..

Ölümden Saniyelerle Kurtulan Adam 00:48

Ölümden Saniyelerle Kurtulan Adam

Oto yıkamacıya gelen müşteri aracını park ederken fren yerine gaza basmış. O esnada aracın arkasında oturan adam kazadan saniyeler önce yerinden kalkınca ölümden dönmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce