#Tuğba Özay tatil müzik dinle

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Asena Atalay, Caner Erkin'den İstediği Nafakayı Alamadı 15:55

Asena Atalay, Caner Erkin'den İstediği Nafakayı Alamadı

Daha önce iki kez bilirkişiye gidilen davada karar bugün çıktı. Mahkeme Caner Erkin'in oğlu Çınar'ın giderleri oranında aylık 3 bin TL iştirak nafakası ödenmesine hükmetti. Caner Erkin'in oğluna ödeyeceği nafaka dışında ..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Maşa ile Koca Ayı 10. Bölüm - Mawa Kawa 06:52

Maşa ile Koca Ayı 10. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa Rus bir çizgi film karakteridir. 10. bölümün adı: Buz üzerinde tatil. Minik kız , buz pateni öğrenmek ister ancak çevresinde ona öğretecek kimse yoktur. Ayı arkadaşı ise kış uykusundadır. Mawa Kawa, her yolu de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 49.Bölüm Dünyamız Kocaman 09:27

Canim Kardeşi̇m 49.Bölüm Dünyamız Kocaman

Galip bey çocuklarını alıp tatil yapmaya deniz kıyısına giderler kamp yaparlar. Galip bey mangal kömürünün isiyle simsiyah olur. Çocuklar babalarını afrikalı olduğunu söyleyince Galip bey çocuklara dünya üzerinde yaşayan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Los Angelasta Trafik Felç 00:54

Los Angelasta Trafik Felç

Los Angelasta Trafik Felç ABD'de ve Kanada'da hasata ve geçmiş yılın tüm nimetlerine şükretmek için kutlanan şükran bayramı trafiği felç etti. Tatil yapmak isteyen Amerikalıların trafikteki zor anları böyle görüntülendi..

Chicago'da  Noel Haftasında 12 Kişi Öldürüldü 00:53

Chicago'da Noel Haftasında 12 Kişi Öldürüldü

Chicago(şikago)'da ölümcül silah şiddet salgını sırasında 27 kişi vuruldu ve 12 Noel hafta sonu öldürüldü. Chicago(şikago) polisi çete bağlantılı saldırıların kasıtlı olarak tatil toplantılarını hedef alındığını söyledi...

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Soğuk Havada 38 Derecelik Suyu Tercih Ettiler 01:45

Soğuk Havada 38 Derecelik Suyu Tercih Ettiler

Denizli, başta UNESCO Dünya Miras Listesindeki Pamukkale'si ve diğer termal kaynaklarıyla sömestirde sıcak tatil isteyenlerden yoğun ilgi gördü...

DEATH PASSAGE Trailer (2017) Horror Movie 02:14

DEATH PASSAGE Trailer (2017) Horror Movie

Ölüm Passage Filmin Hakkında Avustralyalı bir çift Lemon Tree Passage nerede bir hayalet yerel efsaneye üç Amerikan backpackers tanıtmak bir motosikletçi uyarıyor genç sürücülerin yavaşlaması. Hayalet ilk elden gördükte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berlın Syndrome Trailer (2017) 02:39

Berlın Syndrome Trailer (2017)

Avustralya foto muhabiri, bir Berlin dairede bir sabah uyanır ve ayrılmak mümkün olduğunda tutkulu bir tatil romantizm, saplantılı bir ilişki yol açar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar) 01:01

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar)

Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor! Bodrum Masalı Konusu Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otel Transilvanya Tek Parça İzle 1:31:31

Otel Transilvanya Tek Parça İzle

İnsan dünyasından uzakta bir üst düzey işletme işleten Drakula, bir çocuk tatil yerini keşfedip sayının genç yaşlı kızına düştüğünde, aşırı korumalı moda geçiyor...

Amatör Ligde Hakeme Yumruk Atan Futbolcu 01:37

Amatör Ligde Hakeme Yumruk Atan Futbolcu

Mahmutbey Stadı'nda oynanan Bağcılar Evren - Neslişah mücadelesi 0-1 devam ederken bir futbolcu hakemin kararına yumrukla tepki gösterdi. Maçın 75. dakikasında yaşanan bu olay sonrası hakem maçı tatil etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi 01:05

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi

Almanya'nın başkenti Berlin'deki iki havalimanında yer çalışanlarının greve gitmesi yaklaşık 1000 uçuşun iptal olmasına neden oldu. Tegel ve Schönefeld Havalimanlarında bekleyen yüzlerce yolcu ise kendileriyle ilgilenen..

33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam 00:58

33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam

Liu isimli adam sevgilisine tek taş yerine 33 tonluk gök taşı hediye ederek evlilik teklif etti. Geçtiğimiz yıllarda çıktıkları tatilde karşılaştıkları gök taşını çok beğenen sevgilisine 1 milyon Yuan yani $144,645'lık t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Hande Erçel Ayrılığın Ardından Soluğu Amsterdam'da Aldı! 02:57

Hande Erçel Ayrılığın Ardından Soluğu Amsterdam'da Aldı!

Hande Erçel, Ekin Mert Daymaz'la olan ayrılığının ardından, tatil için Amsterdam'a gitti.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neden O ? Fragmanı 02:33

Neden O ? Fragmanı

Ned Fleming, kızının Silikon Vadisi milyoner erkek arkadaşının söz konusu konuyu ortaya çıkaracağını fark ettiğinde, bir tatil toplantısı raylardan çıkmakla tehdit ediyor...

Canım Kardeşim 49.Bölüm 09:27

Canım Kardeşim 49.Bölüm

Galip bey çocuklarını alıp tatil yapmaya deniz kıyısına giderler kamp yaparlar. Galip bey mangal kömürünün isiyle simsiyah olur. Çocuklar babalarını afrikalı olduğunu söyleyince Galip bey çocuklara dünya üzerinde yaşayan..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Gezelim Görelim Antalya Kemer 33:06

Gezelim Görelim Antalya Kemer

Nuray Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Antalya Köprülü Kanyon'da rafting ve Kemer ilçesine bağlı Çamyuva tatil beldesi tanıtılmaktadır...

Ankara 5.Bölüm İzle 41:26

Ankara 5.Bölüm İzle

Belgeselin Bir Güneş Battı adlı 5. bölümünde; Cumhuriyetin 10. ve 14. yıl kutlamaları, ilk havacılık faaliyetleri, ilk fabrikalar, Soyadı Kanunu, 1 Ocak'ın resmi tatil olması, halkevlerinin kuruluşu ve Mustafa Kemal At..

Yumurcak'ın Tatlı Rüyaları 02:49

Yumurcak'ın Tatlı Rüyaları

Film, Yumurcak serisinin üçüncü filmidir. Serinin devam filmleri; Yumurcak Köprüaltı Çocuğu (1970), Yumurcak (1969), Yumurcak Küçük Şahit (1972), Yumurcak Küçük Kovboy (1973), Yumurcak/Veda (1974) ve Yumurcak Belalı Tati..