#Tuğkan papatya gibisin müzik dinle

İstanbul'da Aşk İkindisi 02:02

İstanbul'da Aşk İkindisi

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya'dan hoşlanır, evlenme tekl..

Aramıza Nikah Memurunu Sokmanın Manası Ne 01:17

Aramıza Nikah Memurunu Sokmanın Manası Ne

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem’e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya’dan hoşlanır, evlenme tekl..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Anadolu Çiçekleri 5.Bölüm İzle 26:11

Anadolu Çiçekleri 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, gelincik, haşhaş, papatya, pembe papatya, yaban lavantası, kokulu menekşe, yılan yastığı, çan çiçeği ve orkide anlatılmaktadır...

Merhaba Papatyam Beyaz Çiçeğim 00:31

Merhaba Papatyam Beyaz Çiçeğim

Papatya (Sibel Can) dans etmeyi seven, doğuştan muhteşem bir sese sahip, güzeller güzeli bir genç kız... Karabiber (Alişan) ise, Papatya’nın babası cümbüşçü Mahmut’un (Müjdat Gezen) saz grubunda klarnetçi olarak çalışan ..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Yalın - Ki Sen 04:03

Yalın - Ki Sen

Hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin... Benim heryerde elim kolum var! Bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum, Tenhalaştı kahvaltılarımız...!! Bomboş bakıyoruz artık, Bir bildiğin var da susuyor gibisin! ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik) 03:30

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik)

Söz - Müzik: Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın, hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İster..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

Selami Şahin  Ben Sevdalı Sen Belalı 06:28

Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı

Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur bir tanem anla hali..

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video 01:58

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla öğrencilerin okullarda hazırladığı video, mektup ve resimler, Mehmetçiğe moral veriyor. Kahramanmaraş Hasan Balcı İlkokulu 3/E sınıfı öğrencisi Mehmet Tuğkan Şahi..

Mem Ararat - Were Delal 03:20

Mem Ararat - Were Delal

Gel güzelim Sen gülsün, sen papatya Dertlere dermansın Bir kez gel görmeye Gel zalim hadi gel Gel güzelim hadi gel Gel canım hadi gel Gel güzelim Gülümsüyor ey yârim Ay gibi, güneş gibi. Gel bahar çiçeğim Gel canım ha..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 50:14

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 3 Şarkılar: Semiramis Pekkan – Dert Ortağım 00:00 Hümeyra – Sessiz Gemi 03.36 Füsun Önal – Ah Nerede 07:06 Timur Selçuk – İspanyol Meyhanesi 09:47 Ömür Göksel – Seni Tanır Gibiy..

Bahar Bahar Gelsin 03:54

Bahar Bahar Gelsin

Çok zor geçti kış bitmek bilmedi Çok bekledim özledim bahar gelmedi Haber verin bahara durmasın gelsin Bir elinde papatya gülleri versin Giderken güneşe bir mektup yazsın Yanında bir gülücük alıp da gelsin Yaz gelsin y..

  • Ömer tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çiçeklerin Açma Anı 02:04

Çiçeklerin Açma Anı

Göz zevkimize uygun olan ve bize renkleriyle huzur v eren çiçeklerin açma anı. Hem şaşırtıcı hemde bu güzel videolar için KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN..

Birbirimize Yettikten Sonra Kalabalığa Ne Lüzum Var 01:04

Birbirimize Yettikten Sonra Kalabalığa Ne Lüzum Var

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler...

Sibel Can Sevgilisini Kıskanınca Etek İndiriyor 00:27

Sibel Can Sevgilisini Kıskanınca Etek İndiriyor

Filmin Adı: Papatya ile Karabiber Yönetmen: Ümit Efekan..

O Gariban Hayat Bitmiş Benim İçin 00:32

O Gariban Hayat Bitmiş Benim İçin

Filmin Adı: Papatya ile Karabiber Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Alişan, Sibel Can Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Niloya - İlkbahar 04:58

Niloya - İlkbahar

Niloya ve Tosbik kırlara gezintiye ve papatya aramaya çıkarlar ve Mete ile karşılaşırlar. Bakalım neler yaşanacak...

  • ÇocukTV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bunları biliyormuydunuz ! 00:53

Bunları biliyormuydunuz !

ceviz,karpuz, papatya .... kolayca kendin ekmek isteyenler için ideal video..

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Corona Virüse Çare Bulan Dayı 00:03

Corona Virüse Çare Bulan Dayı

Sokak röportajında corona virüs ile ilgili soruya cevap veren dayı bu işin formülünün papatya olduğunu söylemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Serdar Ortaç - KARA BİBERİM 01:32

Serdar Ortaç - KARA BİBERİM

papatya..

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce