#Tuğçe ay bulaşık süngeriyle fondöten sürülür mü

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi 04:43

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi

Hamur için: 2 yemek kaşığı kuru maya 1 su bardağı su Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt veya süt 2 çay kaşığı tuz Aldığı kadar un (yaklaşık 4-5 su bardağı, yumuşak ama ele yapışmayacak bir hamur olması ge..

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek 01:54

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek

malzemeler 1 su bardağı ezilmiş rendelenmiş beyaz peynir 1 su bardağı rende kaşar peyniri 1 adet yumurta 1 adet küçük domates( kabuğu ve çekirdeği çıkartılmış küp doğranmış) 2 adet ince doğranmış sivri biber 2-3 dal in..

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi 02:22

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır? 250 g margarin, 2 yemek kaşığı sıvı yağ yoğurma kabına alınarak karıştırılır, 2 yemek kaşığı sirke, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 paket kabartma tozu eklenere..

Sultan Sarması Tarifi 02:48

Sultan Sarması Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker 1,5 Türk kahvesi fincanı nişasta 1 Türk kahvesi fincanı un 2 dolu yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr margarin Üzeri için; 1 paket krem şanti Krem şanti için 1 su b..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi 02:17

Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi

1.1 adet yumurta güzelce çırpılır. 2.Bir adet hazır yufka tezgaha açılır. 3.Çırpılan yumurtanın tamamı yufkanın her yerine sürülür. 4.Yufka yaklaşık 2- 3 parmak eninde düzgünce katlanır. 5.Kullanacağınız yufka sayısı..

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi 02:40

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi

1.1.5 yemek kaşığı kuru maya yoğurma kabına alınır. 2.2 su bardağı ılık süt ilave edilerek mayanın çözülmesi beklenir. 3.Diğer taraftan ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı şekerle 2 adet yumurtanın beyazı çırpılarak mayaya e..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Fırında Somon Tarifi  Fırında Balık Yemekleri 01:57

Fırında Somon Tarifi Fırında Balık Yemekleri

1.İstenen miktarda Somon balığı dilimine biraz zeytinyağı gezdirilir, 2.tuz serpilerek balığın her tarafına gelecek şekilde el ile sürülür. 3.İnce kıyılmış maydanoz ve limon dilimleri hazırlanır. 4.Dereotu da çok yakış..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Rum Tatlısı Tarifi  Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri 04:44

Rum Tatlısı Tarifi Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 su bardağı galeta unu 1 su bardağı şeker 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım su bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 4 büyük boy yumurta 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya ŞERBETİ İÇ..

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi  Gül Börek - Börek Tarifleri 08:11

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi Gül Börek - Börek Tarifleri

MALZEMELER 1Kg un 150 gr sosis 150 gr sucuk 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 2 adet yumurta YAPILIŞI 1 Kg undan 2 bardak açmak için ayrılır, tuz ilave ederek yumuşak bir hamur yoğurulur...

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 01:14

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyad

Artvin'in Borçka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan alıntılı paylaşımda dünyaca ünlü aksiyon filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan'ın ilçede film çektiği yönündeki mizansen anonsta yöre şiveli 'silah atışla..

Makyaj Teknikleri - Aydınlatma Ve Gölgelendirme 10:03

Makyaj Teknikleri - Aydınlatma Ve Gölgelendirme

Makyaj tekniklerinden fondötenle aydınlatma ve gölgelendirme nasıl yapılmalı,onu paylaştık.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı vede yorum ve önerilerinizi bırakmayı unutmayın:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cut Crease Göz Makyajı 07:07

Cut Crease Göz Makyajı

Makyajımı sevdiyseniz beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın lütfen :) hepinize çok teşekkür ederim KULLANDIĞIM ÜRÜNLER ; Mac Fix Plus sprey Estee Lauder fondoten Nyx Hd concealer 02 numara Nyx Hd pudra Banana rengi Sleek ..

  • Kadınca tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Profesyonel Makyaj ve Saç Yapımı 05:06

Profesyonel Makyaj ve Saç Yapımı

Profesyonel makyaj yapımında kullanılan fondötenler, pudralar ve baz oluşturacak malzemelerin kaliteli olması da makyajı gösteren ve öne çıkaran unsurlardır.Bunların yanında bir de işinde uzmanlaşmış kişiler tarafından y..

  • Kadınca tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgililer Günü Son Dakika Makyajı 10:10

Sevgililer Günü Son Dakika Makyajı

Kozmetik : L'oreal True Match Fondöten Maybelline Age Revind Concealer - Kapatıcı/Aydınlatıcı Smashbox Contour Kit Max Factor 05 Lovely Pink Allık Mac Soft&Gentle Highlighter Flor Mar 02 Avantgarde Grey Krem Far Flor Ma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porselen Makyaj yapımının incelikleri 04:20

Porselen Makyaj yapımının incelikleri

Türkiye'de en iyi yaptığını iddia edenlerden biri de 2011 yılında Beauty Forum Yarışmasının Birincisi Ceylin Arpakuş bu makyajın inceliklerini anlattı...

Hint Gelinin Makyajı 05:19

Hint Gelinin Makyajı

Bollywood filmlerinden aşina olduğumuz Hint kadınlarının güzelliğine hayranlık duymamak elde değil. Hint kadınları dendiğinde pürüzsüz bir ten, çekici gözler ile dudaklar, kına yakılmış eller ve otantik takılar zihnimizd..

En Değişik Göz  Makyaj Nasıl Yapılır  ☆ 12:59

En Değişik Göz Makyaj Nasıl Yapılır ☆

【DECORA】Style Makyajı...

Kapalılar İçin Makyaj 00:59

Kapalılar İçin Makyaj

Makyaj Fikirleri..

Makyajın Gücü Bu Olsa Gerek...!!! 00:35

Makyajın Gücü Bu Olsa Gerek...!!!

Simple and beautiful makeup!..

Özel Günler İçin Makyaj 00:58

Özel Günler İçin Makyaj

Makyajın Püf Noktaları..

Göz Alıcı Makyaj 00:56

Göz Alıcı Makyaj

İşte Müthiş Bir Makyaj Videosu..

Ters Dumanlı Eyeliner Parti Makyajı & Saçı 06:22

Ters Dumanlı Eyeliner Parti Makyajı & Saçı

Ters Dumanlı Eyeliner Parti Makyajı & Saçı HD izle..

Çok Sade Günlük Makyaj 04:09

Çok Sade Günlük Makyaj

Kolay Makyaj Yapımı..

Tülin Şahin Cilt Bakımını Nasıl Yapıyor 13:40

Tülin Şahin Cilt Bakımını Nasıl Yapıyor

Tülin Şahin( Institut Esthederm )ürünlerini anlatıyor.....