#Tuğçe ay bulaşık süngeriyle fondöten sürülür mü

Tuğçe Kandemir - Saçlarıma Yıldız Takana 00:52

Tuğçe Kandemir - Saçlarıma Yıldız Takana

daily..

Pop Müzik 2022 Nahide Babashli, Kayahan, Tuğçe Kandemir, Koray Avcı, Mustafa Ceceli, 1:06:41

Pop Müzik 2022 Nahide Babashli, Kayahan, Tuğçe Kandemir, Koray Avcı, M

#Tuğçe_Kandemir #Koray_Avcı #Mabel Matiz #Ekin_Uzunlar #Bilal Sonses #Mustafa_Ceceli #Manuş_Baba #Mustafa_Sandal #Serdar ortaç #Tarkan #Edis #Nahide_Babashli #Rafet_El Roman #Ahmet_Kaya #kayahan..

Tuğçe Kandemir - Anlı Şanlı 01:29

Tuğçe Kandemir - Anlı Şanlı

yumuşat..

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum 02:19

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum

Söz-Müzik:Selahattin Sarıkaya Aranje:Özkan Meydan,Alican Özbuğutu Keman:Hüseyin Kemancı Yönetmen:Emrah Çevik Prodüksiyon: Plus&Minus Studios Şarkı Sözleri: Nereye baksam gözlerim seni arıyor. Çapkın edasına kurban olduğ..

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik 03:54

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz Sevmedik şarkı sözleri ile; Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmedik, çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu, köşe başında Bir vefasız için, yol gözlemedik mi Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmed..

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020 02:54

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020

Sözleri; Gurbette ömrüm geçecek Bir daracık yerimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Dünya derler o da fani V..

Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım! 01:59

Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz Cumartesi bölümünde, Tuğçe'nin eğlenceli kıskançlık hikayeleri günü şenlendirecek! Tuğçe Hanım'ın, üstüne fondöten bulaşmış tişörtü eline geçirdikten sonra Mert Beyi yatağından tekme ata..

  • ANKA tarafından
  • 2.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilimde Yeni Yarışmacıyı Ağlattılar! 10:55

İşte Benim Stilimde Yeni Yarışmacıyı Ağlattılar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Tuğçe Ekim, Duygu Çevik'i sarı konseptine daha uygun bulduğunu söyleyince Duygu tek parçada mavi kullanmanın yeterli olduğunu söyledi. Tuğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler! 15:11

Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Gamze Taşkın herkesin Tuğçe Ekim'i çok sıcak bulduğunu ama kendisinin onu hissetmediğini ve diğer yarışmada halk oylamasıyla en dobra ödülünü a..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu! 01:27

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Tuğçe'nin kıskançlığı Ufuk Özkan'ı bile illallah ettirdi! Tuğçe Hanım'ın eşi Mert'in işi barmenlik. Mert Bey 19 yıldır bu işi yapıyor. Bu yüzden müşterileri ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Yarışmacı Podyuma Çıkınca Ne yapacağını Karıştırdı! 17:11

Yeni Yarışmacı Podyuma Çıkınca Ne yapacağını Karıştırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde yeni yarışmacı Tuğçe Ekim podyuma çıkınca ne yapacağını şaşırdı. Tuğçe'ye yardımcı olan ise yürüyüşü düzelten Neslihan Doğrusöz oldu. Tuğç..

  • ANKA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı 13:40

Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Bahar Candan, Maryam Haeri'nin kombinini konseptine uygun bulmayınca dün çok iyi anlaştığı Tuğçe Ekim bu konuda Bahar'a nasıl katıldım de..

  • ANKA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Tuğçeyi Yanına Çağırdı ve.. 14:21

Kerimcan Tuğçeyi Yanına Çağırdı ve..

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Tuğçe Ekim kombiniyle jüriyi yine ikna edemedi. Tuğçe ise Merve Sevin ve Simay Tokatlı'nın üst üste tarz aldığı için kendisinin kötü örnek olma..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stüdyoyu Paparaziler Bastı Bakın Bahar Candan Ne Yaptı 17:25

Stüdyoyu Paparaziler Bastı Bakın Bahar Candan Ne Yaptı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'ın çok eğlenceli olduğunu bu yüzden Bahar'ı çok sevdiğini söyleyince Bahar, Tuğçe'yi yanına çağırdı. Daha sonra Öy..

  • ANKA tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır 17:20

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Y

BÖREK MALZEMELERİ: 1 Kg yufka Yarım kg ıspanak 300 gr beyaz peynir 1 adet soğan 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 kahve fincanı mısır özü yağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber BÖREK TARİFİ: Ay..

Kıymalı Börek Tarifi - Kıymalı Börek Nasıl Yapılır - Kıymalı Börek Yapımı 13:03

Kıymalı Börek Tarifi - Kıymalı Börek Nasıl Yapılır - Kıymalı Börek Yap

Kıymalı Börek Tarifi: Malzemeler 1Kg Yufka(5Adet) 350gr Yağsız Kıyma 1Su bardağı yoğurt 1çay bardağı mısırözü yağı 1büyükboy kuru soğan 2 yumurta 1tatlı kaşığı pulbiber 1çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber..

Geldin Gidiyosun Hala Giyinmeyi Öğrenemedin! 10:37

Geldin Gidiyosun Hala Giyinmeyi Öğrenemedin!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 153. bölümünde Simay Tokatlı, Tuğçe Ekim'i eleştirince Tuğçe, Simay'ın eleştirilecek bir kombin yapmasına rağmen eleştirmediğini söyleyince ikili arasında..

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Rende Nasıl Temizlenir 00:45

Rende Nasıl Temizlenir

Limon kabuğu yalnızca sarı kısmı rendelemek gerektiği için hassasiyet gerektiren bir iştir. Bunu zaten biliyoruz. Ama bilmediğimiz nokta limonu rendeledikten sonra rendelenmiş kabukların çoğunun rendeye yapışıp kalmasını..

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk 03:42

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk

Yine günlerden sonyaz Yine yaşım çocuk Yine hangi düşün kumarı bu yırtılan Delik deşik Eğilip alıver yüzümü Bu sular acımaz, kanatır dizimi Yanılırsa yüreğim sürülür geceden Geceler yüreğin vatanı Yine günlerden..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...

Gül Böreği Tarifi 01:52

Gül Böreği Tarifi

malzemeler: 3 adet yufka 50 gr tereyağı İçi için: 200 gr peynir ya da kaşar loru 7-8 dal maydanoz Üzerine: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı sıvı yağ Hazırlanışı; 1.1 adet yufka 4 parçaya bölünür. 2.1 parça yufka laınar..

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..