#Tuğçe ay uyumadan Önce yapılması gereken 6 Şey

Tuğçe Ay Kabartma Tozunu Bu Amaçla Kullandın Mı 03:55

Tuğçe Ay Kabartma Tozunu Bu Amaçla Kullandın Mı

Bu videomda önceden deneyimleme fırsatı bulmadığım ilk defa denediğim maskeleri paylaştım. Kabartma Tozunun cildimize, saçımıza, dişlerimize iyi geldiğini ve haftalık bakımlara eklenmesi gerektiğini araştırdım. Ve dene..

Tuğçe Ay Bu Maskeye Bayılacaksınız 01:45

Tuğçe Ay Bu Maskeye Bayılacaksınız

Herkese meraba yine bir saç bakım videosuyla karşınızdayım. Saç maşaları, düzleştiriciler, Fön makinelerinin yoğun ilgisinden sıkılan saçlarımız zamanla kırılıyor, inceliyor ve o doğuştan gelen yoğun parlaklığını kaybe..

Tuğçe Ay Saç Nasıl Bu Kadar Parlar 04:01

Tuğçe Ay Saç Nasıl Bu Kadar Parlar

Herkese merhaba bugün başka bir güzellik sırrıyla karşınızdayım; Bu defa nemsiz, kırılgan, fazla boyaya maruz kalmış saçlarınız için mükemmel sonuç veren yumurta maskesini yapacağım...

Tuğçe Ay Zerdeçal Maskesi 04:53

Tuğçe Ay Zerdeçal Maskesi

Merhabalar, Sizinle bu defa da cilt parlatmak, kızarıklıkları önlemek için uyguladığım zerdeçal maskemi paylaştım. Bu maskeyi Asyalılar gelenek haline getirmiş ve günlük hayatlarında devamlı kullanır..

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske 04:58

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske

Herkese Merhaba Bu videomda Uzun Süredir evde kendime hazırladığım doğal içerikli peelingimden bahsedeceğim; Öncelikle söylemeliyim ki; son zamanlarda kafein bazlı maskeler, cilt bakım ürünleri sık sık gözüme çarpar ol..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Tuğçe Ay Takma Kirpik Etkisi Yaratan Favori Maskaralarım 05:24

Tuğçe Ay Takma Kirpik Etkisi Yaratan Favori Maskaralarım

Merhaba, Yıllardır kullandığım 2 favori maskaram ve son zamanlarda keşfettiğim bir mascaramı sizlerle paylaştım umarım yararlı olur...

Tuğçe Ay Saç Bandı İle Pratik Örgü Nasıl Yapılır 02:37

Tuğçe Ay Saç Bandı İle Pratik Örgü Nasıl Yapılır

Merhaba Kanalım da MAKYAJ, STİL, ÖNERİ videoları paylaşıyorum. Bu video da Okula Giderken kolayca yapılabilecek bir saç modelini paylaştım. Umarım Severek İzlersiniz. Kanalıma Abone olmayı lütfen unutmayın...

Tuğçe Ay Pratik Fiyonk Topuz Modeli 01:51

Tuğçe Ay Pratik Fiyonk Topuz Modeli

Merhaba Kanalım da MAKYAJ, STİL, ÖNERİ videoları paylaşıyorum. Bu video da Okula Giderken kolayca yapılabilecek bir saç modelini paylaştım. Umarım Severek İzlersiniz. Kanalıma Abone olmayı lütfen unutmayın...

Tuğçe Ay Kolay Eyelıner Nasıl Çekilir 03:08

Tuğçe Ay Kolay Eyelıner Nasıl Çekilir

Makyaj, Bakım, Güzellik Kanalıma hoşgeldiniz. Eğlenceli ve güzel vakit geçireceğimizi umuyorum :)..

Tuğçe Ay Çok Kötü Kokuyor Yemem Ama Saçıma Sürerim - Mayonez Maskesi 07:12

Tuğçe Ay Çok Kötü Kokuyor Yemem Ama Saçıma Sürerim - Mayonez Maskesi

Herkese Merhaba, bu videomda size saçıma yaptığım maskelerden birkaç tanesini gösterdim. Umarım beğenmişsinizdir...

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika 05:44

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika

EN ÇOK GELEN SORULAR ; 1- JELATİN NEREDE SATILIR ? - Ben aktardan aldım. Siz de yakınlarınız da bulunan bir aktara gidip sorabilirsiniz. 2- MASKE ÖLÇÜLERİ NEDİR ? - Video da belirtmeme rağmen yine tekrar edeyim ; ö..

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİX 03:24

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİ

Merhaba Ben Mehmet Tekin ''TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR' Adlı Şarkısına Yapmış Olduğum Remiximi Sizlere Sunuyorum Güzel bir Çalışma Oldu Keyifli Dinlemeler...

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Tuğçe Kandemir Akustik 39:00

Tuğçe Kandemir Akustik

Tuğçe Kandemir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar ve..

Kurtuluş Kuş & Tuğçe Kandemir - Aç Gözünü 02:55

Kurtuluş Kuş & Tuğçe Kandemir - Aç Gözünü

Kurtuluş Kuş & Tuğçe Kandemir - Aç Gözünü dinle..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı 03:01

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı Yayında! Söz & Müzik: Demet Sağıroğlu & Gürol Ağırbaş Arnavut Kaldırımı şarkı sözleri ile; Biten, sevgilerin, ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aram..

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi 02:49

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi Yayında! Söz & Müzik: Songül Karlı Yandırdın Kalbimi şarkı sözleri ile; Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar 03:26

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar (Sözleri) Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Yoluna baka baka kan doldu iki gözüm Yoluna ağlamaktan kan doldu iki gözüm Dağlar iğdeli yarimde Sana ya..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Tuğçe Kandemir ft. Eypio - Seni Öptüğüm Sokak 03:09

Tuğçe Kandemir ft. Eypio - Seni Öptüğüm Sokak

'' Seni Öptüğüm Sokak '' tüm dijital platformlarda! Söz, Müzik : Tuğçe Kandemir, Eypio Aranje : H. Yiğit İNSAN & Serhan BÜLBÜL Keyboard : Tolga ERZURUMLU Gitarlar : H. Yiğit İNSAN & Serhan BÜLBÜL Ud & Cümbüş & Bağlama :..

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğçe Kandemir, Koray Avcı 33:57

Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğç

Şarkı Sen Sanatçı Koray Avcı Albüm Aşk İle YouTube'a lisanslayanlar The Orchard Music (Dokuz Sekiz Müzik adına); UMPG Publishing, BMI - Broadcast Music Inc. ve 5 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Eteği Belinde Sanatçı Manuş ..

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah) 03:39

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah)

uğçe Kandemir 'in '' Annem Gibi '' şarkısı yorumu sizlerle. '' Annem Gibi '' sözleri; Güvenmek istedim kendime Fırsatım vardı olmadı Birazcık şahlansam yakıştırılmadı Tatmin oldular Elden bir şey gelir mi Kıymet bildi..

Kısmetse Olur'da Akın'la Tuğçe Arasında Tehlikeli Gerginlik!! 01:40

Kısmetse Olur'da Akın'la Tuğçe Arasında Tehlikeli Gerginlik!!

Kısmetse Olur evinde ,Akın Babasının Yanındaki Oturuşu Yüzünden Tuğçeye Kızıyor.Akın'ın sözlerinden etkilenen gelin adayı gözyaşlarına hakim olamıyor....

  • ANKA tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 - 51.Bölüm Fragmanı [Tuğçe Çıldırdı] 01:27

Survivor 2017 - 51.Bölüm Fragmanı [Tuğçe Çıldırdı]

Survivor 51.bölüm tanıtımı sizlerle.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce