#Tuğçe kandemir rica ederim müzik dinle

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi 12:09

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti: “Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık,..

  • ANKA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Hanım Ağa Çorbası Tarifi 01:28

Hanım Ağa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere yöresel bir çorba olan Hanım ağa çorba tarifini sizler için hazırladık. İç Anadolu bölgesinin marifetli ellerinden günümüze kadar gelen bu Hanım Ağa çorbası, malzemeleri her evde bulunan ve yapılışı ile de..

Pompeii Film İzle 1:44:59

Pompeii Film İzle

2014 yılına damgasını vurmuş Pompeii izlerken; dram, aksiyon ve macerayı bir arada bulabileceksiniz. 106 dakika süren filmin başrollerinde ise Matrix filminden tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Carrie-Anne Moss ve ona..

  • Tv Series tarafından
  • 17.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marcelo'dan Veda Mesajı! 00:58

Marcelo'dan Veda Mesajı!

Fransa kulüplerinden Olympique Lyonnais ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo Lyon'a gitti. Tarifeli uçakla Fransa'nın Lyon kentine saat 08:25'te hareket eden Marcelo, eşi ile birlikte Ata..

  • OFSAYT tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Seki, Sahnede Göz Yaşlarını Tutamadı 01:54

Deniz Seki, Sahnede Göz Yaşlarını Tutamadı

3 yıl ceza evinde yatan ünlü sanatçı Deniz Seki, tahliyesinin ardından ilk kez İstanbul’da sevenleriyle buluştu. Sahnede gözyaşlarını tutamayan Seki, Açıkhava’dayım ben şuanda değil mi? Kaç yıl geçti aradan 3 yıl mı?’’ ..

  • ANKA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Deniz Seki   Ahmet 04:20

Deniz Seki Ahmet

ekle dedin kaç sene oldu Okuldan ayrılalı Her birimiz bir başka yöne, Başka hayata savrulalı Bize nikah düşüyor çaresi yok Bir düşün girdiğin günahları Hüdaya havale ederim bak Ya gel geri alayım ahları Çoluğa ..

Coşkun Sabah  Aşığım Sana 05:32

Coşkun Sabah Aşığım Sana

Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyo..

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Gurme Hamburger Tarifi 07:27

Gurme Hamburger Tarifi

2 adet hamburger köftesi 2 adet hamburger ekmeği 6 dilim karabiberli rozbif 100 gr trüflü gouda peyniri 7-8 yaprak marul 2 tatlı kaşığı hardal Izgara izli döküm tavanın altını açıp ısıtmaya başlayın. 2 adet hamburger e..

Danla Bilic Loca Kızı Makyajı 15:02

Danla Bilic Loca Kızı Makyajı

YÜZ; Nyx Photo Filter Kryolan Tv Paint Stick tabiki Nyx hd concealer / mac pro longwear Nyx pigment Benefit Hola Nars Orgasm GÖZ; The Balm Nude Palette Rimmel London kaş kalemi Benefit They're Real Mascara DUDAK; Rimmel ..

Danla Bilic Yılbaşını Mervelerde Kutlayan Kız Makyajı 14:28

Danla Bilic Yılbaşını Mervelerde Kutlayan Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; YÜZ; NYX Pore Filler Kryolan Tv Paint Stick NB Mac Pro Longwear NW15 NYX Higlight&Contour Pro Palette Mac Shaft of Gold Benefit Watt's Up Nyx Pigment PIG20 GÖZ; NYX Sweet Cheeks Blush Palette Nyx P..

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı 14:39

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı

YÜZ; Benefit Porefessional Primer Kryolan TV Paint Stick NB H&M Allık Benefit Bene Tint (Kullanmayı öğrendim bidahakine kullancam baya iyi ürünmüş) GÖZ; Too Faced Chocolate Bar NYX Double Stacked Mascara NYX Pigment Ka..

Murat Boz'dan Alkışlanacak Hareket 02:31

Murat Boz'dan Alkışlanacak Hareket

Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların hayalini gerçekleştiren Mutluluğun Adresi Derneği, önceki gün Uşak'ta yaşayan Gülsüm'ün sesi oldu. Progeria (vücudun prematüre yaşlanması) hastası olan Gülsüm, dernek aracığıyla Mura..

  • BETA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır 02:31

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3-4 adet pırasa 1 adet havuç 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (sebzeleri sotelemek için) 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 1, 5 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu Tuz Yarım su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı;..

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi 02:47

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi

Un Kuru maya Şeker Tuz Yumurta Hazırlanışı; 1.500 ml ılık su,2 yemek kaşığı kuru maya,1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı şekeri yoğurma kabına alarak karıştıralım. 2.Mayanın kabarmasını bekleyelim. 3.Yavaş yavaş un i..

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi 02:53

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi

malzemeler 5 büyük yumurta (oda ısısında) 350 gr şeker (2 su bardağı) 200 ml sıvı yağ (1 su bardağı) 200 ml süt kreması veya süt (1 su bardağı) 315 gr un (2 su bardağı + 3/4 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..